---> Yönetim Sohbet Sözlüklerde bile böle bişi yok diyo :I Google sorunlu bariz xD
ashli Bayan Üye 21 Ara 2011 #841 ---> Yönetim Sohbet Sözlüklerde bile böle bişi yok diyo :I Google sorunlu bariz xD
endLesS Webmaster 21 Ara 2011 #843 ---> Yönetim Sohbet Küfür derken anasını avradını ölüsünü dirisini irisini eşiktekini beşiktekini diye gitmiyorum yahu :H O kadar da değil yani " "
---> Yönetim Sohbet Küfür derken anasını avradını ölüsünü dirisini irisini eşiktekini beşiktekini diye gitmiyorum yahu :H O kadar da değil yani " "
'Gülümse :D Prenses 21 Ara 2011 #844 ---> Yönetim Sohbet olsun yinede küfür küfürdür ve kötü söz sahibine aittir xD
NewCS Kayıtlı Üye 22 Ara 2011 #845 ---> Yönetim Sohbet Yeni Mod olan arkadaşlarımıza yardımcı olmayı unutmayalım Bayanlar ve Bayanlar. Yeni oldukları için hata yapabilirler.Yardımcı olalım
---> Yönetim Sohbet Yeni Mod olan arkadaşlarımıza yardımcı olmayı unutmayalım Bayanlar ve Bayanlar. Yeni oldukları için hata yapabilirler.Yardımcı olalım
'Gülümse :D Prenses 22 Ara 2011 #849 ---> Yönetim Sohbet NewCS' Alıntı: Birgül özellikle de sen nazik davran xD Genişletmek için tıkla ... ben nazikim gayet
---> Yönetim Sohbet NewCS' Alıntı: Birgül özellikle de sen nazik davran xD Genişletmek için tıkla ... ben nazikim gayet
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 22 Ara 2011 #852 ---> Yönetim Sohbet http://www.duslerforum.org/niye-t400251.html?t=400251 Geri Dönüşüme Sonra Neden Eski Yerine GeLdi Sormam da Sakınca Yoksa KüfürLü Bir içerik.
---> Yönetim Sohbet http://www.duslerforum.org/niye-t400251.html?t=400251 Geri Dönüşüme Sonra Neden Eski Yerine GeLdi Sormam da Sakınca Yoksa KüfürLü Bir içerik.
ParadokS Kayıtlı Üye 22 Ara 2011 #853 ---> Yönetim Sohbet Konuyu benim çöpe aldığım gözüküyorda ben böyle bir konuya dokunduğumu hatırlamıyorum ayrıca o saatlerde forumda bile değildim. İlginç. Neyse konuyu birgül arkadaşımız geri almış bölüme gelince açıklamasını yapar.
---> Yönetim Sohbet Konuyu benim çöpe aldığım gözüküyorda ben böyle bir konuya dokunduğumu hatırlamıyorum ayrıca o saatlerde forumda bile değildim. İlginç. Neyse konuyu birgül arkadaşımız geri almış bölüme gelince açıklamasını yapar.
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 22 Ara 2011 #854 ---> Yönetim Sohbet Evet Sen Yoktun O Ara BiLiyorum Neyse Vardır Bir BiLdiği MutLaka.
ParadokS Kayıtlı Üye 22 Ara 2011 #855 ---> Yönetim Sohbet İlginç olan konuyu benim çöpe taşımış gözükmem, konudan hiçbir bilgim yok oysa neyse hayırlısı.
---> Yönetim Sohbet İlginç olan konuyu benim çöpe taşımış gözükmem, konudan hiçbir bilgim yok oysa neyse hayırlısı.
'hayaL Bayan Üye 23 Ara 2011 #857 ---> Yönetim Sohbet Selamunaleykum arkadaŞLar... yeni mod ve süper mod olan arkadaşlara başarıLar diliyorum hayırlı olsun göreviniz
---> Yönetim Sohbet Selamunaleykum arkadaŞLar... yeni mod ve süper mod olan arkadaşlara başarıLar diliyorum hayırlı olsun göreviniz