Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Açtığı Konuyu Yeni Gördüm. Kafama Göre İş Yapmadım Zaten Kırmızılara Danıştıktan Sonra Kapatmayı Uygun Gördüm..

Kafana göre iş yapıyosun demedim neden yazmazsan öyle görünür dedim. Kırmızı adminlerle konuşmuş olabilirsin onlarda onaylamış olabilir ama bunlar neden yazmamanı gerektirmez.

Ayrıca ben konu dışıyım diye cevap yazmadım demedim. konu hakkında bilgim yoktu o yüzden sustum senin yazmanı bekledim.

---> Yönetim Sohbet

Kafana göre iş yapıyosun demedim neden yazmazsan öyle görünür dedim. Kırmızı adminlerle konuşmuş olabilirsin onlarda onaylamış olabilir ama bunlar neden yazmamanı gerektirmez.

Ayrıca ben konu dışıyım diye cevap yazmadım demedim. konu hakkında bilgim yoktu o yüzden sustum senin yazmanı bekledim.

tamam anladım. konu halledildi . teşekkürler uyarı mahiyetinde algılıyorum sayın mavi dikkatli olacağım :cy(19):

---> Yönetim Sohbet

Off sıkıldım ama. Kapatmasan taraf tutarız açarız yine taraf tutarız.

Tutarsız Davrandık Hata Yaptık. Herkes Hata Yapar Ama Sıktı Konu Yani Gerçekten.

İyide kapatıyon adama anlatıyon tamam diyo sen gidip tekrar neden konuyu açıyosun.
Açtın iki laf geldi niye siliyosun.

Neyse ben bişey demiyecem artık.

---> Yönetim Sohbet

İyide kapatıyon adama anlatıyon tamam diyo sen gidip tekrar neden konuyu açıyosun.
Açtın iki laf geldi niye siliyosun.

Neyse ben bişey demiyecem artık.

Siz İlgilenseydiniz O Zaman Daha Mantıklı Bir İş Çıkardı Ortaya.. :hi:

Hatalı Olduğumu Kabul Ediyorum.

Neyse Bayağıdır Azar İşitmiyordum :R Kırmızılardan

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION]

en son banladığın üyenin konusu bölümde kalmış orada silmişsin kötü görüntü verdiği için
konuyu geri getirip kilitledim . geri dönüşümde sildim .
+ 11 12 mesaj yazan banlı üyelerin mesajlarını gereksiz olarakta silebiliyoruz. ben sildim.
haber verim dedim :D :D

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION]

en son banladığın üyenin konusu bölümde kalmış orada silmişsin kötü görüntü verdiği için
konuyu geri getirip kilitledim . geri dönüşümde sildim .
+ 11 12 mesaj yazan banlı üyelerin mesajlarını gereksiz olarakta silebiliyoruz. ben sildim.
haber verim dedim :D :D

Anladim canim, tesekkürler.

---> Yönetim Sohbet

arkadaşlar ben yarın akşam yada cumartesi sabah izmire gidiyorum 1 haftalına fırsat buldukça girmeye çalışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri