Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=149870]NewCS[/MENTION] Bende Haftanın Konuğu Olarak : Stinko ' yu Öneriyorum .. Daha Önce Olmamış

---> Yönetim Sohbet

seçilen kişi üye sercan :)

konuk için önerim Stinko eski bir üye daha once secılmemıs aktıf bırı :)

Üye olması lazım zaten canım arkadaşım anlamadım ne demek istediğini
icon7.gif

---> Yönetim Sohbet

tamam

Yarışma Birincisi: 400 REP
Yarışma İkincisi: 200 REP
Yarışma Üçüncüsü: 100 REP

yarısma ıkıncısınden 3 tane
ucuncusunden 7 tane var :)

[MENTION=149870]NewCS[/MENTION]

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Evet bencede yigitbircan için erkendi haftanın üyesi olması için ...daha 1 hafta bile olmadı aktif olalı ve 36 konusu var... bende önerimi söylemiştim ama yigitbircan daha cok oy aldı demekki burda öneri yapanda olmamış ama nasıl ne zaman secildi anlamadım bence natsum olmalıydı...170 e yakın konusu var...inşallah sadece benim arkadaşım oldugu için haftanın üyesi seçilmemiştir yigitbircan...neyse tebrik etmekten başka yapacak bişey yok

---> Yönetim Sohbet

Kafaniza gore secim yapmayin ahmet hak gecmesin sirf biri olsun diye secmeyin birlik te secin arkadaslar oneri verin ki ahmette rahat secsin mecbur kalip secmesin

---> Yönetim Sohbet

Haftanın uyesının her pazar aksamı secıldıgını bılmeyen varmı ?

Pazar gunlerı buraya isim yazılmıs olsaydı zaten o seçilirdi. Yazmayan yoksa ben seçiyorum gozume çapran ilk kişiyi. Şu olsun mu veya bumu olsun acaba dıye dusunmuyorum.

Konuga ısım verıyorsunuz konusunu kendınız açıyorsun zaten

---> Yönetim Sohbet

Bu kadar celallenmeye luzum varmı ? hem ben isim verdim zaten, benim verdigim secilsin secilmesin önemi yokki...erken oldugunu düşündüm ve kendi fikrimi söyledim, fikrimi söylemek sıkıntı oluyorsa söylemem..Susmak zor birşey degil benim için...hayırlı akşamlar

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Arkadaşım, Ablacım sen neden kızıyorsun anlamadım burda senden bahsetmiolar genel konuşuyo :)

---> Yönetim Sohbet

Haftanın Konuğu İçin Öneri Verdik Olur Dedin Bende Konu Açıyorum Diye Bildirdim.
Haftanın Üyesi İçin Tam Öneride Bulunacakken Gördüm Üye seçilmiş konusu yoktu onu da ben açtım :M

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Inonun avatarına diyorsan o avatarı bende kullanmıştım laf yok lütfen. xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri