Pardon bilmiyordum Abla.
Özür dilerim, bilseydim sormazdım böyle bir soru.
sana usain bolt diyebiliriz yaniLaztürk kardeşim)
37 numara,
Öyle Bir Geçer Zaman ki
Ortaokulda okul atletizm takımındaydım,koşu en sevdiklerimden
Basketbolu da seviyorum;maçlarını zaman zaman takip ederim
Ben teşekkür ederim)
sana usain bolt diyebiliriz yani
tamam tamam)İlahi kardeşim..
Kısa mesafe benimki ,ama o kadar iddialı değilim
Jamaikalı sprinterdir. Bolt, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda 100 metreyi 9,72, 200 metreyi ise 19,30 saniyede koşarak her iki mesafede de olimpiyat ve dünya rekorları kırmıştır.
sen cok guclu bir kadinsin...dusunuyorumda; esim olecek cocuklarimla kalcagim..napardim.nasil olurdum....senin gibi olamazdim giib,,
ilerde senin gibi olmak isteirm..guclu.ayakda..hala ASIK.
tamam tamam
boyun kaç
çok yemek yiyormusun ?
en sevdiğin yemek hangisi ?
teşekkürler.
sana ve cocuklarinida birtanem...
en cok sevdigin renk?
''insaf'' derken ? sorulara karşı pes etmeyemi başladın nedir bu halin ? şurda 6 günün kaldı sabret, 15 sayfa olacak.Laztürk kardeşim)İnsaf biraz
Boyum 1.67
Adana yöresinde çok yapılır,Maraşlılar da bilir:Fellah Köftesi(Sarımsaklı Köfte),dayanamam)
Yemek sadece karın doyurmak değil gözümde,lezzet almak aynı zamanda..
İştahlıyımdır
''insaf'' derken ? sorulara karşı pes etmeyemi başladın nedir bu halin ? şurda 6 günün kaldı sabret, 15 sayfa olacak.
en sevdiğin yaz meyvesi ?
hangi mevsimi daha çok seviyorsun ?
kitap okumayı severmisin ?
teşekkürler türkiye, teşekkürler efsunkar xD
Basiniz sagolsun.Allah sabir versin.En çoklarımı aslında geride bıraktım..
Eşim vefat etmeseydi,onunla uzun bir ömür isterdim
Ailemi daha sık görebilmeyi..
Şu an sadece çocuklarımı büyütüp onlara bir yarın sunmak için temel oluşturmak yaşam gayem..
Teşekkürler Anıl kardeşim
efsuncum, canim benim, seni tanidikca seni daha cok seviyorum ki ben seni tanimadan sevdim ayni diger kardeslerim gibi...
ben seni tanidikca dahada cok seviyorum.
1. hayattaki amacin nedir?
2. ayakta kalabilmenin sirri nedir? buna gercek anlamda ALLAH'a teslimiyet diyebilir miyiz?
3. cocuklarin kac yasinda? onlar icin planlarin nelerdir (ozel olmazsa)
4. cok bunaldigin herseyden vazgectigin zaman oluyor mu? oluyorsa nasil atlatiyorsun?
5. Insanlara karsi bakis acin nedir?
6. gordugum kadari ile cok sabirli bir insansin, sabirin sirri nedir?
7. gencler hakkinda neler dusunuyorsun? genclere seslenme gibi bir imkanin olsa ki, en azindan burda buradaki gencelere seslenme imkanin var, nasil seslenirdin, neler tavsiye ederdin yada neler demek isterdin?
8. forumdaki efsunkar ile evdeki (is yerinde yada disardaki) efsunkar arasinda fark varmi varsa nelerdir?
9. yalniz kaldiginda en cok ne dusunursun?
sorularim seni yordu yada SIKTIYSA simdiden ozur dilerim.
cevaplamak istedigin olursa cevaplamayabilirsin.
Basiniz sagolsun.Allah sabir versin.
Öncelikle hayırlı olsun.
Bir şey merak ediyorum.
O kadar anlayışlı ve ılımlı bir yapın var ki, neye veya nelere sinirlenir Efsunkar merak ediyorum açıkçası.
tsk ederim ablacim (abla diyebilirmiyim bu arada?) verdigin cevaplar icin. aklima gelenleri sorarim, ama cevaplarinin takipleriyliyim. newcse ayriyetten tsk etmek istiyorum seni tanima imkani verdi bize, bilmedigimiz nekadar cok yonunuz varmis...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.