`Amor`

---> `Amor`

Mersin üniversitesinde mi okuyosun?
Liseye ilk başladığımda ben de o bölümü çok istemiştim ama kısmet değilmiş kader bambaşka bi bölüme sürükledi bni xD
Seni tanımak güzeldi ben de Tarsusluyum bi hemşerin daha çıktı, hoşgeldin aramıza :Ü

evet. :)

sen hangi bölümdesin? :)

Hoş buldum bu arada. :)

---> `Amor`

yine de bir adın kalmalı geriye
bütün kırılmış şeylerin nihayetinde
aynaların ardında sır
yalnızlığın peşinde kuvvet
evet nihayet
...bir adın kalmalı geriye
bir de o kahreden gurbet
beni affet
Kaybetmek için erken, sevmek için çok geç

---> `Amor`

Uluslararası ilişkilerdeyim canım aynı zamanda Aksaray üniversitesinde de kaydım var ama o okulu dondurdum :)
Sen o zaman Buğrayı ve Meltemi tanıyosundur onlar da mersinde okul öncesi okuyorlar :)

---> `Amor`

Var Olsada Etrafımda İnsanlar ''Seni Anlıyorum'' Diyen Kimim Var? İçimin İçini bilen Bir Tek Rabbim Var.......

---> `Amor`

İnsanlar değişti,hayat çok değişti..Biriyle el sıkıştıktan sonra beşide yerindemi diye parmaklarını saymak zorunda kalıyosun..

---> `Amor`

seni tanımak güzeldi arzu:Ü ellerine sağlık:R
sayfanda hayırlı olsun bu arada

---> `Amor`

Bilmemek, kendi gölgenden korkmana sebep olur; bilmekse başkalarının gölgesinden. Biri içeriden kuşatır seni, öteki dışarıdan.

---> `Amor`

‎"Ben sadece fazlasıyla ciddiye almıştım,küçükken babamın bana birini üzdüğümde söylediği o sözü."kendini karşındakinin yerine koy" ve ilk başlarda bunu o kadar çok yapmıştım ki, bir gün dönüş yolunu yani kendimi bulamadım. "

---> `Amor`

Yağmur konusunda hemfikiriz xD
Seni tanımak daha doğrusu tanımaya başlamak güzel arzucum :)

---> `Amor`

Ben kabuk değil yara olmak istedim
Bundandır; seni kan'la, yaş'la sevdim..!

---> `Amor`

* "Gitme" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan hayatta.. Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar güçlü değil aslında.. / V. Hugo..

---> `Amor`

..
neden sonra farkına varıyor insan
ayağına takılan bütün taşları
yoluna kendi döşediğinin...........

---> `Amor`

‎..
gitme sisli ülkemin çığlık notası
damarımda patlayan kırık şiirim
sen aşkın ana dilisin
kalabalıktan yalnızlık yapma becerimsin..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri