Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Birgül ;

[T.T]win32 (Aykutmudur nedir)

Şu şahışın sende msni var sanırım ona söyle son günlerini yaşıyor bu forumda nereye baksam sohbet ediyor forum huzurunu bozuyor.

Bir banladım anlamadı bir daha banladığında süresiz olacağı için ya sabır diyorum ama az kaldı.

Şimdiden teşekkürler.

---> Yönetim Sohbet

r. edeirm

söylerim..
ama uyarsamda dinlemez o. diğer sitelerden de tanıyorum geçinilmesi zor insandır.

---> Yönetim Sohbet

Bende geçinilmesi zor adminim.

Burası babasının çöplüğü değil, sen son uyarısıdır diye uyar tek bir mesajda daha devam ederse.

Güle Güle.

---> Yönetim Sohbet

Konuda Dersane Tavsiyeleri İsteniyor. Yani Link Vermek Gibi Bir Durum Yok. Az Önceki yani Reklama Giren Kısım Farklı. Çünki Link Veriliyor. Bu Kalabilir.

---> Yönetim Sohbet

Sayın Özkan,
Öyleyse hangi dershane diye bir başlık var
Orada birçok dershane hatta öğretmen tanıtımı var
Onlar kalsın mı

http://www.duslerforum.org/dersane-olarak-tavsiye-t364958.html?p=3477014#post3477014

Yanıt:
Konuda Dersane Tavsiyeleri İsteniyor. Yani Link Vermek Gibi Bir Durum Yok. Az Önceki yani Reklama Giren Kısım Farklı. Çünki Link Veriliyor. Bu Kalabilir.

Buyrun Mrs. Hayal:
yönetimden bişey rica edebilirmiyim ?

---> Yönetim Sohbet

edeyim bari teşekkür ederim )...

ama rica etmekten vazgectim sitem edicem sadece

bunu söyledigim için aslında kendi adıma üzgünüm...şu hayırlı cumalar konusuna gösterilmeyen ilgiden dolayı teşekkür ediyorum:) sabahtan beri özellikle izliyorum bütün konulara oyunlara catır catır yorum yapılıyor çok mu zordur hayırlı cumalar diye 2 kelime yazmak ?...yönetim ilgi göstermezse üyelerde ancak bu kadar ilgi gösterir...o konuyu ben geldigimde açtım sanırım yani mayıs ayında...6 aydır 4 sayfa yorum yapılmış...söylemeden gecemedim...hayal kırıklıgına ugramadım desem yalan olur...en çok duyarlı olmamaız gereken konuda bu kadar duyarsız olmak yada öyle olduguna şahit olmak çok acı...neyse sadece bilmenizi istedim...

genel bi sitem kişisel olarak algılamayın hayırlı akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri