Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

birdaha üst üste rep veren olursa 5 ten fazla 24 saat banlayın ve konusunu acın

üst üste rep vermek sebebı ıle. vs dıye screenıde usttekı gıbı ekleyın. dıgerlerıne ders olsun.

aysegul dedın seyıde anlamadım uzun okuyamadım ıncelemek lazım semıh ınceler ok derse yaparsınız

Tamam Anlaşıldı Özkan :R

Peki.

Konunun Birinde Yazdım

Tekrar Ediyorum.

Panelden Üyelere Avatar Koymak yasakk.

Dikkate Alacağım :hi:

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
Güzel düşünmüşsün fakat o üyenin mesajlara cevap vermesi daha hoş olurdu

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] gü<el düşünce canım ama sanki beni nasıl bilirsiniz gibi olmaz mı orada da aynı şekilde yorumlar yapılıyor ya ? tek farkı o bölümde üye yada biz konumuzu kendimiz açıyoruz beni nasıl bilrsiniz diyerek...senin bahsettiginse ise üyeyi yöneticiler belirliyor ve bir ay gibi bir süre var...dogru mu anladım ?

Bu arada 5 kez üst üste rep verme hakkımız varmıydı xD ben 2 den fazla cıkamıyordum üst üste rep vermeme kuralı yüzünden) aslında bu rep olayını bu kadar üst üste vermek bana biraz garip geliyor ...bizlerin sabit hadi çok rep puanı veremiyoruz 4 kere replesek 60 olur en fazla bunda belki bir sıkıntı yok ama bazı üyelerin mesela emine rep verdiginde 260 civarı berat verdiginde 170 civarı veriyor 4 5 sefer verdiklerini düşününce birinin ki 1250 civarı birininki 800 900 civarı oluyor...hangi konu yada yoruma bu kadar rep puanı verilir ki )

özkan son sözü söylemiş madem mod odasında da özellikle modları bundan haberdar etmek gerekir rep yüzünden hiçbir modun banlanmasını istemem açıkçası

---> Yönetim Sohbet

MOD BANLAMAK DIYE BIRSEY YOK ZATEN.

Mod ekıptendır ban yıyemez hatası varsa uyarı alır veya yetkısı alınır. mılletı guldurmeyın oyle bısı yapıp. hıcbır yetkılı baska yetkılıyı ıhanet olmadıgı surece banlayamaz :)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
Güzel düşünmüşsün fakat o üyenin mesajlara cevap vermesi daha hoş olurdu

Kendisi Cevap Veremeyecek ki tadı olsun xD

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] gü<el düşünce canım ama sanki beni nasıl bilirsiniz gibi olmaz mı orada da aynı şekilde yorumlar yapılıyor ya ? tek farkı o bölümde üye yada biz konumuzu kendimiz açıyoruz beni nasıl bilrsiniz diyerek...senin bahsettiginse ise üyeyi yöneticiler belirliyor ve bir ay gibi bir süre var...dogru mu anladım ?

Bu arada 5 kez üst üste rep verme hakkımız varmıydı xD ben 2 den fazla cıkamıyordum üst üste rep vermeme kuralı yüzünden) aslında bu rep olayını bu kadar üst üste vermek bana biraz garip geliyor ...bizlerin sabit hadi çok rep puanı veremiyoruz 4 kere replesek 60 olur en fazla bunda belki bir sıkıntı yok ama bazı üyelerin mesela emine rep verdiginde 260 civarı berat verdiginde 170 civarı veriyor 4 5 sefer verdiklerini düşününce birinin ki 1250 civarı birininki 800 900 civarı oluyor...hangi konu yada yoruma bu kadar rep puanı verilir ki )

özkan son sözü söylemiş madem mod odasında da özellikle modları bundan haberdar etmek gerekir rep yüzünden hiçbir modun banlanmasını istemem açıkçası

evet benziyor zaten anlatırkende onlardan biraz farklı demiştim. Yani üyeyi ayda ya da haftada biz belirlicez o üyenin ziyaretçi sayfası gibi olacak hatıra defteride diyebiliriz . Hatıra defterine bir defa kişi yazar ve yazılan kişi de buna doğal olarak cevap vermez. küçükken hepimizin böyle defterleri olmuştur. bunun sanalı olarak düşünebiliriz . :D

rep konuusnda da haklısın. ben modları uyarmıştım hatta şenayı 3. kez uyarıyorum xD ama modların banlanmasından yana değilim :D

---> Yönetim Sohbet

İyide zaten o işin abartı ve şakasıydı buradan kimsenin rep yüzünden mod banlayacagını zannetmiyorum bu kadar cahil biri yok aramızda sanırım ) Arada yapılan ufak tefek şakaları ciddiye almayın yahu bugune kadar kendimize kimseyi güldürmedik bundan sonrada güldürmeyiz heralde :)

Ama şunuda söylemeden geçmek istemiyorum özellikle ayşegül mod odasında rep konusunda neredeyse tek tek uyardıgı halde durum üstte görüldügü gibi...5 er 10 ar devam ediyor rep verilmeye...Neyse bir şekilde çözülür zaten...

yarışma yapalım diyorum hala bir fikirde anlaşalım ve yarışma konusu açalım hazır ocak ayın başındayız ay sonuna kadar devam eder...varmı fikri olan ?

---> Yönetim Sohbet

Taruz daha önce uyarılmıştı sanki rep konusunda. Hatırlamıyorum ama tam o olmaya da bilir, iki kişiyi birden uyarmıştım modlardan. xD Bu arada benim evde internetim kesildi yatırdım ama 3 gün içerisinde açılır diyorlar bugün 2inci günü haberiniz olsun. İş yerinden telefondan giriyorum gerçi.

---> Yönetim Sohbet

eşe dostada lınk verıp begendırırsenız bahtıyar olurum :)

) ama özkan şimdi bu konuda bir sıkıntım var yeri gelmişken söyleyeyim...biz orada begendigimiz zaman bizi burada 2 3 gunluk üyeler bile buluyor mesaj atıyor faceden...bu konuda ne yapalım ? forumla alakalı soru sorma bahanesi ile yazıyorlar yönetici oldugumuz içinde cevap veriyoruz...ben şahsım adına biraz sıkıntılıyım face adresimin ögrenilmesinden...

Az önce baktım ama begenmedim ) bundan sonra ilgilenirim yeterki bana kimse mesaj yazmasın ) yazanların hepsini size yönlendiricem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri