---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ((:
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 30 Nis 2011 #742 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kırmızııı-Beyazzz Şampiyon Samsunnn
G Gülümse. Bayan Üye 30 Nis 2011 #745 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bazen ders çalışmak için o kadar çok hazırlık yapıyorum ki, sonra ders çalışmaya zaman kalmıyor.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bazen ders çalışmak için o kadar çok hazırlık yapıyorum ki, sonra ders çalışmaya zaman kalmıyor.
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 30 Nis 2011 #746 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Haram kılındı bana senden başkası Helal kılındı sana benden başkası...
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Haram kılındı bana senden başkası Helal kılındı sana benden başkası...
G Gülümse. Bayan Üye 30 Nis 2011 #747 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? En derin yaralar kapanıyorsa , en büyük acılar unutuluyorsa ben neden aynı kalayım söyleyin bana.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? En derin yaralar kapanıyorsa , en büyük acılar unutuluyorsa ben neden aynı kalayım söyleyin bana.
G Gülümse. Bayan Üye 30 Nis 2011 #749 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kendine iyi bak deme. Denmez , saçma.
G Gülümse. Bayan Üye 30 Nis 2011 #753 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ben ne çok hata yapmışım meğer.Gözüm kapalı bakmışım meğer. Yıllar geçmiş ben saymışım meğer. Dostum sanıp aldanmışım meğer.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ben ne çok hata yapmışım meğer.Gözüm kapalı bakmışım meğer. Yıllar geçmiş ben saymışım meğer. Dostum sanıp aldanmışım meğer.
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 30 Nis 2011 #755 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Efkarlıyım Başım Duman
'Gülümse :D Prenses 30 Nis 2011 #756 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? dertlerimi meze yaptım içiyorum...
REiSS Kayıtlı Üye 30 Nis 2011 #757 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "Teknik Direktör Olmak İçin, Önce Futbolcu Olmak Gerektiğini Söylüyorlar... Peki, Jokey Olmak İçin de Önce At mı Olmak Gerekiyor..." José Mourinho
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "Teknik Direktör Olmak İçin, Önce Futbolcu Olmak Gerektiğini Söylüyorlar... Peki, Jokey Olmak İçin de Önce At mı Olmak Gerekiyor..." José Mourinho