,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ?

Empati yapmayı severim! Bana aşık olanların yerine geçip kendime bakıyorum da; gerçekten doğru bir tercih yapmışlar.

"Ressama sormuşlar mutluluğun resmini çizebilir misin diye. Ressam demiş ki; ben çizerim de sen anlayabilir misin ?"

Ben bir sürü sevgilisi olan yürek gördüm ama bir sürü dostu olan bilek görmedim.
By Nuri ALÇO.

Beni çok kırdın diyen sevgilime kırık değil çıkıktır o, kırık olsa yerinde duramazdın dedim. Beni terk etti it.

Mezarlık girişinde; ''Bizde gezerdik siz gibi, sizde geleceksiniz biz gibi.'' yazıyor.Adam ölmüş, hala laf sokuyo ya.

Bir yanım kalabalık bir yanımsa yalnız, içimde tek başıma ben ve karanlık.

Hani saat hiç ilerlemez ya, hani dakikalar hiç geçmez ya, hani yelkovanla akrep olduğu yere mıhlanır ya. İşte o saat bozuk hacı.

Ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması.. 'Ben' deyip susması 'Sen' deyip ağlamaklı kalması.

Buharlaşan seni içime çekip Bulutlara üflesem ..?

Pitbull kırmızı başlıklı kıza tecavüz eder de ondan bir çocuk sahibi olursa adına redbull deriz. ♥

Birine mal dediğim gün lafını geri al derse ona verilen mal geri alınmaz diyeceğim. İşte o gün en mutlu günüm olacak...

Sakın bir erkekten değişmesini beklemeyin. Çünkü kütük tersten okuyunca yine kütük'tür.

Şifremi "Yanlış" olarak değiştiricem.Böylece şifremi yanlış girdiğimde bilgisayarım "Şifreniz yanlış" diyerek bana hatırlatacak

Sevgini bir başka sanırdım.. Sanırdım sarıldım yanıldım.. Bu rüya hiç bitmez sanırdım.. sanırdm yanıldım kırıldım...

Bir erkek ölürken kıpırdayan son yeri, kalbidir. Bir kadın ölürken, dili...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri