Adım adım bölünmeye mi gidiyoruz

---> Adım adım bölünmeye mi gidiyoruz

O halde verildi demeyeceksin kardeşim halk verilmesini istiyor diyeceksin.Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki hükümet güneydoğuyu pkkya teslim etmiş.

Bu arada destekçisi var yok değil ama tam tersine istemeyenler de var.

Dostum tabiki normal değil ama bunlar o bölgenin verildiğini göstermez.

Senin evine hırsız girse ev hırsızın mı oluyor artık?

O halde İstanbul'da Türkiye'nin değil.

Yol kesme desen var,adam kaçırma desen var.Mafyası var hırsızı var tinercisi var.

Bunlar örnek değil sağlam beni susturacak örneğiniz yok mu?

Hem devlet izin vermiyorsa içteki bozukluklardır.Bizde duyuyoruz az çok.Senin abinin arkadaşı Diyarbakır'da askerlik yapmış benim kardeşim dediğim kişi Hakkari'de askerlik yaptı.Abim dediğim kişi halen orada görev yapıyor.

Benim kardeşim dediğim insan hakkaride askerlik yaptı kafayı yedi. Bir yerde dur demek gerek bunlara. Ama evet işgal ettiler gidip görmeden yaşamadan konuşmak zor belge yok eliimizde ama göz görülenide inkar etmek aptallıktır.

siyasi şeylere pek karışmam ama bölündüğümüzü göremiycek kadar kör olmanızı anlayamıyorum.
ister akpli ister chpli ister mhp ol fark etmez
ülkemizde teröre karşı verilen mücadelede bu kadar yanlı davranmayın bari.

Ülke ikiye böllerler mi bilmem. Ama kendi içimizde kürt -türk diye bölündük.

siyasi şeylere pek karışmam ama bölündüğümüzü göremiycek kadar kör olmanızı anlayamıyorum.
ister akpli ister chpli ister mhp ol fark etmez
ülkemizde teröre karşı verilen mücadelede bu kadar yanlı davranmayın bari.

Ülke ikiye böllerler mi bilmem. Ama kendi içimizde kürt -türk diye bölündük.

+1
Kardeşlik Yalanlarımız Açığa Çıktı.

Terör Örgütünü Ben Sitasallaştırmadıgıma Göre
Muhakkak İktidar Yapıyor.

Şimdiye kadar gelen tüm iktidarlar suçludur buna apoyu ipten indiren dsp ve mhp de dahil.

Hani vatan sevdalısı gibi görünen bahçeli varya o.

Bir kere girse birşey olmaz.Ama yalama olduysa artık bir durum var demek ki.

Bir durum elbet var ama orası halen Türkiye Cumhuriyeti'ne ait ve herkes T.C. kimliği taşıyor.Bunu anlatmak istedim.

Benim kardeşim dediğim insan hakkaride askerlik yaptı kafayı yedi. Bir yerde dur demek gerek bunlara. Ama evet işgal ettiler gidip görmeden yaşamadan konuşmak zor belge yok eliimizde ama göz görülenide inkar etmek aptallıktır.

Kanıt yoksa konuşmanın anlamı yok.

Hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değildir.Yaşamak lazım.

Duygusal Bakmamaya Çalışsana Bir De Olaya
Kimse Bizden Toprak Alamaz,Bölünmeyiz,1000 Yıldır Beraber Yaşıyoruz,Bizler Kardeşiz Gibi Bakma Bi

duygusal bakmıyor, onun derdi parti savunuculuğu .
Bak şimdi sana iki denk örnek vereceğim

1. örnek

- Basbakan teröristlerle görüşüyor ( 2 yıl önce iddaa ortaya atıldı)
- Basbakan "İspatlasınlar" dedi.
- Allah var kimsede inanmadı yani kabul etmedi bu iddaları hem nasıl ispatlanacak ki fubol takımları giib kapa bildirim mi yapsınlar. Güney doğunun üvey çocuğu pkk nın transferi için kulubu dış güçler ile görüşmelere başlanmıştır. ta ki kendileri açıklayana kadar.

2.örnek

-Güneydoğu verildi ( Sen ortaya attın ki verilmese bile baska bir şekilde özerk olsun yada farklı bir sistemle verildi bana görede )
-Arkadas "ispatlayın,kanıtlayın beni susturun" diyor.
-tee 30 yıl evvel söylesen birine 30 yıl sonra böyle olacak inanmazdı 20 yıl önce söylesen yine inanmazdı 10 yıl önce söylesen yine inanmazdı dün söylesen yine inanmayacak bugün söylüyorsun yine inanmıyor yarın söyleceksin yine inanmayacak ta ki olana kadar sonrada iş işten geçmiş olacak xD

Aradaki farkı bul rep vereceğim sana.bulamazsan sen vereceksin ama.:Ç

Evet benim derdim parti.

Akp yanlısı her yorumuma kömür ve para yardımı yapılıyor.

Alınacak bir şey yok.Eğri oturup doğru konuşmalısın.

20 yıl önce pkk bitme noktasına gelmişken son darbeyi vurma emrini geri çekenlerde suçludur.
şuan çözüm süreci adı altında bizi bazı şeylere alıştırmaya çalısanlarda suçludur.
Bunun a sı bsi c si yok.

Ama sen birinci cümleme evet diyecek ikinci cümleme ise şuanda kan akmıyor şehit haberi gelmiyor diplomatik süreçle çözülecek türünden cümlelerle geleceksin.
Bu yüzden düşüncendeki vatani bütünlük adı altındaki samimiyetini yitirip parti savunuculuğu konumuna düşüyorsun.Ben demiyorum diplomatik süreçle çözülmesin. Ama bu işin birde tavizleri ve götürüsü olacak. Biz hadi pkk silah bıraksın kardeş kardeş yaşayalım deyince onlar bunu yapmayacak.Böyle olmayacağını biliyorsunuz yada bilmiyor musunuz ? Ben senin özelinde konusmuyorum genel olarak söylüyorum.
Neyse hayırlı sahurlar.

Şimdiye kadar gelen tüm iktidarlar suçludur buna apoyu ipten indiren dsp ve mhp de dahil.

Hani vatan sevdalısı gibi görünen bahçeli varya o.

Ben Bahçeli Ya Da Ecevit Yanlısı Biri Değilim.
Dönemin Şartları Bunu Gerektirdi İki Taraf İçinde.

Apo Teslim Olmak İstedi Dağda Can Güvenliği Yok.
Bİ Kaç Kez Operasyon Duzenlendı Falan.
Baktı Ki Olacak Gibi Değil Teslim Olmak İcab Etti.
Tabi Belirli Şartlar Sunarak.
O Koalisyonunda En Buyuk Yanlışı O Adamı Alıp Getirmek Oldu.
Burdada Seçim Kaygısı Çıkıyor İşte Ortaya.

duygusal bakmıyor, onun derdi parti savunuculuğu .
Bak şimdi sana iki denk örnek vereceğim

1. örnek

- Basbakan teröristlerle görüşüyor ( 2 yıl önce iddaa ortaya atıldı)
- Basbakan "İspatlasınlar" dedi.
- Allah var kimsede inanmadı yani kabul etmedi bu iddaları hem nasıl ispatlanacak ki fubol takımları giib kapa bildirim mi yapsınlar. Güney doğunun üvey çocuğu pkk nın transferi için kulubu dış güçler ile görüşmelere başlanmıştır. ta ki kendileri açıklayana kadar.

2.örnek

-Güneydoğu verildi ( Sen ortaya attın ki verilmese bile baska bir şekilde özerk olsun yada farklı bir sistemle verildi bana görede )
-Arkadas "ispatlayın,kanıtlayın beni susturun" diyor.
-tee 30 yıl evvel söylesen birine 30 yıl sonra böyle olacak inanmazdı 20 yıl önce söylesen yine inanmazdı 10 yıl önce söylesen yine inanmazdı dün söylesen yine inanmayacak bugün söylüyorsun yine inanmıyor yarın söyleceksin yine inanmayacak ta ki olana kadar sonrada iş işten geçmiş olacak xD

Aradaki farkı bul rep vereceğim sana.bulamazsan sen vereceksin ama.:Ç

Farkı Yok :D

Ne yapılıyormuş.Lafla olmaz örnek verin örnek.

Türk bayrağımızı indirip yerine çaput mu asmışlar?

Yer : Erzincan-Tunceli yolu Pülümür ...
2 gün öne bu fotoğraflar çekildi. Tunceli vekili Kamer Genç olay yerinde !
Yeterli bir kanıt oluşturdu mu kardeş senin için ?

Yer : Erzincan-Tunceli yolu Pülümür ...
2 gün öne bu fotoğraflar çekildi. Tunceli vekili Kamer Genç olay yerinde !
Yeterli bir kanıt oluşturdu mu kardeş senin için ?

Tunceli vekili Kamer Genc. Bkz: CHP
Teroristlerce kacirilan bir CHP li milletvekilinin sozleri:
Dagdaki cocuklar oldukca iyi niyetli. Hepsi efendi, delikanli gencler.

[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]
Alpcim , Kamer Genç bir Türkmen Alevisidir. Halkına,bayrağına vatanına senden benden çok sahip çıkan birisidir.
Bahsettiğin sözü söyleyen Hüseyin Aygün , kendisi bir kürt Alevisidir ! Kamer Genç ile aralarında uçurumlar kadar fark vardı.

Kaldı ki şu yukarıda ki tablo güneydoğu nun pkk ya peşkeş çekildiğini kanıtlayan görüntülerdir.

[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]
Alpcim , Kamer Genç bir Türkmen Alevisidir. Halkına,bayrağına vatanına senden benden çok sahip çıkan birisidir.
Bahsettiğin sözü söyleyen Hüseyin Aygün , kendisi bir kürt Alevisidir ! Kamer Genç ile aralarında uçurumlar kadar fark vardı.

Kaldı ki şu yukarıda ki tablo güneydoğu nun pkk ya peşkeş çekildiğini kanıtlayan görüntülerdir.

Anlatmak istedigim, bir partinin vekili PKK' lilara delikanli cocuklar derken, sirf iktidari devirebilmek icin PKK' nin meclisteki partisiyle isbirligi yaparken, bir diger parti lafta degil icraatle PKK yi bitirebilme cabasinda. Neyse dostum ne kadar anlatilsa da, tartisilsa da herkesin dogrusu kendine. Iyi geceler kardesim :)

Anlatmak istedigim, bir partinin vekili PKK' lilara delikanli cocuklar derken, sirf iktidari devirebilmek icin PKK' nin meclisteki partisiyle isbirligi yaparken, bir diger parti lafta degil icraatle PKK yi bitirebilme cabasinda. Neyse dostum ne kadar anlatilsa da, tartisilsa da herkesin dogrusu kendine. Iyi geceler kardesim :)

Eyvallah kardeşim hayırlı geceler , rüyanda Maria yı gör :D

By SerhaT;. Kanıt yoksa konuşmanın anlamı yok. [/QUOTE' Alıntı:

Merhaba.

Serhat bey, iyi insansınız, güzel insansınız bu gözüküyor.

Kanıt istemekte de haklısınız. Hem akıl, hem mantık. hem de dinimiz bunu gerektiriyor.

Nasıl bir kanıt sizin için yeterlidir?. Ne görmek istersiniz?.

Türkiye bölündüğü zaman,sınırlar belli olmuş, idareciler belli olmuş vs..
Siz yine de kanıt istiyebilirsiniz. Pasaport kullanırsınız istanbuldan urfaya,bu yeterli değil diyebilirsiniz.

Neden?, insan oğlu özgürdür. istediği gibi düşünüp, istediği gibi hayal edebilir.
Evet nasıl bir kanıt sunmak gerekir size ki, evet benim ülkem elden gidiyor deyin. Sadece gitmiş dememek için.
Gidince ise,

bandı başa sarıp izlemekten, ve eserinizle iftahar etmekten başka işiniz kalmayacak malesef.

Evet belki taş filan arayabilirsiniz.

Amma bütün taşların yerinde yerler estiğini gördüğünüzde ne yapabilirsiniz bilemiyoruz.

Eyvallah.

Hepiniz haklısınız ben haksızım.

Sabaha kadar tartışsam da kimsenin düşüncesi değişmeyecek zaten.

Aksine yobaz,çalıntı düşüncelerle konuşan,akp sözcüsü vs vs damgalarını yiyeceğim.

Ama unutmayın biri çok eleştiriliyorsa doğru yolda demektir.

Allah bu vatanı en başta İslam'a,vatana millete hizmet eden ve edecek olan kullarından mahrum bırakmasın.Bizleri de onlardan eylesin.

Selam ve dua ile..

Bunlar hep Amerika'nin oyunlari diyen cikmadi mi daha. Gizli bolunme vardi hissediliyordu gezi parki olayi bunun aciga cikmasina vesile oldu. Capulcular marjinal gruplar ayyaslar bir yerde, dindar nesil diger yerde. Siz yaptiysaniz ben daha iyisini yaparim daha olmedim mantigiyla yapilan insan ayirma mitingleri de basi cekenlerden. Mitinglere ulasim farkliligi sms yoluyla iletisim bambaska bir boyut. Siz hala acilimi bekleyin "memleket elden gidiyor"

Son düzenleme:

Eyvallah.

Hepiniz haklısınız ben haksızım.

Sabaha kadar tartışsam da kimsenin düşüncesi değişmeyecek zaten.

Aksine yobaz,çalıntı düşüncelerle konuşan,akp sözcüsü vs vs damgalarını yiyeceğim.

Ama unutmayın biri çok eleştiriliyorsa doğru yolda demektir.

Allah bu vatanı en başta İslam'a,vatana millete hizmet eden ve edecek olan kullarından mahrum bırakmasın.Bizleri de onlardan eylesin.

Selam ve dua ile..

Merhaba.

Bu defa haklısınız. Siz kendiniz boynunuzu uzatıyorsunuz beni lütfen damgalayın diye.

Hem de tam alnınıza vurduruyorsunuz.

Yoksa insanlar sizi neden damgalasın?. Herkes ülkesini ,vatanını korumak istiyor.

insan eleştirilince ben doğru yoldayım diye düşünmesi, yorum yapması yanlıştır.
Sizin fikrinize göre terörist başı da hep eleştiriliyor,bdp eleştiriliyor,diğer partiler eleştiriliyor.

Sizin gibi düşünürsek bunların hepsinin yaptıkları doğru, yolları doğru.

Peki eğri olan kim ?.....
İnsan eleştirilince kendi kendine de olsa,acaba diye bir düşünmesi bir hesap yapması gerekir.
Onlarda yapmıyor,size dilimiz tutmuyor ama sözünüze göre sizinde hesap yaptığınız pek söylenemez.

Eğer yapsanız "" biri çok eleştiriliyorsa doğru yolda demektir """ diye bir cümle kurmazsınız.
Çünkü bu cümleyi terörist başı bile kullanıyor.

Ama bu onun haklı olmasını sağlamıyor.

Siz neticede iyi bir insansınız.
Amma size verilen bütün emanetleri yerli yerinde kullandığınız zaman,işin böyle olmadığını farkedeceksiniz.

Gelelim duanıza.
Hiç düşünmeden bu duanıza bende,

İnsan evladı olan ülkemin bütün evlatları da amin der,
Bütün gönlümüzle katılırız.

Bu yaptığınız dua sizin aile yapınızın ne kadar sağlam olduğunu da gösteriyor.. Düşüncelerinizin de sağlam olabilmesi dileği ile.

Allah'a emanet olun.

Merhaba.

Bu defa haklısınız. Siz kendiniz boynunuzu uzatıyorsunuz beni lütfen damgalayın diye.

Hem de tam alnınıza vurduruyorsunuz.

Yoksa insanlar sizi neden damgalasın?. Herkes ülkesini ,vatanını korumak istiyor.

insan eleştirilince ben doğru yoldayım diye düşünmesi, yorum yapması yanlıştır.
Sizin fikrinize göre terörist başı da hep eleştiriliyor,bdp eleştiriliyor,diğer partiler eleştiriliyor.

Sizin gibi düşünürsek bunların hepsinin yaptıkları doğru, yolları doğru.

Peki eğri olan kim ?.....
İnsan eleştirilince kendi kendine de olsa,acaba diye bir düşünmesi bir hesap yapması gerekir.
Onlarda yapmıyor,size dilimiz tutmuyor ama sözünüze göre sizinde hesap yaptığınız pek söylenemez.

Eğer yapsanız "" biri çok eleştiriliyorsa doğru yolda demektir """ diye bir cümle kurmazsınız.
Çünkü bu cümleyi terörist başı bile kullanıyor.

Ama bu onun haklı olmasını sağlamıyor.

Siz neticede iyi bir insansınız.
Amma size verilen bütün emanetleri yerli yerinde kullandığınız zaman,işin böyle olmadığını farkedeceksiniz.

Gelelim duanıza.
Hiç düşünmeden bu duanıza bende,

İnsan evladı olan ülkemin bütün evlatları da amin der,
Bütün gönlümüzle katılırız.

Bu yaptığınız dua sizin aile yapınızın ne kadar sağlam olduğunu da gösteriyor.. Düşüncelerinizin de sağlam olabilmesi dileği ile.

Allah'a emanet olun.

Ben eleştirilen kişi olarak kesinlikle kendimi kastetmedim.Onu da belirteyim.

Sizde Allah'a emanet olun.

Ben eleştirilen kişi olarak kesinlikle kendimi kastetmedim.Onu da belirteyim.

Sizde Allah'a emanet olun.

Merhaba By SerhaT

Siz kendinizi kastetseniz de, etmeseniz de bir şey değişmiyor.

Önemli olan parti gözlüğünü çıkarıp, insan gözlüğü ile bakılıp, bakılmadığı.

İnsan gözlüğü ile edinilen fikir ve duygular; daha doğru ve daha beşeridir.

İnşallah günün birinde, daha objektif düsünceler edinirsiniz.

Saygılar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri