Hee o zmaan seneye görüşmek üzere xD
Temem masraflar senden .))
onla mi korkuta can beni
Temem simdiden biraz kemer sıkayım.Bulusunca ocak batircam .)) Aslan gardasim gönlü zengin .)
[MENTION=170018]Nuyageva[/MENTION] bebişim bizim az kaldı kavuşmamıza zaten bu [MENTION=35467]sensizolmaz[/MENTION] gelirse ben gelmem zatem buluşmaya siz buluşursunuz
Aman siz gidin ben vaz geçtim gelmiyorum benim olduğum yerde rahaTaiz lik çekmesin hanim. aga
Aman siz gidin ben vaz geçtim gelmiyorum benim olduğum yerde rahaTaiz lik çekmesin hanim. aga
[MENTION=170018]Nuyageva[/MENTION] bebişim bizim az kaldı kavuşmamıza zaten bu [MENTION=35467]sensizolmaz[/MENTION] gelirse ben gelmem zatem buluşmaya siz buluşursunuz
ben yokum gelmiyorum aman be ikinizide gormüyorum hade size iyi sohbetler
ben yokum gelmiyorum aman be ikinizide gormüyorum hade size iyi sohbetler
Bakacagin yüze tükürme , tükürdügün yüze bakma. Ben bu sözü hakedecek insan degildim.Selametle...
İkinizinde yeri bende ayri.Yapmayin böyle ne olur Nasil sevindim demin ki halinize pijamalım önce senle bulusayimda sonra ikinizle bi bulusup , kulaklarinizi cekicem .)) Seviyorum sizi ♡
Ya ben şaka yaptım bebişim alınacağını düşünmedim biz buluşalım da bi gerisi gelir inşallah
İyi ki tabi
Kiskanc hihh .))
şu konunun ismini de güzelleştirin ne o öyle Ankara'nın yarısı küçük yarısı büyük azıcık estetik, güzellik lütfen aaaaaaaaaaaa :M
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.