Arkadaşlar telefonuma bu hafta sonu kavuşuyorum, wp'den yazdı iseniz görmüyorum. İyi telefon kullanıyorsanız kasko yaptırın sonra üzülmeyin benim gibi xD
ya şu admincp giriş şifresi neydi?
[MENTION=166811]mortal00[/MENTION] hoş geldin. :Ü
Dostum yeni renk yakışmış hoşgeldin
https://www.duslerforum.org/660008-29-ekim-cumhuriyeti-anlat-yarismasi.html#post5186348
Bu arkadaş kim, izin aldı mı yarışma konusu için?
Bu eski kullanılmayan hesaplar üzerinden "pump upp best crypto pumps on telegram !" paylaşımları ile ilgili yapılabilecek bir şey var mı ya? Ben konuları kapatıp geri dönüşüm kutusuna yolluyorum ama başka hesapla yeniden paylaşmaya devam ediyor. Hesaplar banlansa da bir şey değişmeyecek yani. Ayrıca hesapların imzasına da telegram linkini koyuyor onu da düzenleyemiyorum ben.
https://www.duslerforum.org/geri-donusum-kutusu/
İmzalar için en güzeli sana Admin yetkisi vermek. Başka türlü düzenleme yapamazsın.
Ben şimdi mevcut olanları temizleyeyim.
Reklam konularını da bundan sonra tamamen silelim bence bir faydası yok nasıl olsa.
Heulwen'in hesabı nasıl dahil olmuş acaba ilk kez karşılaşıyorum.
[MENTION=37044]endLesS[/MENTION]
İmzalar için en güzeli sana Admin yetkisi vermek. Başka türlü düzenleme yapamazsın.
Ben şimdi mevcut olanları temizleyeyim.
Reklam konularını da bundan sonra tamamen silelim bence bir faydası yok nasıl olsa.
Heulwen'in hesabı nasıl dahil olmuş acaba ilk kez karşılaşıyorum.
[MENTION=37044]endLesS[/MENTION]
@mortal00 tebrikler
Eklemeden geçemedim
Bizim çok değişikliğe ihtiyacımız var da, aktiflik lazım. Hem yönetimde hem üyelerde.
Eski kuralların çoğu geçerli değil, üyelerin fotoğraflarını paylaşmaları ve kaldırmaları onlara kalmış.
Kişisel bilgileri de buna dahil edebiliriz ama oturup konuşup karar versek daha güzel olurdu. Kanaatim sosyal medya hesabı paylaşılacaksa bunu özelden yapmaları niyetinde olurdu fakat bunu da reklama çevirecek üyeler olabilir. Yine de konu içerisinde paylaşımlarda örneğin, ad soyad, sosyal medya paylaşım konusundaki kararı hep beraber alalım. Bunu okuyan eski kurallarla ilgili ne değişsin, ne kesinlikle değişmesin istiyorsa belirtsin konuşalım.
Web adresi konusu da artık reklama giriyor, biraz abartı olmaz mı? xD
Bizim çok değişikliğe ihtiyacımız var da, aktiflik lazım. Hem yönetimde hem üyelerde.
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=166811]mortal00[/MENTION] [MENTION=37044]endLesS[/MENTION]
edit: Konu paylaşımlarında kişilerin kendi emeklerinin kaybolmaması adına ad soyad paylaşımında sakınca görmüyorum fakat bunun tamamen üyenin inisiyatifinde olduğu belirtilmeli ve sorumluluk kabul etmememiz gereken bir konu olur.
Site konusu mantıklı gelmiyor, sosyal medya için de üyeyle iletişime geçilebilir. Bilgi çağındayız, reklam yaratmadan iletişim kurulabilir.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.