Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Daha öncede söyledim bir duyuru yapılsın ve bizde gereken neyse yapalım yoksa önüne geçilmez diye.
Umarım laftan anlarlar.

---> Yönetim Sohbet

ben edilen küfürü editledim.

edilen küfürü banladıktan sonra sizde editleyinde

kimse görmesin gerek yok.

---> Yönetim Sohbet

tamam, karikatür için uyarıldım ben de sanırım. haklısın açmasam daha iyi olacak. :Ü
sorun olursa bildiririm. :Ü
anlaşıldı.

---> Yönetim Sohbet

tamamdır semih anlaşıldı bende bunu bekliyordum iyiden iyi ye rahatsız olmaya başlamıştım tartışmalardan.

---> Yönetim Sohbet

Şu günden itibaren LYS sınavına kadar çok az gireceğimi belirtmek istiyorum. Rütbemin alınmaması ve mazeretimi bildirmek için girdim bu konuya. Lise son sınıf oldugumu ve YGS-LYS kurbanı olduğumu biliyorsunuz hepiniz. YGS'yi hiç önemsemeyip sadece barajı geçme hedefiyle girdim sınava ve forum da, face'de, sanal alem de gayet aktiftim. Ancak YGS'ye çalışmamak büyük hatamdı ve şimdi eğer izin verirseniz LYS ye çalışmak için forumdaki süremi bi hayli azaltmak istiyorum önümüzdeki 2 ay için. Tabi burada özellikle " azaltma " sözcüğünü kullandım çünkü forumun olayları, gidenleri, gelenleri eksilmiyor. Geldiğim de yabancı bi DF ile karşılaşmak istemem. Bilginize. :R

---> Yönetim Sohbet

Şu günden itibaren LYS sınavına kadar çok az gireceğimi belirtmek istiyorum. Rütbemin alınmaması ve mazeretimi bildirmek için girdim bu konuya. Lise son sınıf oldugumu ve YGS-LYS kurbanı olduğumu biliyorsunuz hepiniz. YGS'yi hiç önemsemeyip sadece barajı geçme hedefiyle girdim sınava ve forum da, face'de, sanal alem de gayet aktiftim. Ancak YGS'ye çalışmamak büyük hatamdı ve şimdi eğer izin verirseniz LYS ye çalışmak için forumdaki süremi bi hayli azaltmak istiyorum önümüzdeki 2 ay için. Tabi burada özellikle " azaltma " sözcüğünü kullandım çünkü forumun olayları, gidenleri, gelenleri eksilmiyor. Geldiğim de yabancı bi DF ile karşılaşmak istemem. Bilginize. :R

Eda sana şimdi den iyi sınavlar dilerim inşahlah iyi sonuç alırsın :)

---> Yönetim Sohbet

abi valla su dakkadan sonra almak zorundayım tercih meselesi kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri