Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Direk ban yapmayın ban son care olsun

Server Tanıtımı yasak degil Face Şahs-ı degilse servera aitse yine sorun degil

Şahs-ı ise editler Face silersiniz :))

Acın adamı edit yapın konuyu icerik kalsın ..

Kazanmaya bakalım kaybetmek basit kazanmak Mühim

---> Yönetim Sohbet

Evet arkadaşlar forumu canlı tutmak adına yapacağımız yarışma, aktivite vb. gibi şeylere devam ediyoruz. Spor Genel bölümünde açtığım 2 konu var bu konulara katkı sağlarsanız sevinirim aynı zamanda sohbet forumlarında da bu konuları öne çıkaralım ki üyelerimiz bu konuları görüp katılım sağlasın. Ve son olarak yönetim sohbet sayfamızdan lütfen aklınıza gelen tüm yarışma, aktivite vb. gibi düşüncelerinizi paylaşın burada istişaresini yapıp foruma sunalım. Herkese şimdiden teşekkürler.

http://www.duslerforum.org/besiktas-s-lizbon-odullu-skor-tahmini-t590368.html

http://www.duslerforum.org/celtic-fenerbahce-odullu-skor-tahmini-t590369.html

---> Yönetim Sohbet

'Odamın Manzarası'

" Neden sıradan manzara değilde 'odamın manzarası' ?
Biliyorsunuz ki bu yarışmanın amacı fotoğraf üretimini arttırmak,insanları fotoğraf çekmeye teşvik etmektir.Sadece 'manzara' desem bilmem ne zaman gittiğiniz piknikte çekmiş olduğunuz bi manzara fotoğrafı gönderirdiniz.Bununla bağlantılı olarak ta sizlerden ricam arşivinizde olan daha önce çekilmiş olan fotoğraflarla değil yeni çekmiş olduğunuz fotoğraflarla katılmanız. "

En Güzel Ekran Görüntüsü Yarışması

"Yarışmaya katılmak için cihazınızın ana ekran görüntüsünü yada masa üstünüzü çekip bu başlık altında katılıyorum diyerek paylaşmanız kâfidir."

- bunu bir yerde gördüm her ay yapıyorlar. Ödülde 1 aylık gold üyelik gibi.
kuralları ;
  • 1.) Forum kurallarının tümü yine burada geçerlidir.
  • 2.) Birinci anketle seçilecektir.
  • 3.)Yarışmalara katılırken ,*****grafik vs. içeriklerle katılamazsınız.
  • 4.) Yarışmanın Süresi En Fazla 1 Ay'dır.
  • 5.) Konular içerisinden sohbet etmek kesinlikle yasaktır. (Anketlerde Yarışmayla İlgili Sohbet Edebilirsiniz.)
  • 7.) Oy istemek, oy toplamak kesinlikle yasaktır aksi takdirde önce uyarı alırsınız.Ardından devamı halinde süreli/süresiz banlanırsınız.
  • 8.)Herhangi bir mesajında oy verenlere teşekkür için +rep vereceğim demek direk elenmek demektır.
  • 9.) Anketlerde 1 ay içinde üye olmuş üyelerin oyları sayılmayacaktır.
  • 10.) Bir yarışmanın açılabilmesi için o yarışmaya en az 5kişinin katılım talebinde bulunması gerekir.
  • Aksi takdirde yeterli katılım sağlanamayacağından dolayı yarışmalar açılmayacaktır.
  • 11.)Aynı ip üzerinden farklı üyeliklerle kendilerine oy verenler tespit edilip ceza verilecektir.
  • 12.) Kurallar Forum düzeni içindir.Herkes kurallara uymak zorundadır..
  • 13.) Açılan yarışmaların kurallarına uymayan üyeler direk elenecektir açıklama yapılmayacaktır.
  • 14.)Bu bölüme konu açmadan önce yarışma fikrinizi ve ödülünüzü bölüm Moderatörüne,Süper Moderatöre veya bana ulaştırıp onay almanız gerekmektedir.
  • 15.)Bu bölüme konu açan ve yarışmalara katılan üyeler kuralları okumuş kabul etmiş sayılır.
  • Yarışmalar hepimizin eğlenmesi ve tatlı bi rekabet ortamı oluşması için düzenlenir.Bu bilinçle hareket edersek yarışmalardan keyif alırız

Değiştirilebilir kuralları.

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

'Odamın Manzarası'

" Neden sıradan manzara değilde 'odamın manzarası' ?
Biliyorsunuz ki bu yarışmanın amacı fotoğraf üretimini arttırmak,insanları fotoğraf çekmeye teşvik etmektir.Sadece 'manzara' desem bilmem ne zaman gittiğiniz piknikte çekmiş olduğunuz bi manzara fotoğrafı gönderirdiniz.Bununla bağlantılı olarak ta sizlerden ricam arşivinizde olan daha önce çekilmiş olan fotoğraflarla değil yeni çekmiş olduğunuz fotoğraflarla katılmanız. "

En Güzel Ekran Görüntüsü Yarışması

"Yarışmaya katılmak için cihazınızın ana ekran görüntüsünü yada masa üstünüzü çekip bu başlık altında katılıyorum diyerek paylaşmanız kâfidir."

- bunu bir yerde gördüm her ay yapıyorlar. Ödülde 1 aylık gold üyelik gibi.
kuralları ;
  • 1.) Forum kurallarının tümü yine burada geçerlidir.
  • 2.) Birinci anketle seçilecektir.
  • 3.)Yarışmalara katılırken ,*****grafik vs. içeriklerle katılamazsınız.
  • 4.) Yarışmanın Süresi En Fazla 1 Ay'dır.
  • 5.) Konular içerisinden sohbet etmek kesinlikle yasaktır. (Anketlerde Yarışmayla İlgili Sohbet Edebilirsiniz.)
  • 7.) Oy istemek, oy toplamak kesinlikle yasaktır aksi takdirde önce uyarı alırsınız.Ardından devamı halinde süreli/süresiz banlanırsınız.
  • 8.)Herhangi bir mesajında oy verenlere teşekkür için +rep vereceğim demek direk elenmek demektır.
  • 9.) Anketlerde 1 ay içinde üye olmuş üyelerin oyları sayılmayacaktır.
  • 10.) Bir yarışmanın açılabilmesi için o yarışmaya en az 5kişinin katılım talebinde bulunması gerekir.
  • Aksi takdirde yeterli katılım sağlanamayacağından dolayı yarışmalar açılmayacaktır.
  • 11.)Aynı ip üzerinden farklı üyeliklerle kendilerine oy verenler tespit edilip ceza verilecektir.
  • 12.) Kurallar Forum düzeni içindir.Herkes kurallara uymak zorundadır..
  • 13.) Açılan yarışmaların kurallarına uymayan üyeler direk elenecektir açıklama yapılmayacaktır.
  • 14.)Bu bölüme konu açmadan önce yarışma fikrinizi ve ödülünüzü bölüm Moderatörüne,Süper Moderatöre veya bana ulaştırıp onay almanız gerekmektedir.
  • 15.)Bu bölüme konu açan ve yarışmalara katılan üyeler kuralları okumuş kabul etmiş sayılır.
  • Yarışmalar hepimizin eğlenmesi ve tatlı bi rekabet ortamı oluşması için düzenlenir.Bu bilinçle hareket edersek yarışmalardan keyif alırız

Değiştirilebilir kuralları.

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Evet güzel bir fikir, zaten bende az önce bizim forumdaki yarışmalar bölümünü gezerken buna benzer konular gördüm eskiden yaptığımız bayağıda sevilmiş konular var içlerinde.

Ama şöyle düşünüyorum hani odamın manzarası konusu biraz sanki insanların üşeneceği bir konu ama en güzel ekran görüntüsü konusuna üşenmezler diye düşünüyorum.

Ayrıca normalde bu tip yarışmalarda rep ödülü falan verilir fakat uzun süre sonra ilk kez böyle bir yarışma konusu açılacağı için katılımı en yüksek seviyede tutmak için gold üyelik verelim. Sonrasında 1nci ye 2nci ye 3ncü ye rep veririz. Bu ilk yarışmaya özel vereceğimiz goldluğuda konuyu açtığımızda üstüne basa basa dile getiririz.

Şöyle yapalım Ayşegül, diğer yetkili arkadaşların içerisinde fikrini beyan etmek isteyen arkadaşlarımız var ise onlarında fikirlerini alıp buna benzer bir konu açalım.

---> Yönetim Sohbet

tabiki de. herkes fikirlerini söylerse aradan en iyisini seçmek daha iyi olur.

---> Yönetim Sohbet

Şu anda hali hazırda +rep ödüllü yarışmalar açıldı orada katılım baz alınarak ekran görüntüsü aktivitesi açılabilir fakat
2006-2013 yılları arası üye aktifliği ile şimdiki aynı değil , aktiviteler evet çok önemli ama öncelik ;
Foruma nasıl üye çekebiliriz, eski aktif üyeleri nasıl foruma getirebiliriz olmalı

---> Yönetim Sohbet

Melek Abla Geri Gelsin :(

konuşan , gören , bilen varsa konuşabilir mi ya

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar bir şey soracağım;

http://www.duslerforum.org/search.php?searchid=3086675

Şu üyenin tüm konularında isim soyisim - kendisine ait internet sitesi linki paylaşılmış.

ben ilk sayfadaki tüm konularında soyismini ve site linkini kaldırdım, yanlız şimdiye dek kaldırılmaması bunların serbest olduğu için mi yoksa gözden kaçırılmış olduğu için mi ? Malum uzun süredir yoktum acaba bir kural değişikliği mi oldu.

---> Yönetim Sohbet

Forum botu galiba o iki üç tane daha var ondan
Mesaj sayısı 211 konu sayısı 240 civarlarında zaten haluğun

---> Yönetim Sohbet

Olabilir, konularında isim soyisim ve site linki paylaşmıştı, Kaldırdım.

Haluk G.

yazıyor şuan sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri