selamun aleyküm :hi:
Hakkimda :ögrenciyim,
aralikta sinavlarimi vericem ve ondan sonra özgürüm devam mi okurum yoksa calisirmiyim zaten hemen isteyincede bulunmuyor bir yer bakalim önüme daha neler cikicak
yasima gelince yaslandim artikin o yüzden belirtmemeye calisiyorum ortalikta xd
almanyada yasiyorum,izmirliyim..
Baba tarafi,anne tarafi izmirde cogunluk bir kac kisi istanbul ve eskisehirde olmasina ragmen..izmiri cok seviyorum cok bambaska bir sehir orasi benim icin ..ve biz niye burdayız halen daha anlam vermiş değilim açıkcası:3dth8: Herkesler orda yasarken,birgün orada yasamayi istiyorum
annem cerkez ,babam tatar daha fazla kurcalarsak ortaya bir sürü seyler cikabiliyor kisaca izmirliyim der gecerim normalde xd
gülmeyi güldürmeyi de cok severim,kendi halinde,sessiz,utangac,ortama isindimmi tatli dilli olabilirim
,inatciyim,aslinda herkesle kisacasi iyi anlasabildigimi düsünüyorum bir kac kisi disinda sevmeyen sevmiyor
) günlük tutarim ona dökerim icimi
mum isigim mutlaka olmali..
Evcil hayvanlarim var birisinin ismi umut balığım :vala_02:
Daha sonrasında muhabbet kuşlarım gelmekte sırada biri tembel biri çirkin.
En çok vazgeçilmezlerimden birisi çilek dondurması olsun tatlısı olsun reçeli olsun hic bir türlü hayır diyemem.mutlaka yazın babam bir sürü kutu halinde getirir sağolsun elleri öpülecek insan
Hmm cimbomu severim renklerine basta asigim
müzikte bu benim iste herzaman dinlerim diyebilcegim birsey yok bu aralar ogün sanlisoy dinliyorum,teoman olsun,sebo olsun,baris akarsu olsun,zaz,milow olsun kulaga hos gelen tarzim olur :eda:
Hmm özelliligimden biriside izmire geldigimizde gittigimiz yerler olsun mendillerini saklarim,bir kutum var hepsi onun icin icerisinde bütün hatiralar kisacasi
simdilik bu kadar.
Beni de ziyaret ettiginiz icin tesekkürler