Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Yaparım Benden sonra tekrar yazmayı beceremez
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #541 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Yaparım Benden sonra tekrar yazmayı beceremez
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 29 Kas 2016 #542 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Bi ihtimal.. Televizyonu kapatıp kitap okuyamaz..
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 29 Kas 2016 #543 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Tv izlemem ben Yatıp uyumayı beceremez bu üye :M
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 29 Kas 2016 #544 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? İstersem uyurum.. İçim'den gelmiyor.. Korku filmi izlemeyi beceremez ?
Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? İstersem uyurum.. İçim'den gelmiyor.. Korku filmi izlemeyi beceremez ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 29 Kas 2016 #545 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Sen öyle zannet gerilim filmlerini severim ben. Şiir yazmayı beceremezsin :M
Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Sen öyle zannet gerilim filmlerini severim ben. Şiir yazmayı beceremezsin :M
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 29 Kas 2016 #546 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? İstersem kalemime adını sayıklatırım Sevmeyi beceremez
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 29 Kas 2016 #547 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Yanıldın severim de kimse anlamaz hatta ben bile anlamam Şakaydı tabi ben kendimden başkasını sevmem Turuncu kalp yapamazsın .
Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Yanıldın severim de kimse anlamaz hatta ben bile anlamam Şakaydı tabi ben kendimden başkasını sevmem Turuncu kalp yapamazsın .
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 29 Kas 2016 #549 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Ben demiştim yapamadı Çiçek resmi gönderemez
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 8 Ara 2016 #550 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Evet gönderemem Boya yapamaz
SuskunDervis Kayıtlı Üye 11 Ara 2016 #551 ---> Alttaki Üye Neyi Beceremez ? evet kahveyi taşırmadan pişiremez