Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

olsun fatih varlıgınla uyum saglıyosun sen o yeter ) başka bişey yapmana gerek yok

---> Yönetim Sohbet

http://www.duslerforum.org/ataturku-anlatan-en-guzel-resim-yarismasi-anketi-t474275.html?t=474275

40 kişilik anketimiz arkadaşlar Vatana Millete Hayırlı Uğurlu Olsun.. xD
Rekor kırdık mı? xD

) hayırlı olsun ama ablası bi daha böyle anket açarken herkesin oylarının görülebilecegi şekilde aç olur mu ? bu kapalı anket sanırım..kendine oy verenleri göremicez ve kimseninde aklında soru işareti kalmaz yöneticilerde ankete katıldıgı için düzeltme oluyormu olmuyor mu diye düşünmezler...bir sonraki sefer oylar görülebilsin

bu arada katılım harika olmuş) şaşırmadım tahmin ediyordum ben aslında..ama 2 oyla birinci seçicez galiba xD 2 oy alabilen olursa tabi

---> Yönetim Sohbet

Tamam ablam. xD
Evet biriyle konusurken (kim unuttum) diyorduk herkes 1 1 1 olacak biri 2 alıp galip olacak diye. xD
Bayan Taruzdu galiba. :M

---> Yönetim Sohbet

Anket guzel tebrikler ve rep verdim tskler

Soru nicki uyenin resmi gercekmi ya fake gibi geldi arastiralim

İnno sen yoneticisin hic hos degil boyle seyler herkes biliyor sevgili oldugunu blue oy vermissin gercekten begendim onun resmi vs v hikaye yapma simdi.

Adillik diyoruz tanidiga sevgiliye veriyorsunuz. Lutfen yapmayin bunu duzenle oyunu. Oy vermedin diye kusecekse zaten olmasin hayatinda

---> Yönetim Sohbet

Fake olup olmadıgını nasıl araştıracaz ben bu konuda bilgisizim, nerden nasıl bulunur ?

---> Yönetim Sohbet

İnno sen yoneticisin hic hos degil boyle seyler herkes biliyor sevgili oldugunu blue oy vermissin gercekten begendim onun resmi vs v hikaye yapma simdi.

Adillik diyoruz tanidiga sevgiliye veriyorsunuz. Lutfen yapmayin bunu duzenle oyunu. Oy vermedin diye kusecekse zaten olmasin hayatinda
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

küskünlükle alakası yok ya :R . ama bunu yapan tek kişi ben değilim :R herkes arkadaşına vs veriyor oy.
benim gördüğüm anketlerde adillik yok.

haklısın düzeltiyorum oyumu :cy(19):

kolay gelsin herkese :hi::hi:

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

adı ustunde arkadasına verıyor sen sevgılısın.

- melek nasıl fake olup olmadıgını yenı uye uye olup oy verıp cıktıysa faketır

ama sımdı baktım goremezsınız eda arkadasımdan oyumu gerı alıyorum anket acarken herkese acık yapmamıs anketı bu yuzden kım kıme oy vermıs gorulemıyor
bu yuzden bastan bıle acılabılır anket.

suan gorunmuyor uyelık alıp oy verdırtebılırler

daha sonrakı anketlerde oy verenlerı herkes gorecek sekılde acın

- rep eda :)

---> Yönetim Sohbet

adı ustunde arkadasına verıyor sen sevgılısın.

- melek nasıl fake olup olmadıgını yenı uye uye olup oy verıp cıktıysa faketır

ama sımdı baktım goremezsınız eda arkadasımdan oyumu gerı alıyorum anket acarken herkese acık yapmamıs anketı bu yuzden kım kıme oy vermıs gorulemıyor
bu yuzden bastan bıle acılabılır anket.

suan gorunmuyor uyelık alıp oy verdırtebılırler

daha sonrakı anketlerde oy verenlerı herkes gorecek sekılde acın

- rep eda :)

) anketle alakalı söylediklerinin aynısını bende üstte söylemiştm ) eda da bir sonraki anketlerde öyle yapacagını söylemişti repi silmeseydin keşke...
o üye ilk üye oldugunda aktifti sanki, katılmıştı oyunlara yanlış hatırlamıyorsam ufak biri , okullar açıldıgı için giremiyor olabilir...sen bide resmi gerçek mi deyince üye resimlerinde resmi var ve resmi kendisinin mi degil mi onu araştıracagız sandım onu bilmiyorum demek istedim

---> Yönetim Sohbet

Verdiği Sayfada Forum Da Vardı , Yanlış Biliyorsam Düzeltin
İncelemeden İşlem Yapmamaya Çalışıyorm

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri