Ankaralı Üyelerimiz Buraya !!

---> Ankaralı üyelerimiz, buraya.

ankaralılar gezi düzenlemeyi düsünüyorum varmısınız herkes hem tanısma olmus olur gelen olacakmı ama burdaki herkesi beklerim eger olur derseniz yayınlamayı düsünüyorum forumda ve bir tarih belirleheli

Ben bu forumdan daha önce üç kişiyle görüştüm naaaaabeeer :D

' ParadokS
' Kontes..
Rock SouL

amma ankaralı varmış forumda :D Bir forum buluşması iyi olur tabi :)

bencede abi yaa eski günler gibi güzel bir sey olur aslında ama bakalım talep olacakmı

Bi ara istanbul için de forum buşuşması ayarlanıyordu mekan filan da ayarlandı gelicem diyen kişiler yan çizince kişi azlığından iptal edildi. İnşallah böyle bir durum olmaz.

Bi ara istanbul için de forum buşuşması ayarlanıyordu mekan filan da ayarlandı gelicem diyen kişiler yan çizince kişi azlığından iptal edildi. İnşallah böyle bir durum olmaz.

ben mekan falan ayarlamıcam abi ben ankarayı gezmeyi boyle vakit gecirmeyi daha cok nereleeri gormek isterlerse oraları dolsamayı eglenmeyi düsüncesindeyim boyle hepsinden daha güzel

Katilimcilara para verceksen ilk ben gelirim .))Bana sahlep ismarla gardasim .))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri