Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Ben Ahmet Abiyi yurt dışına tatile çıkmış diye duydum ama neyse genede temkinli olmakta yarar var.

---> Yönetim Sohbet

az evvel dürttüm, kendisi malesef burda hala...

bu arada klawyem bozuk pek yazamıyorm o yüzden uzun yorumlar yapamıyorum,bana bi klawye alın eskisi gibi bol bol yazayım

---> Yönetim Sohbet

Son Aktivitesi: 07-05-2012 04:11 PM

xD

Klavyen bozuk demek hmm pek acele etme ya akışına bırak düzelir o düzelir. :pp xD

---> Yönetim Sohbet

NewCS' nin işi bitti. :mafia:

ozkanı banlama yeri çıkmıyor. xD Oda işini biliyor.

---> Yönetim Sohbet

hahaha yasasın kötülük

ama özkanıda banlayaydık iyiydi...yönetimde sohbetten bizide banlayacaklar sanırımhahaha

---> Yönetim Sohbet

Merhaba,
Haziran aynın 3 ve 4ü aöf sınavlarım var ders çalışmam gerekiyor.Bu sıra okulda işede başladım.Sınav dönemi geçene kadar pek aktif olamicam arkadaşlar..
Bilgilerinize..

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] abla o konuda isk' nin tahrik edici mesajından buğranında küfürden dolayı ceza almaları gerekiyor.

---> Yönetim Sohbet

küfür etti mi görmedim ben küfür mü edeyim yazmış [MENTION=14522]paradoks[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Yine Spor Yine Olay.

Geçen günde Alinin dediği gibi tahrik edici konuşan banlansın yoksa bunun sonu gelmez kaçıncı uyarı bu.

Bu konuda sen uyarını yaptın adaş şimdi banlaman dogru olmaz. Birdakine banlarsın elini korkak alıştırma :R

---> Yönetim Sohbet

isk' nin kafadan banlanması lazım zaten. O Allahın emri.

Buğranın' da gevşek kelimesi kullandığı için bir ceza alması lazımdı.

Fakat dediğin gibi Melek Abla bu seferlik uyarıyla geçiştirdiği için yapıcak bir şey yok ama bunun sonunu getirmemiz lazım kim olursa olsun tolerans göstermemek lazım.

---> Yönetim Sohbet

Ben tolerans göstermem zaten ama futbol konularını takip etmiyorum herzaman dedigim gibi..isk nın yorumu bugranınkinden daha agırdı o yüzden onu uyardım..eski yorumları takip etmedigim içinde banlamadım takip edip tekrarı olursa gerekli kişileri banlarız zaten bu bizim görevimiz..ama şu futbol için tartışanları bir türlü anlamıyorum o da ayrı bir konu

---> Yönetim Sohbet

İstediğimiz Kadar UyaraLım MiLLet Kafasına Göre Yorumunu Yazıyor Spor BöLümünü Bu Yüzden Takip Etmeyi Bıraktım Sonunda SuçLu Çıkan Biz oLuyoruz .Uyarısız BanLamak Lazım Bir Dahakine Heryerde GerekLi BiLgiLer Yazıyor Zaten . !

---> Yönetim Sohbet

Ben uyarmadan banlamam, ne olursa olsun... önce uyarılacak gerekirse bir daha uyarılacak sonra banlanacak...benim dışımdaki görevli arkadaşlar diledigi gibi davranmakta serbest tabiki kurallar dahilinde...Ama ben önce uyarırım, tavrına bakarım uyarıyı dikkaate alıyormu almıyor mu ona bakarım ban gerekliyse banlarım...benim için insan banlamak basit bişey değildir...siz dilediginiz gibi davranabilirsiniz arkadaşlar

bu arada hayırlı cumalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri