Ankaralı Üyelerimiz Buraya !!

---> aNKaRa da olan kisiler buraya

[MENTION=170018]Nuyageva[/MENTION] bebişim bizim az kaldı kavuşmamıza zaten bu [MENTION=35467]sensizolmaz[/MENTION] gelirse ben gelmem zatem buluşmaya siz buluşursunuz

Aman siz gidin ben vaz geçtim gelmiyorum benim olduğum yerde rahaTaiz lik çekmesin hanim. aga

[MENTION=170018]Nuyageva[/MENTION] bebişim bizim az kaldı kavuşmamıza zaten bu [MENTION=35467]sensizolmaz[/MENTION] gelirse ben gelmem zatem buluşmaya siz buluşursunuz

İkinizinde yeri bende ayri.Yapmayin böyle ne olur :( Nasil sevindim demin ki halinize :( pijamalım önce senle bulusayimda sonra ikinizle bi bulusup , kulaklarinizi cekicem .)) Seviyorum sizi ♡

İkinizinde yeri bende ayri.Yapmayin böyle ne olur :( Nasil sevindim demin ki halinize :( pijamalım önce senle bulusayimda sonra ikinizle bi bulusup , kulaklarinizi cekicem .)) Seviyorum sizi ♡

Ya ben şaka yaptım bebişim alınacağını düşünmedim biz buluşalım da bi gerisi gelir inşallah

şu konunun ismini de güzelleştirin :p ne o öyle Ankara'nın yarısı küçük yarısı büyük :D azıcık estetik, güzellik lütfen aaaaaaaaaaaa :M

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri