http://www.duslerforum.org/melih05-yasaklandi-t526011.html?p=4477878#post4477878
ya da
http://www.duslerforum.org/rockn-coke-2013-line-up-t526007.html?t=526007
bu şeklide sanırım,doğru anlayabilmişmiyim hocam ?
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] Rock Soul'un kısa film arşivi konusu çöpteydi. Konuyu çıkartırken konunun senin tarafından çöpe atıldığını görünce ondan etiketledim. Üyeye açıklama yapılmadığından ve bende bir sorun göremediğimden çıkarttım konuyu. Benim tarafımdan pek bir sorun yok ama Anıl merak etmiş. Anlatabildim mi? xD
Anıl bir daha sorarsa birden fazla konu çöpe atılıyordu orada seninkide arada kaynamış kasten değil derim ben. xD
Sayın Yöneticilerim Siyasi İçerikli Mesajların Paylaşılması Siyasi İçerikli Resimlerin Avatarlarda Kullanılması Ne Zamandan Beri Serbest Oldu.Bu forum ınsanların ıyı bır vakıt geçirmesi için kurulan bir forum değil mi ???
Bu arada söylemek istediğim iki şey daha var. Siyasi konularda üyelerin kullandığı hitaptan, üsluptan haz etmiyorum. Bana göre forumun huzurunu kaçıran yorumlarda bulunduğunda ilgilenilmeli. Ancak üyenin yaptığı yorumu editleyip dikkatli olmasını söylediğimde de taraflı olmakla suçlanıyorum. Genelde forumda olduğumdan konuyu ilk gören ben oluyorum bende ilgileniyorum ama sanırım fazla aşırıya kaçtığım düşünülüyor. Ben her ne kadar öyle olmadığından emin olsamda. Demek istediğim; lütfen siyasi tartışma konularına göz atın. Siteye girdiğinizde bir kontrol edin. Kimsenin mesajını durup dururken editlemiyorum, konuyu kapatmışsamda sebebi artık üyelerin tartışma ortamının dışına çıkıp huzur bozmasıdır. Şahsen burası siyasal içerikli konuların tartışıldığı kadar bir eğlence geyik forumuda. Kimsenin kimseyi ötekileştirmeye hakkı yok. Bu konuda bana yardımcı olup o konulara göz atmanızı istiyorum. Sanırım konuyu ben kilitleyip diğer konuda da ben uyarı yapınca Serhat ona karşı cephe aldığımı falan düşündü ama ben onunla laf dalaşına girmek istemiyorum.
Öte yandan ikinci söyleyeceğimde mylıfe isimli üyenin içinizde bir şey kalmasın konusuna yaptığı yorum. Bunu yönetime de bildirmemi istedi. Bu konuda yorum yapmayacağım ben gördüğümle ilgileniyorum zaten. Ben gördüğüm sorunla ilgilendiğimi ve gözümden kaçan bir şey varsa link atıp, bildirilerek görmemi sağlamasını söyledim ancak yönetime bildirmemi istedi ve link atmasına gerek olmadığını belirtti. Neyse. Bahsi geçen yorum;
Ayrıca; Herkese hayırlı güzel bayramlar dilerim. :Ü
Bu arada söylemek istediğim iki şey daha var.
ben geldim arkadaşlar
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.