`Amor`

---> `Amor`

21 mi? Vallahi daha küçük sanıyordum ben seni. xD
Okul öncesi öğretmenliğini de okumak çok istemiştim bir hayalimi gerçekleştiren daha :(
Seni tanıdığıma sevindim :)

---> `Amor`

Film izlemeyi çok severim. Birde yağmuru. bu kısmı ben de çok severim ... :)

seni tanıdığıma memnun oldum Arzu ... :)

---> `Amor`

21 mi? Vallahi daha küçük sanıyordum ben seni. xD
Okul öncesi öğretmenliğini de okumak çok istemiştim bir hayalimi gerçekleştiren daha :(
Seni tanıdığıma sevindim :)

:pp Genç gösteririm genelde. :kikiki:
Ben de sevindim canım. :) Henüz tam tanımasam da. :H
Film izlemeyi çok severim. Birde yağmuru. bu kısmı ben de çok severim ... :)

seni tanıdığıma memnun oldum Arzu ... :)

Teşekkür ederim Ahmet. :)

---> `Amor`

Forumda tanışmadığım bir çok arkadaşım olduğunu fark ettim bu yüzden bende kendimi tanıtmak, kendimce bir şeyler paylaşmak için bu konuyu açmak istedim. :)

İsmim Arzu. 21 yaşındayım. Mersin'liyim. Okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum.
Aileme gelince; eğitim için yıllarını vermiş öğretmen anne-baba :45:, yaramaz bir erkek kardeş :pp ve been. 4 kişilik çekirdek bir aileyiz. Onlara çok düşkünüm. :Ü

Kendimden bahsedecek olursam.. Bazen çok duygusal bazen çok katı olabiliyorum.
Sevdiğim, değer verdiğim kişilerin sonuna kadar yanında olurum ne pahasına olursa olsun. Çok fazla arkadaşım, iki tane dostum var. :) En sevmediğim yönüm, insanlara koşulsuz güvenmem, sonrasında genelde pişman olurum. Sakinimdir genelde ama damarıma basılınca ben bir başka ben oluyorum. :pp Kitap okumayı çok severim. Seri kitaplar vazgeçilmezim. Ve de paylaşamadığım tek şey kitaplarım. :174: Veremiyorum kimseye :H Film izlemeyi çok severim. Birde yağmuru. :)

Şimdilik bu kadar. :)

Kitaplar, film, yagmur, bir kerede parlama :eda: hepsi ben

---> `Amor`

tanımak istedigim kisilerden biriydin :) Film tavsiyeleri alcam senden :) hayırlı olsun sayfan..

---> `Amor`

Kitaplar güzeldir.
Bazen bir yağmur yağar, pencerenin dibinde gök gürültüsü eşliğinde harika olur. Tabi o harikalığı veren bir Yaratıcı ve bir Pencereyide unutmamak gerekir ~
Seni tanımak güzeldi Arzu, Mersine sık sık gideriz ailecek
Herşey gönlünce olsun .)

---> `Amor`

Kitaplar güzeldir.
Bazen bir yağmur yağar, pencerenin dibinde gök gürültüsü eşliğinde harika olur. Tabi o harikalığı veren bir Yaratıcı ve bir Pencereyide unutmamak gerekir ~
Seni tanımak güzeldi Arzu, Mersine sık sık gideriz ailecek
Herşey gönlünce olsun .)

Teşekkür ederim. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri