Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Arkadaşar,Herhangi bir bölümün içerisinde arama yaptırdığımda,Kesinlile hiç bir veri bulunmuyor ..

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]+
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]+
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşar,Herhangi bir bölümün içerisinde arama yaptırdığımda,Kesinlile hiç bir veri bulunmuyor ..

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]+
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]+
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]

Bölüme özel arama yapmadım daha önce hocam, lakin siz bildirince bende denedim; dediğiniz gibi hiçbir sonuç çıkmıyor.

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Hocam arama sisteminde herhangi bir sorun olabilir mi?

---> Yönetim Sohbet

Bölüme özel arama yapmadım daha önce hocam, lakin siz bildirince bende denedim; dediğiniz gibi hiçbir sonuç çıkmıyor.

[
Hocam arama sisteminde herhangi bir sorun olabilir mi?

bir kaç gün öncesine kadar çalışıyordu..Bölümlerde aynı isimle açılmış konuları bulup birleştirme de işe yarıyordu

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar arama butonunda sorun var Özkan konuyla ilgileniyor.

Umuyorum ki kısa süre içerisinde sorun çözülecek.

Forumda soran üyelerimiz olursa bu şekilde açıklama yaparsınız.

---> Yönetim Sohbet

Merhaba, Kutlamalar-Tebrikler bölümüne; "Anma Günleri" adlı bir alt bölüm açılması taraftarıyım.
Zira; halkımızda iz bırakan, birçok kişinin sevgisini kazanan insanların vefat haberini ya da ölüm yıldönümünü anarken genelde kutlamalar-tebrikler bölümüne açıyoruz konuyu. Bu da vefat eden kişinin ölümünü kutluyormuşuz gibi bir izlenim veriyor. Talebimin dikkate alınmasını arz ederim. :Ü

Ayrıca; Until The Grave'in kazandığı gold üyeliğin bugün son günü hocam bilgilendirmek istedim. :R

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Merhaba, Kutlamalar-Tebrikler bölümüne; "Anma Günleri" adlı bir alt bölüm açılması taraftarıyım.
Zira; halkımızda iz bırakan, birçok kişinin sevgisini kazanan insanların vefat haberini ya da ölüm yıldönümünü anarken genelde kutlamalar-tebrikler bölümüne açıyoruz konuyu. Bu da vefat eden kişinin ölümünü kutluyormuşuz gibi bir izlenim veriyor. Talebimin dikkate alınmasını arz ederim. :Ü

Ayrıca; Until The Grave'in kazandığı gold üyeliğin bugün son günü hocam bilgilendirmek istedim. :R

Açtım kardeşim;

http://www.duslerforum.org/anma-gunleri-f1243.html

Sana zahmet kutlamalar-tebrikler bölümünde ki anma konularını bu bölüme taşır mısın.

Until The Grave hakkında ki konuda ise evet biliyorum bugün süresi doldu ama bir süre daha böyle devam etmesine karar verdim. Foruma renk katıyor bu renk ayrıca üyelerin gold üyelik satın alınması için teşvik etmiş oluruz.

---> Yönetim Sohbet

Açtım kardeşim;

http://www.duslerforum.org/anma-gunleri-f1243.html

Sana zahmet kutlamalar-tebrikler bölümünde ki anma konularını bu bölüme taşır mısın.

Until The Grave hakkında ki konuda ise evet biliyorum bugün süresi doldu ama bir süre daha böyle devam etmesine karar verdim. Foruma renk katıyor bu renk ayrıca üyelerin gold üyelik satın alınması için teşvik etmiş oluruz.

Pekala hocam, dediğiniz gibi olsun. :Ü

---> Yönetim Sohbet

Top15 listesini üstte görünce bir an monitör bozuldu sandım.
Çok güzel olmuş böyle :R

---> Yönetim Sohbet

Teşekkür ederim arkadaşlar. :R

Ama [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] olmasa yapamazdım tabi. Sağolsun çok yardımcı oldu bana. :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri