Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

su gozdemıdır nedır akıllı olsa ıyı olacak.benı az cok bılıonuz kımse bulasmadıgı surece sesım cıkmaz devam ederse sonu ıyı olmayacak

---> Yönetim Sohbet

eksı repı dayamıs bana kasınmasın bırı onu uyarsın ben solersem fna olucak.
zaten dogru duzgun gıremıyorum bıde boyle bırı ıcın canım sıkılmasın

---> Yönetim Sohbet

hacım reelde abuk subuk yazıor bıde burdan sıcramaya basladı.
bı konu acmıs benı etıkletlemıs bende hahaha cok komık falan dedım uzattıkca uzattı konu copte bak ıstersen

---> Yönetim Sohbet

hacım reelde abuk subuk yazıor bıde burdan sıcramaya basladı.
bı konu acmıs benı etıkletlemıs bende hahaha cok komık falan dedım uzattıkca uzattı konu copte bak ıstersen

Büyütülecek bir şey yok orda konuyuda silmen gerekmezmiş. Sorununuz her neyse forumda laf atarak halletmeyin reelde görüşüyorsan ordan hallet.

Sen bir Admin olarak üyeyle tartışmaya girersen biz üyeleri nasıl uyaracaz.

---> Yönetim Sohbet

Büyütülecek bir şey yok orda konuyuda silmen gerekmezmiş. Sorununuz her neyse forumda laf atarak halletmeyin reelde görüşüyorsan ordan hallet.

Sen bir Admin olarak üyeyle tartışmaya girersen biz üyeleri nasıl uyaracaz.

ben gorusmuom hacım.oncesınden bahsedıom.
konuyu sevmedım benım adıma bu sekıde yazması hosuma gıtmedı.kısısel olaya gırmem ama mumkunse benım uzerıme yazmasın.
merak etme ben tartısmaya gırmem o kadar zamanım yok.
bılıosun sende nete cok bakamadıgımı.

---> Yönetim Sohbet

neyse hacım bosverr gıtsın :D ben yatıom senı de coook ozledım ve sevıom :D
kendıne dkkat et ıyı geceler :D

---> Yönetim Sohbet

+ Gözde sadece 1 Kişiye değil forumda aktif olan her üyeyle kavga edip ilgi toplamaya çalışıyor. Yeşil83 ile arasındaki keci ticaretini bilmeyen yoktur.
Emine ile olan diyalogu göremedim ama haksız yere eminenin kizacagnida sanmıyorum.

Ben isim vermeden yorum yap konusunda uyarı yaptım kıza o da almış zaten

neyse :M

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri