---> Zorunlu Askerlik İnsanlık Suçudur.
Madem okuyorsun sıkıntın yok niye tartışma oluşturuyorsun .
Gerek yok okuyorum ben ^^
Gerek yok okuyorum ben ^^
Abim askerde ve bazı baltalarla kavga etmiş, yara almış. anlatabiliyor muyum ? Haklı olduğu halde komutan sallamamış hiç. adaletin olmadıgı yerde benim işimde yok. insanları afedersin ama slak yerine koyuyorlar. yok öyle bir dünya !! yok !!
yorumlar oldukca komik eğlenceli.
Sen bence çok daha komik ve eğlencelisin
+ adam karşıyakalı xD
Abim askerde ve bazı baltalarla kavga etmiş, yara almış. anlatabiliyor muyum ? Haklı olduğu halde komutan sallamamış hiç. adaletin olmadıgı yerde benim işimde yok. insanları afedersin ama slak yerine koyuyorlar. yok öyle bir dünya !! yok !!
Çok açık sözlüsün xDtek kelimesini anlayacağını sanmıyorum arkadasin.
Sorun Yaşayanlar Yokmuydu?
Olmaz Olurmu Vardı Tabiki
Ama Sana Verilen Görevleri Yerine Getirirsen
Kimse Sana Durup Dururken Takmaz.
Türk Silahlı Kuvvetleri Eskisi Gibi Değil
Küfür Bile Yasak Artık
En Azından Siirtte Yoktu.
Birazda Suçu Kendinde Veya Abinde Araman Lazım.
Ilk Önce AbinE Hayirli Tezkereler Allah Kavusdursun
Adam Gibi Asklerligini Yabtinmi Hic Birsey Olmaz
Vatana Canim Feda ....
Okadar Sehit Verdik O Aileler 2 Evlatlarini Yoluolar Askere ...
Melek Abla Allah Kavusdursun Kardesin Allaha Emanet Olsun
Teşekkürler canım Allah bütün askerleri korusun...şimdi izine geldi kardeşim 14 ocakta yine gidecek ve bitirip gelecek inşallah...ama doguya göndermeme şansımız varken nereye cıkarsa gitsin gelsin dedik kimseden birşey beklemedik gönderdik, benim kardeşim gitmese başkası gidecek hepsi ana kuzusu bu vatanın ekmegini yiyorsan üstüne düşen görevini yapacaksın elbette...en korktugu yerdi tunceli, gitti oraya düştü...Dualarla gönderdik istiklal marşını okuyarak gönderdik çok güzel birşey bence herkesin yaşaması lazım...
Özellikle, binecegi yolcu otobüsünü durdurup içindeki yolcularıda ayaga kaldırıp birlikte bir istiklal marşı okumaları var görülmeye deger...sırtında türk bayrakları ile bir agızdan, böyle oynaya oynaya dua ede ede ve seve seve askere giden tek milletiz biz...Bence degerini bilmek lazım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.