`Amor`

---> `Amor`

..
Gidişlere "Boynumun borcu" değil de,
"Yürek zekatı" diyebilseydik,
elbette bereketlenirdi Aşk!..

---> `Amor`

Merhaba

İlk Mesajınız da Butonunu Görebiliyormusunuz.Eğer Görebiliyorsanız Sonradan İlave Edeceğiniz İçerikleri İlk Mesaja Ekleyebilirsiniz.

---> `Amor`

guzel dortulukler canin,

bu avatarindaki senmisin? cok tatliymissin... dilinin tatliligininda nerden geldigi belli oldu, kendi tatliligindan gelmis :)

yegeminede cok tatlisin dedigimizde cok seker yedim ondan diyor :) sendemi cok seker yedin? :)

---> `Amor`

guzel dortulukler canin,

bu avatarindaki senmisin? cok tatliymissin... dilinin tatliligininda nerden geldigi belli oldu, kendi tatliligindan gelmis :)

yegeminede cok tatlisin dedigimizde cok seker yedim ondan diyor :) sendemi cok seker yedin? :)

:) sağol canım o senin tatlılığın. :)

---> `Amor`

Seni Tanımak Çok Güzel Arzu.. Kendini Tanıttığın Ve Bizlere Bu İmkanı Sunduğun İçin Teşekkürler :)

Ayrıca, Genelde Sakin Olup, Damarına Basılınca Bir Başka Olmana Sevindim :) Bende Kişisel Sayfamda Bu Özelliğimden Bahsetmiştim xD
Kitap Okumayı Sevmen de Çok Güzel :) Ben Bunlara Ek Olarak, İyi Kalpliliğini Ve Sıcak Kanlılığını da Katmak İstiyorum.. Sevgilerimle. :R

---> `Amor`

Evet Arzu hanım kendini kısaca tanıttığın için teşekkür ederim Paylaşımlarını beğeniyorum umarım hep mutlu yarınlarından umutlu olursun formda neşen bol olsun

---> `Amor`

Seni Tanımak Çok Güzel Arzu.. Kendini Tanıttığın Ve Bizlere Bu İmkanı Sunduğun İçin Teşekkürler :)

Ayrıca, Genelde Sakin Olup, Damarına Basılınca Bir Başka Olmana Sevindim :) Bende Kişisel Sayfamda Bu Özelliğimden Bahsetmiştim xD
Kitap Okumayı Sevmen de Çok Güzel :) Ben Bunlara Ek Olarak, İyi Kalpliliğini Ve Sıcak Kanlılığını da Katmak İstiyorum.. Sevgilerimle. :R

Teşekkür ederim. Güzel düşüncelerin için. :)

Evet Arzu hanım kendini kısaca tanıttığın için teşekkür ederim Paylaşımlarını beğeniyorum umarım hep mutlu yarınlarından umutlu olursun formda neşen bol olsun

İnşallah. :) Teşekkür ederim.

---> `Amor`

Kıskançlık kaç yaşında başlar:)

405594_304893066220616_111098878933370_866100_1292618647_n.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri