Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Evet kesinlikle böyle daha yararlı olur. Bundan sonra öyle yaparım, bilgilendirme için teşekkürler. :R

---> Yönetim Sohbet

arkadaşlar ben yarın akşam izmire gidiyorum 1 haftalına fırsat buldukça girerim
şimdi den herkesin ramazan bayramınızı kutlarım

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] bende seninkini kutlarım abim, hayırlı yolculuklar. :R

---> Yönetim Sohbet

http://www.duslerforum.org/rockn-coke-2013-line-up-t526007.html?t=526007

bunu yıne yapın olabılır ama dedıgım bu degıl hala

- uyenının profılıne tıklayıp bu uyeyı banla

menusune tıklıyorsunuz

ban suresı secıyorsunuz

onun altında ban sebebı alanı var oraya yazacaksınız

o alana ne yazarsanzı uye gırınce onu goruyor..

veya mod panelınden banlıyorsanız aynı sekılde orada ban suresı sectıgınız yerın altındakı alan

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]
hocam nasılsın ?
spor forumlarında,
sportoto super lig bölümünde,
istanbul bb,
mersin iy,ve ordu spor küme düştükleri için PTT 1.lig bölümüne alabilirmiyiz,
onların yerine çaykur rize spor,
konya torkuspor ve K.erciyesspor super lige cıktıkları için onlara bölüm acabirsek iyi olur,güncel olsun..teşekkürler...

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

konu tam olarak nedir anlayamdım gece egce ben :D

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] Rock Soul'un kısa film arşivi konusu çöpteydi. Konuyu çıkartırken konunun senin tarafından çöpe atıldığını görünce ondan etiketledim. Üyeye açıklama yapılmadığından ve bende bir sorun göremediğimden çıkarttım konuyu. Benim tarafımdan pek bir sorun yok ama Anıl merak etmiş. Anlatabildim mi? xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] Rock Soul'un kısa film arşivi konusu çöpteydi. Konuyu çıkartırken konunun senin tarafından çöpe atıldığını görünce ondan etiketledim. Üyeye açıklama yapılmadığından ve bende bir sorun göremediğimden çıkarttım konuyu. Benim tarafımdan pek bir sorun yok ama Anıl merak etmiş. Anlatabildim mi? xD

sen konuyu anlattın da ben böyle bir işlem yaptıgımı hatırlamaıyorum ,yanlışlık desem ,daha bunamadık ama :D

sen hallettiysen tamamdır..

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] konuyu değiştirirken hades tarafından taşındığı yazıyordu ama neyse boş ver. Sonuçta artık bir sorun yok. xD
Anıl bir daha sorarsa birden fazla konu çöpe atılıyordu orada seninkide arada kaynamış kasten değil derim ben. xD

---> Yönetim Sohbet

Bu arada söylemek istediğim iki şey daha var. Siyasi konularda üyelerin kullandığı hitaptan, üsluptan haz etmiyorum. Bana göre forumun huzurunu kaçıran yorumlarda bulunduğunda ilgilenilmeli. Ancak üyenin yaptığı yorumu editleyip dikkatli olmasını söylediğimde de taraflı olmakla suçlanıyorum. Genelde forumda olduğumdan konuyu ilk gören ben oluyorum bende ilgileniyorum ama sanırım fazla aşırıya kaçtığım düşünülüyor. Ben her ne kadar öyle olmadığından emin olsamda. Demek istediğim; lütfen siyasi tartışma konularına göz atın. Siteye girdiğinizde bir kontrol edin. Kimsenin mesajını durup dururken editlemiyorum, konuyu kapatmışsamda sebebi artık üyelerin tartışma ortamının dışına çıkıp huzur bozmasıdır. Şahsen burası siyasal içerikli konuların tartışıldığı kadar bir eğlence geyik forumuda. Kimsenin kimseyi ötekileştirmeye hakkı yok. Bu konuda bana yardımcı olup o konulara göz atmanızı istiyorum. Sanırım konuyu ben kilitleyip diğer konuda da ben uyarı yapınca Serhat ona karşı cephe aldığımı falan düşündü ama ben onunla laf dalaşına girmek istemiyorum.

Öte yandan ikinci söyleyeceğimde mylıfe isimli üyenin içinizde bir şey kalmasın konusuna yaptığı yorum. Bunu yönetime de bildirmemi istedi. Bu konuda yorum yapmayacağım ben gördüğümle ilgileniyorum zaten. Ben gördüğüm sorunla ilgilendiğimi ve gözümden kaçan bir şey varsa link atıp, bildirilerek görmemi sağlamasını söyledim ancak yönetime bildirmemi istedi ve link atmasına gerek olmadığını belirtti. Neyse. Bahsi geçen yorum;

Sayın Yöneticilerim Siyasi İçerikli Mesajların Paylaşılması Siyasi İçerikli Resimlerin Avatarlarda Kullanılması Ne Zamandan Beri Serbest Oldu.Bu forum ınsanların ıyı bır vakıt geçirmesi için kurulan bir forum değil mi ???

Ayrıca; Herkese hayırlı güzel bayramlar dilerim. :Ü

---> Yönetim Sohbet

Bu arada söylemek istediğim iki şey daha var. Siyasi konularda üyelerin kullandığı hitaptan, üsluptan haz etmiyorum. Bana göre forumun huzurunu kaçıran yorumlarda bulunduğunda ilgilenilmeli. Ancak üyenin yaptığı yorumu editleyip dikkatli olmasını söylediğimde de taraflı olmakla suçlanıyorum. Genelde forumda olduğumdan konuyu ilk gören ben oluyorum bende ilgileniyorum ama sanırım fazla aşırıya kaçtığım düşünülüyor. Ben her ne kadar öyle olmadığından emin olsamda. Demek istediğim; lütfen siyasi tartışma konularına göz atın. Siteye girdiğinizde bir kontrol edin. Kimsenin mesajını durup dururken editlemiyorum, konuyu kapatmışsamda sebebi artık üyelerin tartışma ortamının dışına çıkıp huzur bozmasıdır. Şahsen burası siyasal içerikli konuların tartışıldığı kadar bir eğlence geyik forumuda. Kimsenin kimseyi ötekileştirmeye hakkı yok. Bu konuda bana yardımcı olup o konulara göz atmanızı istiyorum. Sanırım konuyu ben kilitleyip diğer konuda da ben uyarı yapınca Serhat ona karşı cephe aldığımı falan düşündü ama ben onunla laf dalaşına girmek istemiyorum.

Öte yandan ikinci söyleyeceğimde mylıfe isimli üyenin içinizde bir şey kalmasın konusuna yaptığı yorum. Bunu yönetime de bildirmemi istedi. Bu konuda yorum yapmayacağım ben gördüğümle ilgileniyorum zaten. Ben gördüğüm sorunla ilgilendiğimi ve gözümden kaçan bir şey varsa link atıp, bildirilerek görmemi sağlamasını söyledim ancak yönetime bildirmemi istedi ve link atmasına gerek olmadığını belirtti. Neyse. Bahsi geçen yorum;

Ayrıca; Herkese hayırlı güzel bayramlar dilerim. :Ü

Gördükçe ilgileniyorum. bu konunun abartıldığı ortada. Tartışma bölümüne konu açılınca gidipte sen neden tartışıyosun diyemiyoruz ama seviyeyi aşanları uyarıyoruz. Diğer arkadaşlarda uyarı yapsınlar kırmızı adminleri ve ya bir başka yöneticiyi beklemesinler.

Avatar konusuna gelirsek yasak mı değil mi bir bilgim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri