hayır sen hiç iş yerindeyken içtin mi?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 20 Ara 2019 #1,142 Evet :Ç Alttaki üye sen hiç geç getirilen yemek siparişini iptal ettin mi?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Ara 2019 #1,146 Hayır Halk oyunları gösterisine gittin mi?
İnci 1907 Prenses 22 Ara 2019 #1,147 Bilakis izlemek için gitmedim denk geldim diyelim. Sen hiç dans dersi aldın mı?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Ara 2019 #1,148 Hayır eski sevgililerim çok meraklıydı ama. Sen hiç önemli bir ortamda küfür ettin mi yanlışlıkla?
İnci 1907 Prenses 22 Ara 2019 #1,149 Genel itibariyle küfür kullanmadığım için etmedim. Sen hiç telefonu kapattığını sanıp telefondakinin dedikodusunu yaptın mı? xD
Genel itibariyle küfür kullanmadığım için etmedim. Sen hiç telefonu kapattığını sanıp telefondakinin dedikodusunu yaptın mı? xD
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Ara 2019 #1,150 Afsgdha Annem kapatmamış telefonunu birazcık sıkıntılı konuşmalar olmadı değil :Ç Sen hiç aşık oldun mu?
Afsgdha Annem kapatmamış telefonunu birazcık sıkıntılı konuşmalar olmadı değil :Ç Sen hiç aşık oldun mu?
İnci 1907 Prenses 22 Ara 2019 #1,151 Ne yazık ki evet. Ne yazık ki diyorum çünkü sonu iyi bitmeyince aşık olmanın pek bir anlamı kalmıyor. Senin hiç söylediğin yalan ayağına dolandı mı? xD
Ne yazık ki evet. Ne yazık ki diyorum çünkü sonu iyi bitmeyince aşık olmanın pek bir anlamı kalmıyor. Senin hiç söylediğin yalan ayağına dolandı mı? xD
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Ara 2019 #1,152 Hayır sıkıntı yaşamadım. Yalan söyleme huyum yok ama küçük pembe yalanları güzel söylerim :Ç Alttaki sen hiç dişinde yeşillikle başkasıyla konuştun mu?
Hayır sıkıntı yaşamadım. Yalan söyleme huyum yok ama küçük pembe yalanları güzel söylerim :Ç Alttaki sen hiç dişinde yeşillikle başkasıyla konuştun mu?
İnci 1907 Prenses 22 Ara 2019 #1,153 1 kere oldu sdfsdfsdfsdfsdfsdf Ama tatlış arkadaşlarım var sağ olsun söylediler de fazla rezil olmadım sdfsdfsdf xD Sen hiç birinin suratına doğru hapşırdın mı?
1 kere oldu sdfsdfsdfsdfsdfsdf Ama tatlış arkadaşlarım var sağ olsun söylediler de fazla rezil olmadım sdfsdfsdf xD Sen hiç birinin suratına doğru hapşırdın mı?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Ara 2019 #1,154 :Ç Yok hapşırmadım. Alttaki sen hiç yüksekten düştün mü?
İnci 1907 Prenses 22 Ara 2019 #1,155 Küçükken (bana göre yüksek olan bir yerden) düştüm xD Sen hiç merdivenlerden yuvarlandın mı?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Ara 2019 #1,156 Merdiven denmez ama tek basamaklı bi yerden düştüm. Üstelik full + full olan bir gece klübü :Ç Sen hiç birine salaktan yol verdin mi?
Merdiven denmez ama tek basamaklı bi yerden düştüm. Üstelik full + full olan bir gece klübü :Ç Sen hiç birine salaktan yol verdin mi?
İnci 1907 Prenses 22 Ara 2019 #1,157 Salaktan yol vermek ne demek? p Lütfen aydınlat beni xD Sen hiç birinin saçını ördün mü?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Ara 2019 #1,158 İnci' Alıntı: Salaktan yol vermek ne demek? p Lütfen aydınlat beni xD Genişletmek için tıkla ... Salak yapmak; aptala yatmak, ayak yapmak gibi yani p Yol vermek; aradan sıvışmak, ortamdan uzaklaştırmak. Kimsenin saçını örmedim ama oynamışlığım var saç telleriyle. Sen hiç beddua aldın mı? Veya olumsuz giden bir dizi olayı buna bağladın mı?
İnci' Alıntı: Salaktan yol vermek ne demek? p Lütfen aydınlat beni xD Genişletmek için tıkla ... Salak yapmak; aptala yatmak, ayak yapmak gibi yani p Yol vermek; aradan sıvışmak, ortamdan uzaklaştırmak. Kimsenin saçını örmedim ama oynamışlığım var saç telleriyle. Sen hiç beddua aldın mı? Veya olumsuz giden bir dizi olayı buna bağladın mı?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 22 Ara 2019 #1,159 Elhamdülillah, Çok şükür almadım. Batıl inançların var mı?
İnci 1907 Prenses 22 Ara 2019 #1,160 Ha, yok yapmadım öyle bir şey. Düzümdür ben. Çat çat xD Batıl inançlarım yoktur. Sen hiç sevmediğin halde birine seni seviyorum dedin mi?
Ha, yok yapmadım öyle bir şey. Düzümdür ben. Çat çat xD Batıl inançlarım yoktur. Sen hiç sevmediğin halde birine seni seviyorum dedin mi?