65. Haftanın Konuğu "Efsunkar"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 65. Haftanın Konuğu "Efsunkar"

NasıLsın Efsunkar ? :p

Şaka şaka tabıkı bunu sormıycam :D

Burda yanı bu sıtede ınsanLara cok canayakınsın her zaman boylemısın yada soyle sorıyım Hayatta tanımadıgın ve gormedıgın ınsanlarada hep cana yakın oLur musun ?

Sanki Biraz sacma bi soru oLdu ama neyse xD

:))İlahi Baskı kardeşim..Neşe dolu insan..

Bence saçma değil ..İnsan olsun farketmiyor ve bir de iyi niyetli olsun..
Ne zenginliği ne fakirliği,ne etiketi ne mesleği önemli değil..İnsanları severseniz biliniz ki Allah bundan hoşnut olur..Sevgisizlik bencilliğe ve mutsuzluğa iletir..
Hepimiz varız yokuz,geçiciyiz..Değmez ki üzülmelere,üzmelere

:))İlahi Baskı kardeşim..Neşe dolu insan..

Bence saçma değil ..İnsan olsun farketmiyor ve bir de iyi niyetli olsun..
Ne zenginliği ne fakirliği,ne etiketi ne mesleği önemli değil..İnsanları severseniz biliniz ki Allah bundan hoşnut olur..Sevgisizlik bencilliğe ve mutsuzluğa iletir..
Hepimiz varız yokuz,geçiciyiz..""Değmez ki üzülmelere,üzmelere""

KesinLikLe.
Teşekkür Ederim Efsunkar. İyi ki Varsın :)

yeni goruorum, tbr ederim Efsunkar.)
oncelikle herkesinde dedigi gibi cok sevilen birisin, ablasin, kibar ve hanimefendiligine hayranim..
felsefe ogretmenisin galiba.. bnde o bolumu okuorum, final icin hoca konu secin ve kitap haline getirin dedi.. bana onerebilecegin bir konu var mi? (bilgi felsefesi, ahlak felsefesi vs..)

yeni goruorum, tbr ederim Efsunkar.)
oncelikle herkesinde dedigi gibi cok sevilen birisin, ablasin, kibar ve hanimefendiligine hayranim..
felsefe ogretmenisin galiba.. bnde o bolumu okuorum, final icin hoca konu secin ve kitap haline getirin dedi.. bana onerebilecegin bir konu var mi? (bilgi felsefesi, ahlak felsefesi vs..)

:))Canım benim..Çok teşekkürler:106:
Ayrıca hem branştaş olacağız..Çok sevindim

Bilgi felsefesinde yaklaşımlardan hareket edersen,rasyonalizm,emprizm vb ..Önce yaklaşımın temel özelliği,tezleri ve ilgili filozofların görüşleri ele alınabilir..Fakat bu uzun zaman alan bir çalışma olur..Sokrates,platon,aristo,farabi,descartes,hegel tek tek incelenmeli..Epistemolojiyi es geçebilirsin

Etik daha uygun ..Evrensel ahlakı kabul ve reddedenlerin temel öğretileri,tasavvuf,ahlak felsefesinin temel kavramları olabilir

Siyaset felsefesinde ideal düzen yaklaşımları olabilir..Red ve kabul edenleri öğretileri ile sınıflandırabilirsin..
Yine siyasette ütopyalar çok zevkli bir konudur..Bana sorarsan ya ütopyalarda yoğunlaş ya da sanat felsefesinde derim:))
Sanat felsefesinde sanat eseri üzerinde çalışabilirsin.Ya da sanat nedirden başlayıp sanat teorilerine,oradan sanat eserine geçebilirsin..Kaynağı daha çoktur

:))Canım benim..Çok teşekkürler:106:
Ayrıca hem branştaş olacağız..Çok sevindim

Bilgi felsefesinde yaklaşımlardan hareket edersen,rasyonalizm,emprizm vb ..Önce yaklaşımın temel özelliği,tezleri ve ilgili filozofların görüşleri ele alınabilir..Fakat bu uzun zaman alan bir çalışma olur..Sokrates,platon,aristo,farabi,descartes,hegel tek tek incelenmeli..Epistemolojiyi es geçebilirsin

Etik daha uygun ..Evrensel ahlakı kabul ve reddedenlerin temel öğretileri,tasavvuf,ahlak felsefesinin temel kavramları olabilir

Siyaset felsefesinde ideal düzen yaklaşımları olabilir..Red ve kabul edenleri öğretileri ile sınıflandırabilirsin..
Yine siyasette ütopyalar çok zevkli bir konudur..Bana sorarsan ya ütopyalarda yoğunlaş ya da sanat felsefesinde derim:))
Sanat felsefesinde sanat eseri üzerinde çalışabilirsin.Ya da sanat nedirden başlayıp sanat teorilerine,oradan sanat eserine geçebilirsin..Kaynağı daha çoktur

Bitanesin ya!.)
cok tskler sanat gercekten bna cok yakin geldi.. bitirdigimde bi goz gezdirirsen, yanlslarimi duzeltirsen cok sevinirim.)

bir soru daha..
gördügm kadariyla akrep burcusun.. astrolojiye inanior musun yada akrep burcunun ozelliklerini tasidigini dusunuo musun?.)
tekrar tskler.)

Bitanesin ya!.)
cok tskler sanat gercekten bna cok yakin geldi.. bitirdigimde bi goz gezdirirsen, yanlslarimi duzeltirsen cok sevinirim.)

bir soru daha..
gördügm kadariyla akrep burcusun.. astrolojiye inanior musun yada akrep burcunun ozelliklerini tasidigini dusunuo musun?.)
tekrar tskler.)

Yeter ki iste..Elimden geldiğince yardımcı olurum canım benim..Tabi ki..Foruma da eklemeler yaparım..Onları sıra ile birleştiririz sonra:))

Akrep burcuyum..Temel eğilimler büyük oranda var..Ama terazi biraz akrebi yumuşatıyor:))
Ben teşekkür ederim kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri