Direk ban yapmayın ban son care olsun
Server Tanıtımı yasak degil Face Şahs-ı degilse servera aitse yine sorun degil
Şahs-ı ise editler Face silersiniz )
Acın adamı edit yapın konuyu icerik kalsın ..
Kazanmaya bakalım kaybetmek basit kazanmak Mühim
Tekrar tebrik ederim seni.
Mutlaka yazıyor olacağım.
Rep versen iyi olur ama kuru kuru tebrikle olmaz :222124:
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
Bencede repi hakettin açtığın güzel konu için +rep.
200 rep mi :M
Cimrisin Ali
Teşekkürler :3cy26:
- rep ayse torpil olmasın bende eksi vereyim ��������
Sen hep böyle forumu canlandırmaya yönelik konular aç ben sana hep rep veririm.
'Odamın Manzarası'
" Neden sıradan manzara değilde 'odamın manzarası' ?
Biliyorsunuz ki bu yarışmanın amacı fotoğraf üretimini arttırmak,insanları fotoğraf çekmeye teşvik etmektir.Sadece 'manzara' desem bilmem ne zaman gittiğiniz piknikte çekmiş olduğunuz bi manzara fotoğrafı gönderirdiniz.Bununla bağlantılı olarak ta sizlerden ricam arşivinizde olan daha önce çekilmiş olan fotoğraflarla değil yeni çekmiş olduğunuz fotoğraflarla katılmanız. "
En Güzel Ekran Görüntüsü Yarışması
"Yarışmaya katılmak için cihazınızın ana ekran görüntüsünü yada masa üstünüzü çekip bu başlık altında katılıyorum diyerek paylaşmanız kâfidir."
- bunu bir yerde gördüm her ay yapıyorlar. Ödülde 1 aylık gold üyelik gibi.
kuralları ;
- 1.) Forum kurallarının tümü yine burada geçerlidir.
- 2.) Birinci anketle seçilecektir.
- 3.)Yarışmalara katılırken ,*****grafik vs. içeriklerle katılamazsınız.
- 4.) Yarışmanın Süresi En Fazla 1 Ay'dır.
- 5.) Konular içerisinden sohbet etmek kesinlikle yasaktır. (Anketlerde Yarışmayla İlgili Sohbet Edebilirsiniz.)
- 7.) Oy istemek, oy toplamak kesinlikle yasaktır aksi takdirde önce uyarı alırsınız.Ardından devamı halinde süreli/süresiz banlanırsınız.
- 8.)Herhangi bir mesajında oy verenlere teşekkür için +rep vereceğim demek direk elenmek demektır.
- 9.) Anketlerde 1 ay içinde üye olmuş üyelerin oyları sayılmayacaktır.
- 10.) Bir yarışmanın açılabilmesi için o yarışmaya en az 5kişinin katılım talebinde bulunması gerekir.
- Aksi takdirde yeterli katılım sağlanamayacağından dolayı yarışmalar açılmayacaktır.
- 11.)Aynı ip üzerinden farklı üyeliklerle kendilerine oy verenler tespit edilip ceza verilecektir.
- 12.) Kurallar Forum düzeni içindir.Herkes kurallara uymak zorundadır..
- 13.) Açılan yarışmaların kurallarına uymayan üyeler direk elenecektir açıklama yapılmayacaktır.
- 14.)Bu bölüme konu açmadan önce yarışma fikrinizi ve ödülünüzü bölüm Moderatörüne,Süper Moderatöre veya bana ulaştırıp onay almanız gerekmektedir.
- 15.)Bu bölüme konu açan ve yarışmalara katılan üyeler kuralları okumuş kabul etmiş sayılır.
- Yarışmalar hepimizin eğlenmesi ve tatlı bi rekabet ortamı oluşması için düzenlenir.Bu bilinçle hareket edersek yarışmalardan keyif alırız
Değiştirilebilir kuralları.
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.