Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] bu şekilde xD

Tamam
icon7.gif

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

Bayan Taruz'un Terübe Puanları

481207_4596321180427_340203728_n.jpg

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar Bir Önerim Olacak Beni Nasıl Bilirsiniz yada Forumdaki En İyi Arkadaşım Bölümü Dışında Andaç Bölümü Yapalım mı ? . Profil Ziyaretçi Defteri Gibi de Düşünebiliriz.
Yani andaç bölümün de her ay bir üye belirleyeceğiz . Belirlenen bir üye için,anı hatıra maksatlı veya onu tanıtan iyi kötü huylarını anlatan sözlerimizi konuya dökeceğiz bu bölümü bir tür hatıra defteri olarak da düşünebiliriz.

Her ay veya her hafta 1 üye için konu açılacak
Konu içinde 1 kere yorum yapılabilecek. İsteyen mesajını Düzenle Butonundan da düzenleyebilir
Konuya,konuk olan üye konuya hic bir yorum yapmicak :R

Tabi Uygun Bulmaya da bilirsiniz :) sadece bir öneri

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] , [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] , [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] , [MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] , [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] , [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] , [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] , [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar Bir Önerim Olacak Beni Nasıl Bilirsiniz yada Forumdaki En İyi Arkadaşım Bölümü Dışında Andaç Bölümü Yapalım mı ? . Profil Ziyaretçi Defteri Gibi de Düşünebiliriz.
Yani andaç bölümün de her ay bir üye belirleyeceğiz . Belirlenen bir üye için,anı hatıra maksatlı veya onu tanıtan iyi kötü huylarını anlatan sözlerimizi konuya dökeceğiz bu bölümü bir tür hatıra defteri olarak da düşünebiliriz.

Her ay veya her hafta 1 üye için konu açılacak
Konu içinde 1 kere yorum yapılabilecek. İsteyen mesajını Düzenle Butonundan da düzenleyebilir
Konuya,konuk olan üye konuya hic bir yorum yapmicak :R

Tabi Uygun Bulmaya da bilirsiniz :) sadece bir öneri

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] , [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] , [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] , [MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] , [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] , [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] , [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] , [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]

güzel olur ayşegül semih onay verirse

---> Yönetim Sohbet

birdaha üst üste rep veren olursa 5 ten fazla 24 saat banlayın ve konusunu acın

üst üste rep vermek sebebı ıle. vs dıye screenıde usttekı gıbı ekleyın. dıgerlerıne ders olsun.

aysegul dedın seyıde anlamadım uzun okuyamadım ıncelemek lazım semıh ınceler ok derse yaparsınız

---> Yönetim Sohbet

birdaha üst üste rep veren olursa 5 ten fazla 24 saat banlayın ve konusunu acın

üst üste rep vermek sebebı ıle. vs dıye screenıde usttekı gıbı ekleyın. dıgerlerıne ders olsun.

aysegul dedın seyıde anlamadım uzun okuyamadım ıncelemek lazım semıh ınceler ok derse yaparsınız

olur özkan yaparız

---> Yönetim Sohbet

Konunun Birinde Yazdım

Tekrar Ediyorum.

Panelden Üyelere Avatar Koymak yasakk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri