CaSPeR35
Kayıtlı Üye
---> Yönetim Sohbet
.
.
@-oZKan- isim etiketleme işi çok güzel de şey dicektim alıntılar kısmında sürekli bildirim geliyor bunları silebileceğimiz bir sistemde yapabilir misin?
Kontrol Paneliniz
User Tagging
Settings
Quote Alerts
Check this box if you want to hide the Quote alerts.
Hide Quote Alerts
Gördüklerime resmen inanamıyorum ya inanmak için okuduğum sayfaları açıp bir kez daha okuyorum maalesef.
Nefretiniz, kininiz ve seviyesi düşük yorumlarınız yüzünden insanları futboldan, forumdan soğutuyorsunuz resmen.
Herkes birbirini tahrik ediyor herkes çıkıp ağza alınmayacak kelimeler kullanıyor.
Şurda örnek alınacak tek yorum ve eleştiri Aslının mesajıdır, keşke herkes sporda karşı takımın yaptıklarını onun gibi edeple eleştirebilse.
İlim irfan aradım ettim talep; ilim irfan geride kaldı illede edep illede edep...
Konu sayenizde yoruma kapatılmıştır. + olarak bundan sonra SPOR FORUMLARI' sıfır tolerans uygulamasını başlatıyorum. Edepsiz, aşağılayıcı, kırıcı ve seviyesiz yorumlar yapanların geçmişine, üyelik tarihine, tuttuğu takıma vs. hiç birşeyine bakılmadan gerekli cezaları alacaklardır. Çünkü iyice suyunu çıkarttınız buraların.
Banlıyorum sizi Hanımefendi.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.