Tebrik ederim
Sevgili Amor..Teşekkürler sevgili kardeşim..Sen güzel bakıyorsun,o nedenle güzel hissediyorsun
Hepimiz evrenin bir noktasında aynı zaman diliminde karşılaşan ,bir anda buluşan varlıklarız..Bu böyle olduysa ve birçok insanla değil de belli insanlarla dialogumuz iyi-kötü olmak durumunda bulunduysa mutlaka bir nedeni vardır..Görünüşün ardındaki dikkate alınmalı..Niçin yaşadık?
Böyle düşündüğümde tesadüfen rastlaşmadığımıza ve bunun ardında iyi veya kötü bir sınanma şeklimiz olduğuna inanıyorum..Yaşamak için yaşamadığımıza ve o anda sınanıyor olduğumuzu dikkate almak gerektiğine..Karşılığı bizim beklediğimiz türde olabilir veya olmayabilir..Ama her insan niyeti ile aslında ya kazanan ya kaybedendir ilahi nizamda
tebrik ederim
tek sorum, benim hakkimdaki düsüncelerin nelerdir
Değerli kardeşim)
Henüz bir dialogumuz olmasa da gördüğüm kadarıyla cıvıl cıvıl bir insansın..Neşelisin ve hayat dolusun..
hayırlı olsun inşallah arkadaşım çok degerlisin bilmeni istedim
Kolay gelsin diyorum
Aynı sorular olursa yanıt vermeyebilirsiniz
Neden nickiniz efsunkar ?
Kısa sürede bu kadar sevilmenizi neye bağlıyorsunuz ?
Sizi en çok ne kızdırır ?
Mutluluğun en basit formülü ne ?
Hayat felsefenizi tek bir cümleyle özetleyebilir misiniz ?
Bir de parfüm konum hakkındaki yorumunuz için teşekkür ederim
Öncelikle tebrikler,
Sevgili Efsunkar yazdığın yazılar gibi sorulan sorulara verdiğin cevaplarda çok kaliteli ve güzel, insana huzur veriyorsun, hayata bakış açın örnek alınacak türde, bunları söylemek istedim,
kolay gelsin
Başınız sağolsun öncelikle Allah yardımcınız olsun..
Çocuklarınızın yaşlarını ve isimlerini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa ?
İsimleri bende kalsın diyorsunuz
Allah günlerini göstersin
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.