Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] isim etiketleme işi çok güzel de şey dicektim alıntılar kısmında sürekli bildirim geliyor bunları silebileceğimiz bir sistemde yapabilir misin?

---> Yönetim Sohbet

~ Maktûl ~ arkadaşımızı 3 günlüğüne banladım biraz hava değişikliğine ihtiyacı var.
ban konusunu açmıyorum sebebi herkes biliyor.

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Banladıysan konusunuda aç Emine.
Herkesin bilmesi mesele değil aç ki sebebi herkes görsün bilmeyen bilsin aynı hatayı yapanlarda ibret alsın :)

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Bende konunun açılması gerektiğini düşünüyorum. Banlanma sebebini bilmeyenler olabilir. Olduguna eminim.

---> Yönetim Sohbet

güzel yönetim benim yine sınavlar başaldı bu hafta olmasa bile önümüzdeki hafta her güne sınav koymuş bizim şapşal okul.
o yüzden giremebilirim :)

---> Yönetim Sohbet

Gördüklerime resmen inanamıyorum ya inanmak için okuduğum sayfaları açıp bir kez daha okuyorum maalesef.

Nefretiniz, kininiz ve seviyesi düşük yorumlarınız yüzünden insanları futboldan, forumdan soğutuyorsunuz resmen.

Herkes birbirini tahrik ediyor herkes çıkıp ağza alınmayacak kelimeler kullanıyor.
Şurda örnek alınacak tek yorum ve eleştiri Aslının mesajıdır, keşke herkes sporda karşı takımın yaptıklarını onun gibi edeple eleştirebilse.

İlim irfan aradım ettim talep; ilim irfan geride kaldı illede edep illede edep...

Konu sayenizde yoruma kapatılmıştır. + olarak bundan sonra SPOR FORUMLARI' sıfır tolerans uygulamasını başlatıyorum. Edepsiz, aşağılayıcı, kırıcı ve seviyesiz yorumlar yapanların geçmişine, üyelik tarihine, tuttuğu takıma vs. hiç birşeyine bakılmadan gerekli cezaları alacaklardır. Çünkü iyice suyunu çıkarttınız buraların.

Bu mesajımı okumayan yönetici arkadaş yoktur herhalde bundan sonra SPOR FORUMLARIN' da seviyesizce, saygısızca mesajlar gördüğünüzde duyduğunuzda yetkilerinizi kullanınız ve kim olduğuna dönüp bakmayınız. İyice suyu çıktı çünkü spor bölümlerinin.

Kolay gelsin herkese.

---> Yönetim Sohbet

sırf s..dik yarışı yaptıkları için ,laf eder biriside altta kalmayıp laf atrım diiye pek girmiyorum ben.
anlaşılan artık girmek farz oldu.

---> Yönetim Sohbet

yönetim

ben bu perşenbe sabahı samanra da piya de topçu olarak 1 günlük askerlik yapıcan söyleyim dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri