,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ?

Ne zaman moralim bozuk olsa şarkı söylerim. Sonra sesimin moralimden daha kötü olduğunu görür sevinirim. Moralim düzelir.

1 Nisan’da doğan arkadaşıma "annenle baban şakalaşırken mi oldun lan" dedim şu an çocuk felç.

İstanbul'da köprü trafiğine nasıl çözüm bulunmalı? sorusuna ''köprülerin ikisininde yıkılmasını öngörüyorum'' cevabını veren vatandaş sağlık bakanlığı yetkilileri tarafından karantina altına alındı.

Canım seni ğ ile tanıstırmak istiyorum, alfebemizin güzel bir harfi. "değmek, eğlenmek." 'y' yok. 'y' kötü .

Servet Çetin Türk Telekom Arena stadına sümküren ilk futbolcu olarak tarihe geçti

Aşka inanmıyorum ama Fenerbahçe diye bir şey var.

Annemde bu ara sürekli bişeylerin yanınaa pilav yapma çabası mevcut. Pilav yapsa, yanına yine pilav yapcak. O derece.

Aynı hatayı 2 kez yapmam. 6-7 kez yaparımki emin olayım...

Sevdiğini serbest bırak. Dönerse senindir, dönmezse kimsesizdir, zıplıyorsa delidir, çömeldiyse dokunma.

Onca organ varken sen git kalbimi bul. Oysa bir tas olarak ne çok yakisirdin böbregime.

Bizde bilirdik zevkine düşkün sosyal çocuklar olmayı, hayatla erken seviştik herşey üzerimize kaldı...

''Ferrari verseler örümcek yer misin ?'' sorusuna ''Ferrari verseler örümcekle sevişirim'' diyen bir ülkede yaşıyoruz.

Heyecanla konuşan arkadaşın tükürüğünün bir damlasının suratına gelmesi ve senin bozuntuya vermeden onu dinlemen.. Al sana gerçek dostluk ♥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri