Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Melek Abla ;

Forum dışında görüşemediğimiz için sana direk söyleme fırsatım olmadı ama bırakmana inan üzülmüştüm. Tekrar dönmene sevindim bir dahada böyle şeylere girişme. :91:

---> Yönetim Sohbet

Melek Abla ;

Forum dışında görüşemediğimiz için sana direk söyleme fırsatım olmadı ama bırakmana inan üzülmüştüm. Tekrar dönmene sevindim bir dahada böyle şeylere girişme. :91:

biliyorum üzüldügünü Alicim...teşekkür ederim bende sevinmenize sevindim) öyle gelişti olaylar diyelim ) tekrar burda oldugumuza göre hayırlısı bu belki de...bekleyelim görelim:) bende sizinle tekrar birlikte oldugum için sevindim

---> Yönetim Sohbet

Konuyu benim çöpe aldığım gözüküyorda ben böyle bir konuya dokunduğumu hatırlamıyorum ayrıca o saatlerde forumda bile değildim. İlginç.

Neyse konuyu birgül arkadaşımız geri almış bölüme gelince açıklamasını yapar.

açıklamamamı yapayım hemen :D
o bölümde o karikatrün daha fazla küfürlü olanlarıda var.
ve o yüzden geri taşıdam :D

---> Yönetim Sohbet

Evet Bir Sürü Var HakLısın Ahmet Abiyede Sordum Ben Oda Aynısını SöyLemişti Unutmuşum Kusura bakma :)

---> Yönetim Sohbet

video yani hiç bilmiyorum ama indirme linki olmadıktan sonra eklenmesinde sakınca yok bence
Ekle derim :Ü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri