Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Başlıkta başka bişeymi yapiyo gibi görünüyoruz
124af.gif

Git hadi
98xz7.gif

---> Yönetim Sohbet

Sanki burda gitsem başka yerde susuyoruz. :124af:
Gittim. :1a9:

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] öyledir belki ama burası forum hakkında sohbet edilen yer oldugu için dedim yoksa Forum Sohbette konuşuruz abim. :Ü

---> Yönetim Sohbet

Bu kadar celallenmeye luzum varmı ? hem ben isim verdim zaten, benim verdigim secilsin secilmesin önemi yokki...erken oldugunu düşündüm ve kendi fikrimi söyledim, fikrimi söylemek sıkıntı oluyorsa söylemem..Susmak zor birşey degil benim için...hayırlı akşamlar

Celallenme kelımesını moda yaptınız forumda.

15 yasında nazlı kızlar gıbı konusmayı bırakın artık. Yapmam etmem almam vermem.

Ben isim vermedıgım bır konuda herzaman ortaya yazmısımdır. Birine soylersem adını yazarım zaten. Sen ustune alınma herseyı. Zaten bir kelimede celallenıyorsun.

+ Bana burdan bısey yazmana gerek yok. Yazacagın yer bellı zaten.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] özkan kapalı olduğu için ve konuyu açan sen olduğun için direkt sana söylicem balım bım bım. xD " Df ayın enlerinde " bundan sonra " yönetimdeki üyeler " adminler süper modlar vb.leri Sadece yönetici enlerine yazılacaktı en iyi admin süper moderatör gibi. Yönetici ile olmayan enler dışındaki enlere yazılmayacaktı. Ozkan bana öyle söylemişti (hep yöneticiler yazıldığı için) yani aslında Emine biliyordu ama sana söylememiştik sanırım.. Konuyu sen açınca üyelerde bunu bilmeden yorumlamışlar. Atıyorum En çok mesaj yazana Beni yazmış birisi onun gibi. xD Anlatabilmişimdir inşallah.. :cy(19):

Konuyu sen açtın ya uyarıyıda sen yazar mısın? :Ü Benim yazmamdan daha iyi olur senin yazman senin konun olduğu için. :H

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] özkan kapalı olduğu için ve konuyu açan sen olduğun için direkt sana söylicem balım bım bım. xD " Df ayın enlerinde " bundan sonra " yönetimdeki üyeler " adminler süper modlar vb.leri Sadece yönetici enlerine yazılacaktı en iyi admin süper moderatör gibi. Yönetici ile olmayan enler dışındaki enlere yazılmayacaktı. Ozkan bana öyle söylemişti (hep yöneticiler yazıldığı için) yani aslında Emine biliyordu ama sana söylememiştik sanırım.. Konuyu sen açınca üyelerde bunu bilmeden yorumlamışlar. Atıyorum En çok mesaj yazana Beni yazmış birisi onun gibi. xD Anlatabilmişimdir inşallah.. :cy(19):

Konuyu sen açtın ya uyarıyıda sen yazar mısın? :Ü Benim yazmamdan daha iyi olur senin yazman senin konun olduğu için. :H

ya bılıordum ben bunu ama kımle konustum ne zaman konustum ne konustum detaylı hatrlamadıgım ıcın bısı demedım hahaha
bu ayda bole olsa olmaz mı :D

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Tahmin ettim meşgul kız. :I Ben bilmiyorumki, ozkana sorsana. xD

---> Yönetim Sohbet

Tamam ilk gören konuşur halleder. xD
Msnde değil telefonuna mesaj atarım müsait değilse zaten cevap vermez müsait olunca verir. :Ü Mail atın diyordu önemli konularda..

---> Yönetim Sohbet

ya bılıordum ben bunu ama kımle konustum ne zaman konustum ne konustum detaylı hatrlamadıgım ıcın bısı demedım hahaha
bu ayda bole olsa olmaz mı :D

ya demek öyle bana söylemediniz .. bende farketmedim doğrusu. o halde siz iki kafadar bu işi halledin bakalım [MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION] ve [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] :rpat::rpat:

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION]

İyi Yapmışsın Abicim Ama ;

Fatih Abi Bizim İsimlerimizi Sadece Rütbelerimize Yaz .. Diğer Katagorilere Normal Üyeleri Yazman Daha İyi Olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri