Adım adım bölünmeye mi gidiyoruz

---> Adım adım bölünmeye mi gidiyoruz

Merhaba.
Peki tamam. ama dışarıya çıktığında kendin gibi kaç insana rastlıyabiliyorsun?. Veya sakal tesbih modasına uyan kaç delikanlıya rastladın?.

Bu insanların acaba tarzı mı böyle sizce?, yoksa tayyip modası mı diyelim?,fırtınası mı diyelim,?.
yorum için teşekkür ediyorum. Saygılar

Ben okuluma 2 hafta ard Arda bu tişörtler ile gittiğimde. Bazı arkadaşlarında cesaretlenip okula bu şekilde geldiklerini gördüm . Okuduğum okulun yapısını içinde barındırdığı insanları bilemediğiniz için yanlış anlaşılma olmasın
Teşekkür ederim

renkle isaretledigim yere katilmiyorum... tepkisi olan gosterirdi, hic bir tepki gosteren saklamaz icinde...
tepki olmasinda zaten. ama olsa saklamazlardi emin ol.

Saklamak zorundalar alt yapısını kurmadan çıkıp bunu. Gerçekleştiremezler asla ve katâ . Bu tepki dile getirilmeden önce daha fazla güçlenmeleri lazım aksi taktirde uyumakta olan bu toplumu harekete geçirirler .

Saklamak zorundalar alt yapısını kurmadan çıkıp bunu. Gerçekleştiremezler asla ve katâ . Bu tepki dile getirilmeden önce daha fazla güçlenmeleri lazım aksi taktirde uyumakta olan bu toplumu harekete geçirirler .

insan bir insani sever yada sevmez, sevmemesi icin bir orgut kurmasina gerek yok...
bu dediginde sanki orgutlenme varmis gibi...

insan bir insani sever yada sevmez, sevmemesi icin bir orgut kurmasina gerek yok...
bu dediginde sanki orgutlenme varmis gibi...

Ablaların şahı aynı konuda zıt düşüyoruz ama :)
Görüşlerine saygı duyuyorum ama bulunduğum şehir malesefki böyle. :(
Ayreten anlatımında bir hata vardı haklısın örgütlenme varmış gibi bahsetmişim

Ablaların şahı aynı konuda zıt düşüyoruz ama :)
Görüşlerine saygı duyuyorum ama bulunduğum şehir malesefki böyle. :(
Ayreten anlatımında bir hata vardı haklısın örgütlenme varmış gibi bahsetmişim

kardesim benim, herkes bir dusunseydi zaten bilmem kac milyar insan olmazdi, bu konuda haklisin...
dusuncelerimizi yaziyoruz. bu illa kardesligimizi bozmaz...
forumda ismi vermeden yorum yap kismina, yazdigin yorum benim icinmiydi merak etmedim desem yalan olur... merak ettim umarim bana degildir... :) banaysada bilmek isterim tabiki.

kardesim benim, herkes bir dusunseydi zaten bilmem kac milyar insan olmazdi, bu konuda haklisin...
dusuncelerimizi yaziyoruz. bu illa kardesligimizi bozmaz...
forumda ismi vermeden yorum yap kismina, yazdigin yorum benim icinmiydi merak etmedim desem yalan olur... merak ettim umarim bana degildir... :) banaysada bilmek isterim tabiki.

Hayır abla yorum senin için değildi :)

Senin için yazmadım ama kırdıysam özür dilerim :)

Görünen Köy Klavuz İstemez Diyorum..

Ülkenin Hali Belli .. Gören Görüyor .. Görmeyen Zaten %51

% 49 Ayakta Kal !

Başka da bir şey söylemek istemiyorum.

Misak-i_milli.png

+ Misaki Milli Ellden Gidiyor ..

3_d.jpg

sadece 2023 u bekleyın yada daha bı yakın zamanda olabılır (;

bakalım türk lirasından ataturkun resmini kaldırıp tayyipin resmini koyduklarında nedıceksınız utanıcakmısınız acaba cok merak edıorum boyle bısı olucak demıorum ama olur dıye dusunuorum :)

Ve artı olarak tek baskanlık sıstemını getırdıkden sonra tayyıp ulkeyı bolucek bu şartlarda bolemez cunku :) ABD tarzı olması lazım eyalet eyalet :)

Son düzenleme:

Ben okuluma 2 hafta ard Arda bu tişörtler ile gittiğimde. Bazı arkadaşlarında cesaretlenip okula bu şekilde geldiklerini gördüm . Okuduğum okulun yapısını içinde barındırdığı insanları bilemediğiniz için yanlış anlaşılma olmasın
Teşekkür ederim

Merhaba.
yorumunuz okulunuzun yapısını çok iyi anlatıyor. Tabii görene ve anlayabilene.

Dediğiniz gibi siz bayrak gösterdiniz. Demekki bayrağımıza sahip çıkabilecek çok insanımız var hala. Herkesin, ama rahatsız olan herkesin bayrak göstermesi gerekiyor demekki.

Bayrak gösterilmediğinde gördüğünüz gibi ülkemiz sahipsiz sanılıyor.
Teşekkür ediyorum.

Misak-i_milli.png

+ Misaki Milli Ellden Gidiyor ..

3_d.jpg

Merhaba.
haritanız da iskendurun ve hatay türk bayrağı altında gözüküyor.
Ama iskendurun ve hatay kendi akıllarına göre,türk bayrağı dışında . Deniz olmazsa zaten yaşam sanşları hiç yok.

Ama biliyorsunuz,birileri aç kaldığında,kendi kendini buğday ambarında görüyor.

Bir an önce,bir kazaya gelmeden,uyanmaları gerekiyor.
Saygılar

:)

Bu ulkede bayaragimizi gormek istemeyenlere zaten yer yok... bunsldan rahatsizlik duyan defolup gitsin ulkemizden.
Bayragimiza kimsenin laf etmeye hakki yok... konulari saptirmayin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri