Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Melek Abla ;

Forum dışında görüşemediğimiz için sana direk söyleme fırsatım olmadı ama bırakmana inan üzülmüştüm. Tekrar dönmene sevindim bir dahada böyle şeylere girişme. :91:

---> Yönetim Sohbet

Melek Abla ;

Forum dışında görüşemediğimiz için sana direk söyleme fırsatım olmadı ama bırakmana inan üzülmüştüm. Tekrar dönmene sevindim bir dahada böyle şeylere girişme. :91:

biliyorum üzüldügünü Alicim...teşekkür ederim bende sevinmenize sevindim) öyle gelişti olaylar diyelim ) tekrar burda oldugumuza göre hayırlısı bu belki de...bekleyelim görelim:) bende sizinle tekrar birlikte oldugum için sevindim

---> Yönetim Sohbet

Konuyu benim çöpe aldığım gözüküyorda ben böyle bir konuya dokunduğumu hatırlamıyorum ayrıca o saatlerde forumda bile değildim. İlginç.

Neyse konuyu birgül arkadaşımız geri almış bölüme gelince açıklamasını yapar.

açıklamamamı yapayım hemen :D
o bölümde o karikatrün daha fazla küfürlü olanlarıda var.
ve o yüzden geri taşıdam :D

---> Yönetim Sohbet

Evet Bir Sürü Var HakLısın Ahmet Abiyede Sordum Ben Oda Aynısını SöyLemişti Unutmuşum Kusura bakma :)

---> Yönetim Sohbet

video yani hiç bilmiyorum ama indirme linki olmadıktan sonra eklenmesinde sakınca yok bence
Ekle derim :Ü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri