Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

forumun ortasında bir birinize laf sokmayın arkadaşlar.

hepiniz yönetimin birer parçasısınız

biriniz ordan abartmayın amaç kazanmak diyor

biriniz başka bişey

neden banlandığı hakkında bilginiz yoksa burası var sorun cevaplayalım

---> Yönetim Sohbet

semih sende çok iyi biliyosun ki burda neler neler yapan adamlar süresiz olmasına rağmen banları bi süre sonra açıldı ben de dahil, banlanabilir bu normal birşeydir ama bir süre sonra müsama gösterilecektir he derseniz ki göstermeyiz o zaman banlayın banlayabildiğiniz kadar babamın oğlu değil neticede

---> Yönetim Sohbet

semih sende çok iyi biliyosun ki burda neler neler yapan adamlar süresiz olmasına rağmen banları bi süre sonra açıldı ben de dahil, banlanabilir bu normal birşeydir ama bir süre sonra müsama gösterilecektir he derseniz ki göstermeyiz o zaman banlayın banlayabildiğiniz kadar babamın oğlu değil neticede

Akın

forumun eskileri benim

bilirim gayette bilirim merak etme.

lakin öncelikle şunu bilmende fayda var

benim bu konusuna mesaj yazdığın vatandaşın banlanmasıyla bi alakam yok.

banlanma sebeplerini sana ayşegül açıklar

ha bu arada ayşegülde banlanan vatandaşla aynı görüşte

yani kimsenin aklında bi şüphe kalmasını istemem

adam kolluyoruz diye adımız çıktı ya bi ara.

neyse dediğin gibi kimse kimsenin babasının oğlu değil

forumda kimsenin babasının çiftliği değil.

bu zamana kadar bu forumda hep msn vermekten vs yüzünden banlandı insanlar

şu vakite kadar kaç kişi hakaretten banlanmıştır?

bu vakitten sonra banlanıyorsa bir kasıt aramak gereksiz.

herkez haddini bilmeli

a partiyi tutanlar gerizekalı

b partiyi tutanlar akıllı

adamların bir birine etmediği beddua etmediği laf kalmıyor.

deki yalan.

yeşil yeşil deniyordu oda kesildi.

ee şimdi sıkıntı kim?

sorun ne yani?

---> Yönetim Sohbet

djekselans ile siyasi görüşüm birdi ama konu siyasi görüş değil.

Kibarca bir ricada bulundum.

Reddetti.

O kişiye kastım yok benim.

Kimsenin düşüncesine kastım yok.

yesil83 e de siyasi görüşü yüzünden değil alıntılarla sanki kendisine cevap veriliyormuş gibi mesajlar yazmasıydı.

Djekselansta bunu yaptı.. Dünden beri takip ediyordum konusundaki mesajları incelerseniz zaten sizde göreceksiniz.

Bir konuya düşünceni yazar çıkarsın. Konu senin diye her cevaba alıntı ile karşılık verip diğer karşıt görüşlü kişilerle dalaşa girmezsin.

1 Uyarıldı , 2 Uyarıldı , 3 Uyarıldı

En Son ;

Bu konuyu açıp : http://www.duslerforum.org/ne-mutlu-turkum-diyene-t548534.html?p=4658364#post4658364

yönetim sohbet odasında beni konuşanlar banlama planı yapanlar . .
Bu konumda sizlere kapak olsun ! ! ! !

Bu Mesajı Yazdı.

Dikkat Ettiyseniz Bahsettiği Gibi Bir Konuşma Yönetimde En Son Mesajlarda Geçmedi Bile..

7 Günlük Bir Ban Attım.. Farklı Üyelikler Alıp Sürekli Mesajlar Atıp Ona Oy Vermeyin Buna Oy verin Gibi Mesajlar Yazınca Banı Süresiz Yaptım.

Önüme Geleni Sebepsiz Yere Banlamıyorum ki..

Yönetimde En Çok Banlansın Dediğim Üye Yeşil83'tü. Ama Dediğim Gibi siyasi görüşü ile alakası yok.
Diğer Karşıt Görüşlü Kişilerle Sürekli Laf dalaşına Girmesiydi.

Djekselanstan Avatarını Değiştirmesini İstedim Çünkü Bu Bile Karşıt Görüşlü İnsanlar İçin Bir Hakaret Tartışma Nedeni.
Daha Önce Yeşil83 de RTE Resmini Gördüm kim Uyardı Bilmiyorum ama Kız kaldırmıştı.

Kimse Kimsenin Kime OY vereceğini Söyleyemez. Herkes Oyunu kullanmakta Hür..

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

djekselans ile siyasi görüşüm birdi ama konu siyasi görüş değil.

Kibarca bir ricada bulundum.

Reddetti.

O kişiye kastım yok benim.

Kimsenin düşüncesine kastım yok.

yesil83 e de siyasi görüşü yüzünden değil alıntılarla sanki kendisine cevap veriliyormuş gibi mesajlar yazmasıydı.

Djekselansta bunu yaptı.. Dünden beri takip ediyordum konusundaki mesajları incelerseniz zaten sizde göreceksiniz.

Bir konuya düşünceni yazar çıkarsın. Konu senin diye her cevaba alıntı ile karşılık verip diğer karşıt görüşlü kişilerle dalaşa girmezsin.

1 Uyarıldı , 2 Uyarıldı , 3 Uyarıldı

En Son ;

Bu konuyu açıp : http://www.duslerforum.org/ne-mutlu-turkum-diyene-t548534.html?p=4658364#post4658364

Bu Mesajı Yazdı.

Dikkat Ettiyseniz Bahsettiği Gibi Bir Konuşma Yönetimde En Son Mesajlarda Geçmedi Bile..

7 Günlük Bir Ban Attım.. Kendisi Belki de Farklı Üyelikler Alıp Sürekli Mesajlar Atıp Ona Oy Vermeyin Buna Oy verin Gibi Mesajlar Yazınca Banı Süresiz Yaptım.

Önüme Geleni Sebepsiz Yere Banlamıyorum ki..

Yönetimde En Çok Banlansın Dediğim Üye Yeşil83'tü. Ama Dediğim Gibi siyasi görüşü ile alakası yok.
Diğer Karşıt Görüşlü Kişilerle Sürekli Laf dalaşına Girmesiydi.

Djekselanstan Avatarını Değiştirmesini İstedim Çünkü Bu Bile Karşıt Görüşlü İnsanlar İçin Bir Hakaret Tartışma Nedeni.
Daha Önce Yeşil83 de RTE Resmini Gördüm kim Uyardı Bilmiyorum ama Kız kaldırmıştı.

Kimse Kimsenin Kime OY vereceğini Söyleyemez. Herkes Oyunu kullanmakta Hür..

bu kadar açıklama yapmana gerek yoktu ayşegül

benim şüphem yok zaten haksız yere banlandığına dair.

ama olanlar var elbette aramızda :)

neyse açıklaman gayet yerinde ve güzel

ama herşeye rağmen

akın

başbakana ve hükümete sövmek serbesttir diye forum kurallarına ekleme yapmamızı istiyorsan

özkandan özellikle rica ederim?

---> Yönetim Sohbet

1. Konuyu okumadım.Banlama sebebini bile suan okuyorum ne demiş ne dememiş bilemem.

2.Haksız banlandığına dair şüphem yok çünkü konu hakkında bir fikrim yok.

3.Banlayarak adamın kuyruğuna basılmıs doğal olarak yani insani bir tepki oda cevap vermek istemiş yeni üyelik almıs oda banlanmıs iyice inada bindirip tekrar tekrar almış.

4. Böyle olan bir insanı dinleyip hatasının farkına vardırmak yerine bizde inada bindirmişiz.

5.İlk 4 maddeden sonra konuyla alakamın olmadığını anlayacağınızı umarak giriş ve gelişmenin beni ilgilendirmediğini sadece sonucu belirlemenin bizim elimizde olduğunu söylemek istedim.

6. [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] son cümlenle vakit kaybetmişsin.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]

Gereksiz Yere Çok Vakit Harcadım

Emin Ol Koymaz ;)

---> Yönetim Sohbet

Haftanın Üyesi ve Konuğu Önerisi Olan Var mı ?

Mavikalem34 Konuk Olabilir xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] gız. tartışma konularına girmemiz yasak değil mi? :M

---> Yönetim Sohbet

Neden Diğer Yöneticiler Kurallar vs Tartışma Konuları , yazılanlar çizilenlerle ilgilenmiyor ?

Kabaklar hep bana patlıyor ..

Uyarı neden yapılmıyor yaaaa :(

- Forumumuzda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni Onun Bölünmez Bütünlüğünü Herhangi Bir Kurumunu Makamını Ve Anayasa’da Belirtilen Temel Niteliklerini( İnsan Haklarına Saygılı Demokratik Laik Ve Sosyal Bir Hukuk Devleti ) Hedef Almış Her Türden Saldırıya Hiçbir Biçimde Müsamaha Gösterilmez
- Türkiye Cumhuriyeti Sınırları İçerisinde Mevcudiyetini Sürdüren Ve Türk Milleti’ni Meydana Getiren Hiçbir Etnik Ve Dini Unsur Siyasal Sosyal Ve Hukuki Anlamda Diğerlerinden Farklı Ya da Ayrıcalıklı Değildir. Dolayısıyla Forumda Bu Unsurlardan Herhangi Birini Hedef Alan Saldırı Ve Hakaretler Yaptırım İle Karşılık Bulur
- Forumda Türkiye Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Herhangi Bir Bölgenin Etnik Yapısına Göre İsimlendirilmesi Yasaktır. Türkiye Cumhuriyetini Oluşturan Her Seviyedeki Yerleşim Birimleri Yöreler Bölgeler Kabul Edilmiş Bulunan Resmi İsimleri İle Anılır.
- Üyeler Forumdaki Her Türlü Yazışma Tartışmalarda Ve Bilgi Alışverişinde Genel Ahlak Ve Adap Kurallarına Uygun Biçimde Müstehcen Olmayan Bir Üslup Kullanmak; Birbiriyle Giriştikleri Tartışmalarda Saygı Sınırlarını Korumak Ve Yoğun Şekilde Geçimsiz Davranış Sergilemekten Kaçınmak Durumundadırlar.

---> Yönetim Sohbet

Hangisi uyarıdan anlıyor ki.
Banlasan olmuyor banlamasan olmuyor.
Birini uyarıyosun o buda böyle yaptı şu da yaptı sen bir anda kendini tartışmanın içinde buluyorsun.
Daha öncede söyledim bu siyaset tartışmaları forumun huzurunu kaçırıyor.

Sen aynı görüşteki birini banlıyorsun hala yan tutmaktan bahsediyorlar bunlara bir şeyi söyleyerek anlatamazsın.

---> Yönetim Sohbet

Ben Siyaset Yasak Diyorum

Siz Konuya Hala Yorum Yapıyorsunuz.

Neyse emrenin yetkisi alındı

küfür etmiş vatandaş onu savunuyor

uyarılarımı dikkate almıyor

neyse.

forumda siyaset yapan olursa

siliyorsunuz

eğer hala devam eden olursa

bana bildiriyorsunuz gereği yapılıyor

[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]
[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri