Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Benim Bildiğim Forum Varsa Banlanır , Eğer Yanlış Yapmışsamda Düzeltilir..

Online Oyunlar Bölümünde Banlara Karışmayacağım .

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Online Oyun Bölümlerinde ;

Mail, MSN Adresi ve Genel İçerikli Forumlar (Duslerforum vb.) Gibi Bilgiler Yasaktır. Yazılmış ise Siliniz. Aynı Kullanıcı Tarafından Tekrar Açılırsa Reklam Amaçlı Oldugundan Banlayın.

Tüm Oyun Bölümü İçin Geçerlidir.

---> Yönetim Sohbet

Online Oyun Bölümlerinde ;

Mail, MSN Adresi ve Genel İçerikli Forumlar (Duslerforum vb.) Gibi Bilgiler Yasaktır. Yazılmış ise Siliniz. Aynı Kullanıcı Tarafından Tekrar Açılırsa Reklam Amaçlı Oldugundan Banlayın.

Tüm Oyun Bölümü İçin Geçerlidir.

:3dgxk:

Daha Önce Böyle Bir Durumdan Dolayı Mesajı Düzenlemiştim. Bu Sefer Banladım..
Çünkü Benim Bildiğimde Ahmet Abi Senin Anlattığın Gibi. Kural Dışına Çıktığımı Sanmıyorum Zaten. Dediğim Gibi Yanlış Yapmışsam Zaten Düzeltilir.

Bilgilendirdiğin İçin Teşekkür Ederim.

Kolay Gelsin

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] gözun aydın senın filozof artık senınle ugrasmaz [MENTION=149870]NewCS[/MENTION] tanımıyor onu laf attı aldı basına belayı =))) yandı walla.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] gözun aydın senın filozof artık senınle ugrasmaz [MENTION=149870]NewCS[/MENTION] tanımıyor onu laf attı aldı basına belayı =))) yandı walla.

) Teşekkür ederim birazda o ugraşsın tabi, psikolojimi bozdu adam ya ...Zaten böyle devam ederse yakında ahmetle birlikte intihar ederiz heralde onun yüzünden,ama ahmette topu sana atarsa görürüm ben seni o zaman xD

---> Yönetim Sohbet

Online Oyun ban konusuna gelınce.

karısık o konu bıraz ama su var forumdakı aktıf uyemız bırsuru mesajı varken oyun tanıtıyorsa msn verıyorsa tabıkı ban sebebı
ama sıteye uye oluyorsa adam 11. mesajda konuda oyun tanıtım ve maıl verıyorsa karısmaa gerek yok cunku 10 mesajı olmayan lınk veremıyor 11 mesajda adam ya reklamn yapmıstır banlanır yada tanıtım yapmıstır.

ornek verıyorum oyunlar var bılınen

example: çete savaşları dır oyun adam www.cetesavaslari.com vermıstır sorun yok

ama

example: çete savaşları oyunudu tanıtıp xxxxxforum mail[MENTION=6783]hotmail[/MENTION] verıyorsa art nıyet vardır

ama ınsıyatıfınıze baglı yanı amac msn vermek degıl oadamlar yuzlerce sıteye acıyor o konuları amac oyuncu cekmekı oyun forumu verse bıle o oyunun fan forumu ıse sorun olcanı sanmıyorum .

---> Yönetim Sohbet

) Teşekkür ederim birazda o ugraşsın tabi, psikolojimi bozdu adam ya ...Zaten böyle devam ederse yakında ahmetle birlikte intihar ederiz heralde onun yüzünden,ama ahmette topu sana atarsa görürüm ben seni o zaman xD

bana bulasamaz cnm merak etme :1a9:

o sözude yazdırmıcam ona bıdaha cubbe falan ***** adam kıme ne gondermesı yapıyor

---> Yönetim Sohbet

bana bulasamaz cnm merak etme :1a9:

o sözude yazdırmıcam ona bıdaha cubbe falan ***** adam kıme ne gondermesı yapıyor

O sözü benim açtıgım haftanın konusunda biriyle atıştıktan sonra yazdı, yeşil üzerine aldı , dedi ki sana yazmadım konu sahibine yazdım...bende dedim konu sahibi benim konuyu ben açtım benimle ne ilgisi var bu konuya yorum bile yapmadım dedim daha sonra rock soulun mesajını alıntıladım ona cevaben yazdım dedi..imza bölümüne koyamamış her yorumun altına ekliyor not olarak işte...çözemedim niyetini yanlış anlamaya programlı...

---> Yönetim Sohbet

O sözü benim açtıgım haftanın konusunda biriyle atıştıktan sonra yazdı, yeşil üzerine aldı , dedi ki sana yazmadım konu sahibine yazdım...bende dedim konu sahibi benim konuyu ben açtım benimle ne ilgisi var bu konuya yorum bile yapmadım dedim daha sonra rock soulun mesajını alıntıladım ona cevaben yazdım dedi..imza bölümüne koyamamış her yorumun altına ekliyor not olarak işte...çözemedim niyetini yanlış anlamaya programlı...

bak ne yazmıs hayal :)

fark var ... newcs ıle benım aramda kocaman bır fark varr:1a9:

---> Yönetim Sohbet

bak ne yazmıs hayal :)

fark var ... newcs ıle benım aramda kocaman bır fark varr:1a9:

Bakayım) Zaten kendisi bi bana anlayış göstermiyor ) en cok yardımcı olan ben oldugum halde...ilginc...sevgiden sevgiden bana yaptıkları xD aman bana bulaşmasın da

bu arada bir gun önce birbirimizi bogacak durumda kavga edip ertesi günü böyle gülebilen sohbet eden 2 insan olarak önce seni sonra kendimi tebrik ediyorum numumelik 2 kişiyiz xD

---> Yönetim Sohbet

Yiğitbircan'nın mesajları aktifleştirildi

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri