Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Video eklemiş altındaki linkte bizim forumun linki bir sorun yok gibiydi kim banladı ?

---> Yönetim Sohbet

merhaba @sEmih spam botlar devam edıyor mu gelmeye??

--- +++ [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] tum yonetıcılere etıketlıyıp şu uyarıyı yapar mısın ban yetkısı olanlara..

Arkadaşlar Artık Reklamdan Dolayı Banladığınız Üyelerin BAN SEBEBİne yani süre seçtikten sonra karşınıza gelen ekrandaki AÇIKLAMA KISMINA Şunu Yazın .... metni kopyalayın bilgisayarınıza vs.. kolay oluyr

"Merhaba Reklam Yasaktır.. Ücretli Reklam Vermek İsterseniz Lütfen ozkan@ozkankaraman.com Mail Adresimize Detaylar İçin Mail Atarak Ulaşınız... Üyeliğiniz Durdurulmuştur.. "

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar Artık Reklamdan Dolayı Banladığınız Üyelerin BAN SEBEBİne yani süre seçtikten sonra karşınıza gelen ekrandaki AÇIKLAMA KISMINA Şunu Yazın .... metni kopyalayın bilgisayarınıza vs.. kolay oluyr

"Merhaba Reklam Yasaktır.. Ücretli Reklam Vermek İsterseniz Lütfen ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com Mail Adresimize Detaylar İçin Mail Atarak Ulaşınız... Üyeliğiniz Durdurulmuştur.. "

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION] [MENTION=99880]ßay[/MENTION]an Taruz [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]​

---> Yönetim Sohbet

merhaba @sEmih spam botlar devam edıyor mu gelmeye??

--- +++ [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] tum yonetıcılere etıketlıyıp şu uyarıyı yapar mısın ban yetkısı olanlara..

"Merhaba Reklam Yasaktır.. Ücretli Reklam Vermek İsterseniz Lütfen ozkan@ozkankaraman.com Mail Adresimize Detaylar İçin Mail Atarak Ulaşınız... Üyeliğiniz Durdurulmuştur.. "

anladım özkan bundan sonra böyle yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri