Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar bir şey soracağım;

http://www.duslerforum.org/search.php?searchid=3086675

Şu üyenin tüm konularında isim soyisim - kendisine ait internet sitesi linki paylaşılmış.

ben ilk sayfadaki tüm konularında soyismini ve site linkini kaldırdım, yanlız şimdiye dek kaldırılmaması bunların serbest olduğu için mi yoksa gözden kaçırılmış olduğu için mi ? Malum uzun süredir yoktum acaba bir kural değişikliği mi oldu.

o adam tanınmış biri. Özkan izin vermişti. Bizde ellemedik . [MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

o adam tanınmış biri. Özkan izin vermişti. Bizde ellemedik . [MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Adamın daha önceki konularında isim soyisim silinmiş sonraki konularında silinmemiş aralardaki konularında silinmiş saçma sapan bir şey olmuş.

Bende son 2 sayfadaki tüm konularında sadece ismini ve soyisminin baş harfini bıraktım.

Ama eğer Özkan izin vermişse bu adama bundan sonraki tüm açacağı konularda isim soyisim ve iletişim bilgilerini ellemeyiz.

---> Yönetim Sohbet

Adamın daha önceki konularında isim soyisim silinmiş sonraki konularında silinmemiş aralardaki konularında silinmiş saçma sapan bir şey olmuş.

Bende son 2 sayfadaki tüm konularında sadece ismini ve soyisminin baş harfini bıraktım.

Ama eğer Özkan izin vermişse bu adama bundan sonraki tüm açacağı konularda isim soyisim ve iletişim bilgilerini ellemeyiz.

izin verdi diye hatırlıyorum.

ara ara paylaştıklarında siliyorduk.. daha sonra ellemedik işte.

Özkan net bir şey söylesin tekrardan.

---> Yönetim Sohbet

ilgili üyeyei tanımıyorum, ama amacı başka üyeye iletişim vermek gibide durmuyor yani çokta önemli değil bence verip vermemesi.. keni reklamını yapan bir din adamı olabilir. fikrim yok.. bir konusunda etiket ile uyarabilirsiz veya ortak bir kararla özgür bırakabilirsiniz...

---> Yönetim Sohbet

ilgili üyeyei tanımıyorum, ama amacı başka üyeye iletişim vermek gibide durmuyor yani çokta önemli değil bence verip vermemesi.. keni reklamını yapan bir din adamı olabilir. fikrim yok.. bir konusunda etiket ile uyarabilirsiz veya ortak bir kararla özgür bırakabilirsiniz...

Ben adamı araştırdım sitesinden.

Adam nette din adamlığı yapıyor amacı başka üyeye iletişimi bilgilerini vermek değil amacı kendisini göstermek.

Ben yinede ne olursa olsun kendi sitesini bizi kullanarak buradan yayımlamasını doğru bulmuyorum.

Ha isim soyismi kalabilir.

---> Yönetim Sohbet

site olmaz zaten ben ısımden bahsettım sıtedemı verıyor? sıte verırse uyarı banı verın 1 gun acıklamaya sebebı yazın yapmaz bıdaha

---> Yönetim Sohbet

site olmaz zaten ben ısımden bahsettım sıtedemı verıyor? sıte verırse uyarı banı verın 1 gun acıklamaya sebebı yazın yapmaz bıdaha

Herif bi giriyo beş girmiyo 1 gün uyarı banı versen nolcak abi
Özel mesaj atılması gerek

---> Yönetim Sohbet

Forumumuzun çiçeği Ayşegül arkadaşımız konuyu halletmiş. :D

Spor genel bölümünde ki ödüllü skor yarışması konularını tebrik edip kitledim baktım bizim arkadaşlar yazınca geri açtım üyelere haksızlık olmasın diye. :D

Ya bu arada benim zamanımda bu etiketleme olmadığı için bilmiyorum pek bir üyeyi etiketlerken kolay yolu varmı bunun ben kodları kopyalayıp duruyorum da. :D

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Aha oldu bunu denemiştim ama olmamıştı sanki neyse Ayşegül teşekkürler. :D

---> Yönetim Sohbet

Forumumuzun çiçeği Ayşegül arkadaşımız konuyu halletmiş. :D

Spor genel bölümünde ki ödüllü skor yarışması konularını tebrik edip kitledim baktım bizim arkadaşlar yazınca geri açtım üyelere haksızlık olmasın diye. :D

Ya bu arada benim zamanımda bu etiketleme olmadığı için bilmiyorum pek bir üyeyi etiketlerken kolay yolu varmı bunun ben kodları kopyalayıp duruyorum da. :D

xD inanmiorumm

---> Yönetim Sohbet

nuyagevayı haftanın üyesi yaptık daha az girmeye başladı :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri