---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Öldürmedim. Müzeye gittin mi?
mortal00 Kayıtlı Üye 14 Ara 2019 #1,103 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Hayvanat bahçesinde görmüştüm onun dışında hatırladığım kadarıyla görmedim. Evinde kedi besledin mi?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Hayvanat bahçesinde görmüştüm onun dışında hatırladığım kadarıyla görmedim. Evinde kedi besledin mi?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Ara 2019 #1,104 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Hayır. Herhangi birine fiziksel şiddet uyguladin mi?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Ara 2019 #1,106 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Evet , evdekilere küsünce yatarım bazen . Sen hiç yemek yemeye üşendin mi?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Evet , evdekilere küsünce yatarım bazen . Sen hiç yemek yemeye üşendin mi?
İnci 1907 Prenses 14 Ara 2019 #1,107 Hayır o kadar çok seviyorum ki yemek yemeyii xD Gizli burcum boğa mı acaba sdvsdfsdf Sen hiç tanımadığın numaradan azar işittin mi? xD
Hayır o kadar çok seviyorum ki yemek yemeyii xD Gizli burcum boğa mı acaba sdvsdfsdf Sen hiç tanımadığın numaradan azar işittin mi? xD
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Ara 2019 #1,108 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Hayır, işitmek de tuhaf olur doğrusu Sen hiç sevdiklerine yalan söyledin mi?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Hayır, işitmek de tuhaf olur doğrusu Sen hiç sevdiklerine yalan söyledin mi?
mortal00 Kayıtlı Üye 16 Ara 2019 #1,113 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Kuzenim izlerken 1-2 bölüm izlemiştim. Onun dışında izlemedim. Anime izledin mi?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Kuzenim izlerken 1-2 bölüm izlemiştim. Onun dışında izlemedim. Anime izledin mi?
İnci 1907 Prenses 16 Ara 2019 #1,114 Eveeet çok severim ve sürekli izlerim. Sen hiç japon filmi izledin mi? xD
mortal00 Kayıtlı Üye 16 Ara 2019 #1,115 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? xD İzledim. Filmin yarısında sinemadan çıktın mı?
İnci 1907 Prenses 16 Ara 2019 #1,116 Hyr. O kadar para veriyorum sonuçta gerekirse uyurum ama asla çıkmam xD Sen hiç uykusuz bir yere gitmek zorunda kaldın mı?
Hyr. O kadar para veriyorum sonuçta gerekirse uyurum ama asla çıkmam xD Sen hiç uykusuz bir yere gitmek zorunda kaldın mı?
mortal00 Kayıtlı Üye 16 Ara 2019 #1,117 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? xD Çok mantıklı Kaldım. Türkçe bilmeyen biriyle sohbet ettin mi?