Zorunlu Askerlik İnsanlık Suçudur.

---> Zorunlu Askerlik İnsanlık Suçudur.

Eşçinsel Olduğunu İspat Edersin

Gitmezsin O Zaman Kardeşim

Rahat Ol

Sana şöyle söyleyeyim askerlıgı nerede yaparsan yap doğu-batı hiç farketmez askerlık denen şey okadar zor ama bi okadar da güzel ki yaşamadan bilemezsin orada kurulan arkadaşlığın komutanlarla olan diyaloğun sana okadar şey öğretecektir ki o teskereyi alıp nizamiye kapısından çıktığın gün iyiki gelmişim dersin(ha belki o stresten bunaldıgın için kurtuldum diyebilirsin ) ama o gün demesen bile 3 ay sonra özlüyor insan muhakkak diyorsun...

haa eşcinselliğe gelirsek de belki öyleyim demişssin alıntılarda gördüm. ozamanda öylelerini tutmuyorlar zaten. :D
Komutanımın anlattıgı bi espiri vardı sana kısaca şöyle söyliyeyim ''evini ararlar askere yanlış evladınızı yollamışsınız Gelin Kızınızı Alın. Bırakırsak kötü yola düşecek..'' derler xD
Çağırsınlar yine giderim.. Yeter ki Vatan Sağ olsun.. :865323:

Boş konuşuyorsun.

Bu devletin ekmeğine yağ sürmem ben. Vatan ap ayrı birşey. Ama, AKP için mi ?? Asla yapmam.
Şurda birimiz ölse kimsenin özellikle devletin umrunda olmaz bu. Benim abimde asker, Eğer olursa şehit düşerse bırakın askere gitmeyi ülkeyi ayağa kaldırırım.

hepiniz bilerek yapıyorsunuz. Konuyu eşcinselliğie getiriyorsunuz. Ayıp. Askerliği sevmek zorunda değil ki ben ?

Zorunlu askerlik hep vardı akp ile ne alakası var ? akp iktidardan indiginde başka parti cıktıgında gidersin askere o zaman...nasıl bir mantık var sizde çözemedim

[MENTION=158869]TaylanGlates[/MENTION]

Tamam Sen Sevme

Biz Seviyoruz ...

+ Askerliği Hiç Bir Siyasi Parti vs için Değil Vatanın Bölünmez Bütünlüğünü Korumak , Milletimin Bağımsızlığı , Bayrağım İçin Bende Yaparım Gerekirse..

Dikkatli Olmalısın Genç Tartışma Konularını Kişiselleştirmeye Gerek Yok

Arkadaşın yaşı çok genç henüz olgunlaşmamış. Fazla gitmeyin üstüne...

Sen ve senin gibilerin yerine Nene Hatunlar gider askere !

Yaş tutsa bedelli giderdim. Gidenler şimdi vatan millet sakarya havasına girmiş de kaç kişi vatanı korumuş çok merak ettim. Tuvalet temizle,boş duvara nöbet tut, sagdaki kumu sola at ögle yemegini ye bu sefer saga at, sürün, 3 dk da sabah saat 5 de duş al ıslak ıslak giyin karın üstünde 1 saat bekle, soguktan ellerin yansın, her şey vatan için diye koş dur, türkçe bilmiyen biriyle arkadaşlık yapmaya çalış. Biri hata yapsın saatlerce oldugun yerde hazır olda bekle, komutanın evini taşı, karısını havaalanına bırak sırtlan bavullarını. Yazın yan kışın don.

Sevgilini özle,ananı babanı kardeşini özle, bakmayla yükümlü oldugun insanları bırak en verimli çagının 15 ayını çürüt.

Siz Türkiye'yi korumuyorsunuz sadece haberler biterken isimleriniz sayılıyor şehit oldunuz diye. Türkiye'yi Türk askeri zaten korumuyor bunları düşünenler cahillikte çığır açmıştır. Nato ne derse o. Sen sadece ordunun içindeki bir bireysin.

Köprüyü satacağına, masada dansöz oynatacağına, 3 çocuk diceğine halkını düşün. Profesyonel ordu diye bas bas bagırdınız sonra paralar uçunca milletin karısının aldırdıgı çocuga taktınız. Vicdan-i red dediler onuda yapamadılar ki o daha saçma bir konu, kamu kuruluşunda aylarca çalış yok ya?

Ol bakan çocugu göstersin seni 3 yıl yurt dışında çalışıyor diye yap bedelli, alsın çürük raporu çık kaptan köşküne.

Hele kadınların yorumları ayrı bir ironi xD Siz bedelli yapın biz gideriz derler bir saat sonra arkadaşına yazar -off bu ne soguk dogalgazı da kapatınca buz tutuyorum, komiksiniz komik kalın ama sarışın olmayın xD

Çok geri kafalıyız anlat anlat sabahlara kadar sürer. Kimse ailenizden birini şehit etmesin, alınan her cümlesini alınsın hadi eyvallah.

Yaş tutsa bedelli giderdim. Gidenler şimdi vatan millet sakarya havasına girmiş de kaç kişi vatanı korumuş çok merak ettim. Tuvalet temizle,boş duvara nöbet tut, sagdaki kumu sola at ögle yemegini ye bu sefer saga at, sürün, 3 dk da sabah saat 5 de duş al ıslak ıslak giyin karın üstünde 1 saat bekle, soguktan ellerin yansın, her şey vatan için diye koş dur, türkçe bilmiyen biriyle arkadaşlık yapmaya çalış. Biri hata yapsın saatlerce oldugun yerde hazır olda bekle, komutanın evini taşı, karısını havaalanına bırak sırtlan bavullarını. Yazın yan kışın don.

Sevgilini özle,ananı babanı kardeşini özle, bakmayla yükümlü oldugun insanları bırak en verimli çagının 15 ayını çürüt.

Siz Türkiye'yi korumuyorsunuz sadece haberler biterken isimleriniz sayılıyor şehit oldunuz diye. Türkiye'yi Türk askeri zaten korumuyor bunları düşünenler cahillikte çığır açmıştır. Nato ne derse o. Sen sadece ordunun içindeki bir bireysin.

Köprüyü satacağına, masada dansöz oynatacağına, 3 çocuk diceğine halkını düşün. Profesyonel ordu diye bas bas bagırdınız sonra paralar uçunca milletin karısının aldırdıgı çocuga taktınız. Vicdan-i red dediler onuda yapamadılar ki o daha saçma bir konu, kamu kuruluşunda aylarca çalış yok ya?

Ol bakan çocugu göstersin seni 3 yıl yurt dışında çalışıyor diye yap bedelli, alsın çürük raporu çık kaptan köşküne.

Hele kadınların yorumları ayrı bir ironi xD Siz bedelli yapın biz gideriz derler bir saat sonra arkadaşına yazar -off bu ne soguk dogalgazı da kapatınca buz tutuyorum, komiksiniz komik kalın ama sarışın olmayın xD

Çok geri kafalıyız anlat anlat sabahlara kadar sürer. Kimse ailenizden birini şehit etmesin, alınan her cümlesini alınsın hadi eyvallah.

Boşuna anlatma kimse anlamıyor yahu bizi,
İnsanları Zavallı Gariban anneleri askerlikten soğutmamak için vatan sagolsun diyorlar. Benim olum olurda eğer, şehit düşerse, vatan sağ olamaz.

Eskidendi o çanakkalade kaldı şehitlerimiz... kime laf anlatıyoruz yahu, benim yerime gidin askere cok sevinirim :D

Bir ameliyata bakıyor TaylanGlates takma bu kadar kafana askerliği ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri