Alicewonder

---> Alicewonder :)

İzmirden uzak olmak güzel bişey değil ben başka şehire gittiğimde çok özlerim :)
anlatımın ve paylaşım için teşekkürler
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] birde kuşa çirkin deme yazık xD

özlem dolu oldumu daha güzel oluyor :)ekimden kasima kadar ordaydim ama yine özledim kismetimde varsa orda yasamayi diliyorum yanii :) bir izmir tutkunu olarak:)
kus ilk geldiginde cok cirkindi simdi biraz toparlandida artik fistik diyoruz önceden sanki maske takiyor gibi bir hali vardi :)
asil ben tesekkür ederim ziyaret ettigin icin

özlem dolu oldumu daha güzel oluyor :)ekimden kasima kadar ordaydim ama yine özledim kismetimde varsa orda yasamayi diliyorum yanii :) bir izmir tutkunu olarak:)
kus ilk geldiginde cok cirkindi simdi biraz toparlandida artik fistik diyoruz önceden sanki maske takiyor gibi bir hali vardi :)
asil ben tesekkür ederim ziyaret ettigin icin

doğrudur özlemek de güzel. İzmir her dönem güzeldir ama yazın daha güzel gelir bana :) güzel tespit izmir yaşanacak yer tabikide.. ama karşıyaka bi başka..

çirkin ördek desene sonradan güzelleşiyor. büyük değişim çirkinden, fıstığa xD
rica ederim.

doğrudur özlemek de güzel. İzmir her dönem güzeldir ama yazın daha güzel gelir bana :) güzel tespit izmir yaşanacak yer tabikide.. ama karşıyaka bi başka..

çirkin ördek desene sonradan güzelleşiyor. büyük değişim çirkinden, fıstığa xD
rica ederim.

banada yazin güzel geliyormus bunu ekimden kasima kadar görmemi sagladi ama yinede vazgecmem ailem dönmek istese arkama bakmadan giderim :vala_02:
:))tabii bi ara resimlerini yüklerim gecen telefonum inatlastigina yükliyememistim:)

banada yazin güzel geliyormus bunu ekimden kasima kadar görmemi sagladi ama yinede vazgecmem ailem dönmek istese arkama bakmadan giderim :vala_02:
:))tabii bi ara resimlerini yüklerim gecen telefonum inatlastigina yükliyememistim:)

İzmirin neresine geliorsun, göztepemi yoksa :3dth8:
yükle tabi bakalım çirkinmidir fıstkmıdır xD

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] şu yeşil kuşcuktan çok önceden bizdede vardı :D
mavi beyaz daha güzel ama.
bunlardan şimdi hangisi tembel hangsi fıstık :865323:

a bak ben onu yeni farkettim ilk sayfadakı resmı dıorsun dimi öylesine yüklediğini düşündüğüm için dıkkat etmedım pardon :)

evt karizma tam artismiş havalı kuşcuk xD

:vala_02: ama üzüldüm es gecildigine neyse ;)sohbet haline getirmeyelim burayi uyari almim yeterince aldim :)

Sayfan Hayirli Olsun Canim Seni Tanimak Güzeldi

Almanyanin Neresindensin
?

hmmm :D Kızlarınn nedır bu cılekk sevdasıı arkadas bı anlam veremıorumm %80i çilek hastasııı :D ooo bende cok severımm muhabbet kuslarını benımde var bıtane :D neyseee senı yakından tanımak guzeldı genc bayan :D

hmmm :D Kızlarınn nedır bu cılekk sevdasıı arkadas bı anlam veremıorumm %80i çilek hastasııı :D ooo bende cok severımm muhabbet kuslarını benımde var bıtane :D neyseee senı yakından tanımak guzeldı genc bayan :D

digerleri cakma cilekcii :) ben 7 yasimdan beri cilek hastasina yakalanmisim :)
:vala_02:
+tesekkür ederim özellikle vakit ayirdigin okudugun icin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri