---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kime Niyet kime Kismet delermis......
ELaSu Bayan Üye 1 May 2011 #781 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kime Niyet kime Kismet delermis......
Nuri alco Banned 1 May 2011 #782 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Nuri alco' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... .
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 May 2011 #783 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? AKeem Agbetu (L)
´ LoveJ. Bayan Üye 1 May 2011 #785 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Nuri alco' Alıntı: . Genişletmek için tıkla ... Gerçekten ağzım açıp bakıyorum Emirhan. Emirhan yazarım. :R
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Nuri alco' Alıntı: . Genişletmek için tıkla ... Gerçekten ağzım açıp bakıyorum Emirhan. Emirhan yazarım. :R
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 May 2011 #786 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? FENERBAHÇELİ olmanın gururu bize yeter..
'Gülümse :D Prenses 1 May 2011 #787 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? vir zamnlar bende senin gibiydim.
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 1 May 2011 #790 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ne Çok Severmişim Seni.
Sibel1 Bayan Üye 1 May 2011 #792 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ~ gölgesinde huzur armasında onur..
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 1 May 2011 #793 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ne ariyorum, ne araniyorum. Herkes baksin dalgasina, Ben tek takiliyorum
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ne ariyorum, ne araniyorum. Herkes baksin dalgasina, Ben tek takiliyorum
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 2 May 2011 #796 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? öyle bir sevgiki tarif edilmez
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 2 May 2011 #797 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bize fiziği yanlış öğrettiler. İnsan sesi uçak sesini bastıramaz dediler. Onlar Şükrü Saraçoğlu'nu görmediler...
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bize fiziği yanlış öğrettiler. İnsan sesi uçak sesini bastıramaz dediler. Onlar Şükrü Saraçoğlu'nu görmediler...
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 2 May 2011 #798 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? 17nize Tek Tek K*ymak Günahsa Eğer! Haklısınız Günahkarız Biz!
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 2 May 2011 #799 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hergün birinizi, birgün HEPİNİZİ!