---> Yönetim Sohbet
:Ç
:Ç
:kopkop:
Ben Varım [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
Buğuyu banladım konusunu birazdan açacağım.
Sevgilisi Mist e göz kulak olmak lazım. Oda kendini banlattırabilir. Özellikle daha önce açtığı konuların içeriklerini değiştirebilir. Kimler online listesinden sürekli kontrol edelim ne yapıyor bakalım.
Buğu'nun süresiz banlanmasını mantıksız buluyorum. Kimi üyeler oldu; bayan özel odasında yöneticiler hakkıdna demediğini bırakmadı 2-3 gün banlandı. Buğu 1-2 içerik düzenledi, çöpe attı diye süresiz banlandı. Ben bu banlamaya sonuna kadar karşı olduğumu belirtmek isterim. İyi günler.
Merhaba,
Top10 istatistiklerinin yukarı alınması gerçekten güzel. Lakin çok uzun süredir gözüme takılan birşey var. Yeni üye olan üyeler kısmı olması gerekenin 2 katı yer kaplıyor. Bence bu biraz çirkin duruyor. Top 15 istatistiklerinde sondan 2. sıraya bir sıralama daha eklenirse şimdikinden daha güzel gözükeceği kanaatindeyim. (Örnek ; "en popüler forumlar, en popüler konular, en çok rep alanlar.." bunlardan herhangi biri.)
Görüşümü sizlerle paylaşmak ve sizin de görüşlerinizi almak istedim. Saygılar. :Ü
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
Üyeliğimi silin silmeyecekseniz aynı şekilde devam edicem silmeniz için böyle bir saçmalıkla karşılaşmadım daha bloga blog değil internet sitesi diyen imzaya sitemizi yazdırmayan blogumuzdaki yazıların linkini yazıyoruz diye banlanma sebebi fiyatınızı söyleyin ödeyeyim odanıza çekilin paraya tapmayın bu kadar da cahil olmayın üyeliğimi silin !!!
Boşta olan bir yönetici arkadaş şu üyeyi banlayabilirmi;
http://www.duslerforum.org/member.php?u=170820
Kendisini defalarca uyarmamıza rağmen hem reklam yapıyor hemde hakaret ediyor;
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.