Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Beceremem Geç kalmamayı.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 Kas 2016 #503 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Asla geç kalmam.. Uyumayı ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2016 #504 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Beceremem Yüksek sesle şarkı söylemeyi?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 Kas 2016 #505 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Beceremem Farkına varmayı ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2016 #506 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Yorum yok. Şaşkınlığını gizlemeyi beceremez.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 Kas 2016 #507 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Gizlemek bana göre değil.( Her konuda ) Uyarmayı beceremez ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2016 #508 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Beceremem Konu değiştirmeyi beceremez.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 Kas 2016 #509 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Aslında beceririm ama bazı durumlarda değişmiyor Tek olmayı ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2016 #510 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Beceriyorum Açık sözlü olmayı beceremez?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 Kas 2016 #511 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Yanlış anlaşılmamak için ... Tabularından kurtulmayı beceremez
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2016 #512 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Bilmiyorum hiç denemedim Kurulu düzenini bozmayı beceremez.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 Kas 2016 #513 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Beceririm hemde ustalıkla.. Güvenmeyi ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2016 #514 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Bilmem Hoşçakal sonra görüşürüz demeyi beceremez
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 Kas 2016 #515 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Demek istemediğim içindir Kaçmayı bile beceremez.
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2016 #516 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Evet Gülümsemeyi beceremez Gittim ben
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 Kas 2016 #517 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Uygun zamanda olunca gülümserim ya durduk yere gülünce deli derler. Bende gittim..
Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Uygun zamanda olunca gülümserim ya durduk yere gülünce deli derler. Bende gittim..
DuyGuN Bayan Üye 9 Kas 2016 #518 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Ev islerini beceremez Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Ev islerini beceremez Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SuskunDervis Kayıtlı Üye 9 Kas 2016 #519 ---> Aşağıdaki neyi beceremez? kısmen doğru suskunluğu beceremez ?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 Kas 2016 #520 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Ara ara oluyor Doğru kişiyi bulmayı beceremiyor