Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Temsili hoş değil,lakin..Bir de başlıktaki mesaj,benim sistemde olsa düşünemiyorum ifadesi şahsın niyetini aleni olarak anlatıyor..

Peki..Teşekkürler..

---> Yönetim Sohbet

ahmet geldiginde, yönetim bakarmısın diye bi konu açmış coast...videosunun neden silindigini soruyor dış baglantı dedim ama youtubeden alıntıydı diyor...açıklama bekliyo bi zahmet ilgileniver bende açılmadı video o yüzden izlemedim bilgim yok

---> Yönetim Sohbet

Hayal adminim,ben izledim..Araba hareket ederken oyuncak iki tavşan çiftleşiyordu..Bu komedi mi..Burada çocuklar yok mu?
Bizim değerlerimiz yok mu
Ya da ben geri kafalıyım..
Ya annelere babalara karşı vebali yok mu?Çocuklarına hangi sapığın nefsani duygularını izlettirirken araç oluyoruz?

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

ahmet geldiginde, yönetim bakarmısın diye bi konu açmış coast...videosunun neden silindigini soruyor dış baglantı dedim ama youtubeden alıntıydı diyor...açıklama bekliyo bi zahmet ilgileniver bende açılmadı video o yüzden izlemedim bilgim yok

Yazdım
------------------
Efsunkar ; Eklenen videolara üyeler tarafından gelen tepkiler doğrultusunda uyarı veya kararlar vermemiz gerekiyor.
Video içerisinde küfür veya forum kurallarında yazan kurallara aykırı bir durum varsa direk olarak mudahale edebilirsiniz. Üyelere veya bizlere sormanıza gerek kalmaz.
Tespit etmiş oldugunuz videolar kurallara aykırı maddelerde yer alıyorsa gerekeni yapabilirsiniz.

---> Yönetim Sohbet

Hayal adminim,ben izledim..Araba hareket ederken oyuncak iki tavşan çiftleşiyordu..Bu komedi mi..Burada çocuklar yok mu?
Bizim değerlerimiz yok mu
Ya da ben geri kafalıyım..
Ya annelere babalara karşı vebali yok mu?Çocuklarına hangi sapığın nefsani duygularını izlettirirken araç oluyoruz?

açıkcası ben izlemiyorum zaten ama sen geri kafalıysan şanslısın ben kendisine göre yobazım :)

o yüzden gercekten konularını yorumlarını takip etmiyorum cünkü benim fikirlerime tamamen farklı kendisi zaten uygunsuz bişey gördüğünde sende uygun olan cezayı verebilirsin

---> Yönetim Sohbet

Yazdım
------------------
Efsunkar ; Eklenen videolara üyeler tarafından gelen tepkiler doğrultusunda uyarı veya kararlar vermemiz gerekiyor.
Video içerisinde küfür veya forum kurallarında yazan kurallara aykırı bir durum varsa direk olarak mudahale edebilirsiniz. Üyelere veya bizlere sormanıza gerek kalmaz.
Tespit etmiş oldugunuz videolar kurallara aykırı maddelerde yer alıyorsa gerekeni yapabilirsiniz.

teşekkür ederiz kırmızı adminim

---> Yönetim Sohbet

Ben anne gözüyle bakıyorum,ben eğitimci gözüyle bakıyorum;ticari amaçla bakamam her şeye..Çünkü önce insanım
Gülüp eğlendirmek için yozlaşmışlığın aracı olmak istemem..Vatan derken ,ülke derken bu mudur hoşgörü..O zaman şehitler boşuna ölmüş

---> Yönetim Sohbet

Teşekkürler Hayal Adminim..
Kurallar önemlidir,ama değerler daha önemlidir.
Başımı da veririm yüreğimi de..
Çünkü ben bu vatana iki asker yetiştiriyorum

---> Yönetim Sohbet

ben teşekkür ederim... benim için degerler kurallardan daha önemli

ben musadenizi alayım daha sonra görüşmek üzere hayırlı akşamlar

---> Yönetim Sohbet

Hiç komik bir yanı olmayan sapıkça ve iğrençti kapatılması iyi olmuş :)
İyi geceler melek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri