Ankaralı Üyelerimiz Buraya !!

---> Ankaralı Üyelerimiz Buraya !!

nerdesiniz :D :icon_kusmus: :124af:

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

[MENTION=170018]Nuyageva[/MENTION]

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

[MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION]

:vala_02::vala_02::vala_02::vala_02::vala_02:

ne yapim ya kosturmaca bendede ugrasıyorm oyle geciyor günler

[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION]

ankaradan çok geçtim ama
ilk ankara deplasmanım ankara spor salonuna oldu geçen sene şampiyon olduğumuzda

dışkapıya selamlar :11:

ne yapim ya kosturmaca bendede ugrasıyorm oyle geciyor günler

[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION]

asabi ve gerginim iyi hissetmem kafa dağıtmam lazım :D biraz da burada takılayım dedim :D

ankaradan çok geçtim ama
ilk ankara deplasmanım ankara spor salonuna oldu geçen sene şampiyon olduğumuzda

bende Fener - Gs basketbol maçlarına çok giderdim Arenaya...

bekleriz Ediz :kk:

neden la ne oldu kim seni kızdırdı :D

hocalarımız grup ödevi veriyor ve resmen tiksiniyorum :D çünkü başkalarının yaptıklarını kolayca beğenemiyorum.. olmamış dediğimde ise sorun oluyor :D gıcık insan konumuna düşüyorum.. ee söylemesem sunum sırasında bunu ben yaptım diyemem, içime sinmez.. yapılanlar içime sinmeyince şevkim kırılır :D şevkim kırılınca da moralim bozulur :D :vala_02: tamam zevkler ve renkler tartışılmaz ama zevksiz insana zevksiz olduğunu söylemek normal karşılanmalı :vala_02::icon_kusmus:

hocalarımız grup ödevi veriyor ve resmen tiksiniyorum :D çünkü başkalarının yaptıklarını kolayca beğenemiyorum.. olmamış dediğimde ise sorun oluyor :D gıcık insan konumuna düşüyorum.. ee söylemesem sunum sırasında bunu ben yaptım diyemem, içime sinmez.. yapılanlar içime sinmeyince şevkim kırılır :D şevkim kırılınca da moralim bozulur :D :vala_02: tamam zevkler ve renkler tartışılmaz ama zevksiz insana zevksiz olduğunu söylemek normal karşılanmalı :vala_02::icon_kusmus:

eeeeeeeeeeeeeeeee:vala_02::vala_02::vala_02::vala_02:ben o hocanın:1a9::1a9::1a9:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri