Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Doğru Tertipli olmayı beceremez.
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 8 Kas 2016 #481 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Doğru Tertipli olmayı beceremez.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 8 Kas 2016 #482 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Yanlış.. Tertip düzen takıntım vardır. Balık tutamaz ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 8 Kas 2016 #483 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Doğru Balık pişirmeyi beceremez.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 8 Kas 2016 #484 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Yemek konularında iyiyimdir. Pişiririm temizlerimde.( Bir yalnızın günlüğü ) Duygusal kararlar almayı beceremez ?
Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Yemek konularında iyiyimdir. Pişiririm temizlerimde.( Bir yalnızın günlüğü ) Duygusal kararlar almayı beceremez ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 8 Kas 2016 #485 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Doğrudur beceremem Öncelikli yapılması gereken şeylerin olduğunu anlatsam, anlamayı beceremez sanırım.
Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Doğrudur beceremem Öncelikli yapılması gereken şeylerin olduğunu anlatsam, anlamayı beceremez sanırım.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 8 Kas 2016 #486 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Önceliklerime ve önceliklerinize göre değişir diyelim. Herkes aynı hayatı yaşamaz. Tecrübe karşılaştırması yapmayı beceremez
Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Önceliklerime ve önceliklerinize göre değişir diyelim. Herkes aynı hayatı yaşamaz. Tecrübe karşılaştırması yapmayı beceremez
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 8 Kas 2016 #487 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Bilemedim şimdi ne desem. Herkesin yükü kendine ağır desem yüklerimizi tartmayı beceremez
Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Bilemedim şimdi ne desem. Herkesin yükü kendine ağır desem yüklerimizi tartmayı beceremez
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 8 Kas 2016 #488 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Herkesin yükü kendine ağırsa evet beceremem. Paylaşmayı beceremez. ?
Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Herkesin yükü kendine ağırsa evet beceremem. Paylaşmayı beceremez. ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 8 Kas 2016 #489 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Beceremem Kurda sormuşlar boynun neden kalın diye, kendi işimi kendim görürüm demiş. Güvenmeyi beceremezsiniz.
Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Beceremem Kurda sormuşlar boynun neden kalın diye, kendi işimi kendim görürüm demiş. Güvenmeyi beceremezsiniz.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 8 Kas 2016 #490 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Beceriksizlik olarak saymadığım tek özelliğim .. Zorluklar karşısında yalnız olmadığını bilmeyi ?
Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Beceriksizlik olarak saymadığım tek özelliğim .. Zorluklar karşısında yalnız olmadığını bilmeyi ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 8 Kas 2016 #491 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? O imkansız. Hep yek hep tek Acilen konuyu değiştirmeyi beceremez
Wolfgod Banned 8 Kas 2016 #492 ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Iyiyim valla ne olsun Motosiklet sürmeyi
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2016 #493 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Beceremem (( Teşekkür etsem kabul etmeyi beceremez ((
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2016 #495 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Teşekkür ederim hatta replerim bile. Uyumayı beceremezsiniz?
Wolfgod Banned 9 Kas 2016 #496 ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Beceremem. Sabah erken uyanmayi beceremezsin.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 Kas 2016 #497 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Doğru .. Uyumadığım için. Halısahada kaleciliği beceremez ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2016 #498 Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? En başarılı olduğum konudur asla gel kalkmam hatta çoğu zaman hiç uyumam Alarm sesine uyanmayı beceremezsiniz.
Cevap: ---> Aşağıdaki neyi beceremez? En başarılı olduğum konudur asla gel kalkmam hatta çoğu zaman hiç uyumam Alarm sesine uyanmayı beceremezsiniz.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 Kas 2016 #500 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? uyumuyorum ki Acele etmemeyi ?