---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Hayr Sen hiç kaza yaptın mı ?
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 17 Ara 2019 #1,121 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Hayr Sen hiç kaza yaptın mı ?
mortal00 Kayıtlı Üye 17 Ara 2019 #1,123 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Görmedim galiba. Gördüysem de hiç hatırlamıyorum. Tek seferde 10 bin tl veya üzeri miktarda para harcadın mı?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Görmedim galiba. Gördüysem de hiç hatırlamıyorum. Tek seferde 10 bin tl veya üzeri miktarda para harcadın mı?
mortal00 Kayıtlı Üye 18 Ara 2019 #1,125 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? içtim galiba. Dünyanın dışında yaşayan varlıklar olduğunu düşündün mü?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? içtim galiba. Dünyanın dışında yaşayan varlıklar olduğunu düşündün mü?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 19 Ara 2019 #1,128 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Attım Faytona bindin mi?
mortal00 Kayıtlı Üye 19 Ara 2019 #1,129 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Binmedim. Banka kredisi çektin mi?
mortal00 Kayıtlı Üye 19 Ara 2019 #1,131 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? xD Hayır Yılbaşını uyuyarak geçirdin mi?
İnci 1907 Prenses 19 Ara 2019 #1,134 Evet yaptım öyle çılgınlıklar xD Peki hiç derste çöpe gitme bahanesiyle kalemini açarken kankanla dedikodu yaptın mı sınıfta hoca ders anlatırken? xD (Yine muazzam bir cümle kurdum biliyorum.Teşekküre gerek yok xD)
Evet yaptım öyle çılgınlıklar xD Peki hiç derste çöpe gitme bahanesiyle kalemini açarken kankanla dedikodu yaptın mı sınıfta hoca ders anlatırken? xD (Yine muazzam bir cümle kurdum biliyorum.Teşekküre gerek yok xD)
mortal00 Kayıtlı Üye 19 Ara 2019 #1,135 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Alıştık artık bu harika cümlelere xD İlk okulda yapmayan yoktur heralde onu xD Okula gitmemek için ağladın mı?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Alıştık artık bu harika cümlelere xD İlk okulda yapmayan yoktur heralde onu xD Okula gitmemek için ağladın mı?
İnci 1907 Prenses 19 Ara 2019 #1,136 Tatlım ben kolay kolay ağlamam xD Yani hayır. Alttaki sen hiç okula gitmemek için tebeşir tozu yedin mi xD
Tatlım ben kolay kolay ağlamam xD Yani hayır. Alttaki sen hiç okula gitmemek için tebeşir tozu yedin mi xD
mortal00 Kayıtlı Üye 19 Ara 2019 #1,137 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? xD Yok, yemedim. Mürekkep yuttun mu?
İnci 1907 Prenses 19 Ara 2019 #1,138 Ya ben yazmayan kalemleri hüpletirim xD Bu sayede yanlışlıkla yutmuşluğum var xD Sen hiç bir kongrede sunuculuk yaptın mı?
Ya ben yazmayan kalemleri hüpletirim xD Bu sayede yanlışlıkla yutmuşluğum var xD Sen hiç bir kongrede sunuculuk yaptın mı?
mortal00 Kayıtlı Üye 19 Ara 2019 #1,139 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? xD xD Yok yapmadım. Kalabalığın karşısında konuşmak benlik değil. Herhangi bir kursa gittin mi?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? xD xD Yok yapmadım. Kalabalığın karşısında konuşmak benlik değil. Herhangi bir kursa gittin mi?
İnci 1907 Prenses 20 Ara 2019 #1,140 Gittim. Sen hiç yanlışlıkla başkasının bardağından çay içtin mi?