Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

warLiginLa başLayan bir günüN yokLugunLa BiTMESiNE ALiŞAMADiM akLimda oLdugunun yariSi kaDar yaNimda oLsaydin beN hiÇ SENSiZ KALMAZDiM..

Kimi agaclara kimi camlara yazar sewdaSini. Ben agaca yazmadim kurur diye, camlara yazmadim bugulanir diye, seni kalbime yazdim sonsuza dek KALASIN diye...

Bir yolcu bekliyorum birgün gelecek.. Bir kader ciziyorum bir gün gülecek... Bir hayal kuruyorum hic bir zaman bitmeyecek... Bir kalp tasiyorum seni her zaman sewecek...

YEMIN dökülsün gözyaslarim unuttuysam seni. Ne cikar ömrümce gülmeyecegim. Alsin kucaklasin hasretin beni kizipta sana küsmeyecegim. Icimde acilar dolup tassada en güzel ümitlerim bitip solsada, sevgin zehir olup beni yaksada, SENDEN BASKASINI SEVMEYECEGIM.. varligin hayalin hepsi bir yana, hayatim askim bir yana. sana kavusmadan düsersem mezara Adini anmadan ÖLMEYECEGIM...

"GüneŞ batti diye soLdu saNma, yaGmur yagmaDi diye kuRudu saNma, aRamadi diye uNuttu saNma, güNeş oLur doGarim yaGmur oLur yaGarim eLini uzattigiNda beN YANINDAYIM..."

"SeNi uNutmayi düŞündüm bu geCe bir siGaranin üstüNe aDini yazdim.. SigaRa bittiGinde uNutacaktim seNi.. dumaN dumaN ataCaktim seNi iÇimden rüzGar savuRacakti küLLerini.. Fakat seNi uNutmayi düŞünürken nerDen biLirdim ki seNi heR nefeSte iÇime çektiGimi..."

"Sebepsiz qözyaŞi dökmek isteDi qözLerim neDen diye soRamadim qörmek isteyipte qöRemedigine agLiyor qözLerim yeter aRtik diyemeDim belirli ki çok özLemiş belirli ki agLamak istemiŞ isyaN mi bu yokSa bir haykiriŞ mi anLam veremeDim yüRegimi dinLiyor aRtik qözLerim anLadim ki agLayan onLar degiL saNa haSret kaLan yüreGim..."

ismiNi gözLerime yazDim her aN göReyim diye, yüRegini yüreGime yazDim, caNin yanDigin da beNimde yaNsin diye, aDini caNim koyDum seN öLdügünde beNde öLeyim diye...

aŞka Sordum izdirabin Neden Diye, Gurbete Sordum Ayriligin Neden Diye, Hasrete Sordum özlemin Neden Diye, Hepsi Dedi ki! Sevenler Kiymet Bilsin Diye...

özLem inSana aciverSede, yüreGine hanÇer misaLi deriN yaraLar aÇsaDa, gözLerini uzakLara daLdirsada, özLenen kişi özeL oLunca özLemekte güzeL oLuyor caNim...

Sen bir inciSin biLsen Ne cicisiN! saNa caNim diyemem seN caNimin iÇisiN...

Bu geCe ayiN doguŞunu bekLe, yiLdizLara uzaNmayi deNe, iMKANSiZ oLdugunu anLadiginda üzüLme, seyRetmekLe yetiN! Tipki beNim seNi öZLEMEKLE yetiNdigim giBi...

SeniN yaRaLi yeriN qöNüLde hep özeL! SeNi deriNden sevmek herseyden qüzeL! SevDim diyeN niCe seveN qörDüm! SeniN bir seLamiN biN seveNe bedeL...

Bir güN bir rüzGar eserSe oraLara, saNa oLan sevGimi fisiLdarsa kuLagina, uNutma seNde baNa bir tutam sevGi yoLLa...

Her aci gözyaŞi oLarak yanakLardan akmaz.. ama her sevGi hayat oLup gönüLLere akar.. Göz sevdikLerini görmeSe biLe.. gönüL gözü hep onLari arar....

inSani eN koLay agLatan sevdikLeridir, eN çok aLdatan dostLaridir, hayatta hiÇ birŞeye gerÇek anLamda inaNma, uNutma ki! Beyaz güLün biLe göLgesi Siyahtir....

Korkma.. sakiN korkma sevmekteN! kurŞuN seSi kaDar hizLi geÇer yaŞamak! ama öyLesiNe zorki kurŞuNu havaDa sevDayi sicaCik yüRekte tutmak....

Karanlik akşamlarda mutsuz yarinlarda! Yalnizken uzaklarda gülmeyi unutma! Sevdigin yaninda olmasada sevmeyi unutmuş olsanda! Sevildigini unutma...

işiktan başka göz aLici birŞey yok derDim taki gözLerine bakana dek, güNeşten siCak birŞey yok derDim taki eLLerini tutana dek, beN kimSeyi sevemem derDim taki seNi göreNe dek...

Her aya bakişiNda beNi hatirLa gözLerin takiLirsa yiLdizLara gözLerime baktigiNi sakiN uNutma bir yapRak düşerSe avuçLarina eLLerimdir tut sakiN biRakma...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri