By.CheqiCi
Kayıtlı Üye
---> Yönetim Sohbet
Nasıl çözüldü ?
Tamam Fatih Teşekkürler .. Sorun Çözüldü
Nasıl çözüldü ?
Tamam Fatih Teşekkürler .. Sorun Çözüldü
Nasıl çözüldü ?
Google Kara Listeye Almış Resimi Aldığın Sitenin Birini.
Sildim Sorun Yok Şuan
Dikkat Edin Öyle Şeylere
Site İsmini Tespit Edip Hemen Müdahele Edin
[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] bu şekilde xD
Fatih O bayan Üye :R
bu mod odasında sürekli söyleniyor neden modlar bizi takmıyor acaba ?
Beni Takan Tek Mod Nuriş Valla :R
önce bizim modları banlayak kız xD
Arkadaşlar Bir Önerim Olacak Beni Nasıl Bilirsiniz yada Forumdaki En İyi Arkadaşım Bölümü Dışında Andaç Bölümü Yapalım mı ? . Profil Ziyaretçi Defteri Gibi de Düşünebiliriz.
Yani andaç bölümün de her ay bir üye belirleyeceğiz . Belirlenen bir üye için,anı hatıra maksatlı veya onu tanıtan iyi kötü huylarını anlatan sözlerimizi konuya dökeceğiz bu bölümü bir tür hatıra defteri olarak da düşünebiliriz.
Her ay veya her hafta 1 üye için konu açılacak
Konu içinde 1 kere yorum yapılabilecek. İsteyen mesajını Düzenle Butonundan da düzenleyebilir
Konuya,konuk olan üye konuya hic bir yorum yapmicak :R
Tabi Uygun Bulmaya da bilirsiniz sadece bir öneri
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] , [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] , [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] , [MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] , [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] , [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] , [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] , [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]
birdaha üst üste rep veren olursa 5 ten fazla 24 saat banlayın ve konusunu acın
üst üste rep vermek sebebı ıle. vs dıye screenıde usttekı gıbı ekleyın. dıgerlerıne ders olsun.
aysegul dedın seyıde anlamadım uzun okuyamadım ıncelemek lazım semıh ınceler ok derse yaparsınız
Konunun Birinde Yazdım
Tekrar Ediyorum.
Panelden Üyelere Avatar Koymak yasakk.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.