Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]ßyn ChâpriSs[/MENTION]

Önerin üzerine açılan yarışma konusuna katılımı arttırmak adına neler yapabiliriz ?

---> Yönetim Sohbet

Bilmiyorum, moderatörler imzasına yazabilir, yönetimde. Sohbette biraz konunun bahside geçebilir tatlı cadı falan sohbete giren kişilerdi en son sohbetteki üyeleri teşvik edebilirler abartmadan.. Belki 400 rep az gelmişte olabilir, malum en güzel Nick yarışmasında bile birinciye 500 rep artı gold üyelik vardı. Aklıma başka bir şey gelmiyor şuan. Duyurulara Konusunu açabilirizde yarışmanın, yarışma hakkında bilgi verebiliriz böyle yarışma var şu tarihte başlıyor şu tarihte biticek ödül var ucunda diye.. Katılmak isteyenler ordan yönlenebilirler konuya..

---> Yönetim Sohbet

Bilmiyorum, moderatörler imzasına yazabilir, yönetimde. Sohbette biraz konunun bahside geçebilir tatlı cadı falan sohbete giren kişilerdi en son sohbetteki üyeleri teşvik edebilirler abartmadan.. Belki 400 rep az gelmişte olabilir, malum en güzel Nick yarışmasında bile birinciye 500 rep artı gold üyelik vardı. Aklıma başka bir şey gelmiyor şuan. Duyurulara Konusunu açabilirizde yarışmanın, yarışma hakkında bilgi verebiliriz böyle yarışma var şu tarihte başlıyor şu tarihte biticek ödül var ucunda diye.. Katılmak isteyenler ordan yönlenebilirler konuya..

Sende bir moderatör olarak imzana ekleyebilirsin mesela.

Sohbettede girip teşvik edilsin bir zahmet. ( Ama en aktif zamanında sohbetin. )

Ödülü aynı kişiler kazanıyor diye düşürdük biraz 500 rep ne demek ya.

Duyuralara konu açma işi olmaz.

Ayrıca mod sohbete girip modları etiketleyip yarışmaya katılımlarını sağlayabilirsin.

-------------------------------------------------------

Sonuç itibariyle 1nci 2nci ve 5nci maddeleri uygulayabilirsin.

Bende katılacamda elinde bir şiir varsa onunla katılayım.

---> Yönetim Sohbet

Tamam dediklerinin hepsini yapıcam, imzamda yazıyordu aslında ama kaldırdım bir süre sonra tekrar yazarım, mod odasına giriyorum şimdi o zaman.

Bu arada
bende çok şiir varda sitede paylaşmışım üzgünüm.. :/ Sen bir şiir bulmadan önce yeni bir tane yazabilirsem, haberdar ederim.

---> Yönetim Sohbet

Tamam dediklerinin hepsini yapıcam, imzamda yazıyordu aslında ama kaldırdım bir süre sonra tekrar yazarım, mod odasına giriyorum şimdi o zaman.

Bu arada
bende çok şiir varda sitede paylaşmışım üzgünüm.. :/

23 ünde bitiyor bak yarışma.

modlardan ayrıca imzalarına eklemelerini rica et , eğer eklemek isteyen olursa beraber ekleyin bakalım.

Umarım bir faydası olur.

Canın sağolsun, iyi çalışmalar.

---> Yönetim Sohbet

Moderatör odasına yazdım umarım, okurlar.
İmzama yazdım. :Ü

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Ben okuyacaklarından pek ümitli değilim ama belki son sinirli mesajımdan sonra üstündeki yöneticilerini dinlemeyi öğrenmişlerdir.
Eline sağlık. :)

---> Yönetim Sohbet

Sen sormadan yazayım dedim hani genclik belki unutmuşsundur...bu hafta işine yaramazsa haftaya kullanırsın Kırmızı

---> Yönetim Sohbet

Zaten kör değilim senin yazdığın kişiyi ben çoktan düşünmüştüm. Ondan tekrar yazıpta yorulmanızı istemedim sonuçta sizin gibi yaşlı bayanlarda var aramızda.

---> Yönetim Sohbet

Zaten kör değilim senin yazdığın kişiyi ben çoktan düşünmüştüm. Ondan tekrar yazıpta yorulmanızı istemedim sonuçta sizin gibi yaşlı bayanlarda var aramızda.

Yaşlılara hürmet gösterin evet yormayın fazla siz calışın ben yatayım ) bana yaşlı deyip durma banlarım seni bak tmm yok artık öneri falan sana hıhh

---> Yönetim Sohbet

Yaşlılara hürmet gösterin diyorsun sonra bana yaşlı deme diyorsun.
Bu ne yaman çelişki 'hayaL.

---> Yönetim Sohbet

xD kına beni ...Şimdi özkan ikimizi de kınayacak bence tıppp xD yada sohbette kınamaya devam et

---> Yönetim Sohbet

Yok bee çıkacam zaten işim gücüm var seninle uğraşamayacağım cicim. xD
Görüşürüz haydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri